طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه را به صورت مرحله ای همراه با فیلم به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه

کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه یک نوع کوکوی خوش عطر و طعم است که به راحتی می توان آن را درست کرد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ با طعم پیازچه را به شما آموزش دهیم: 
 

کوکوی مرغ و قارچ

مواد لازم برای کوکوی مرغ و قارچ

سینه مرغ پخته

۳ عدد
 سیب‌زمینی پخته  ۲ عدد
پیازچه خردشده ۲ عدد 

 جعفری خردشده

¼ پیمانه
 زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
 تخم‌مرغ ۵ عدد
 قارچ ریز خردشده ۴ عدد
نمک، فلفل و روغن به میزان لازم 

kookoo-morghe-majlesi-1

طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ

  1. برای تهیه کوکوی مرغ و قارچ، ابتدا در ظرفی مناسب تکه های مرغ پخته شده ریز خرد کنید. 

  2.  سیب‌زمینی پخته را به ظرف اضافه کنید و با مرغ خوب مخلوط کنید.

  3. قارچ‌های خردشده را همراه با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه، نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.

  4. حالا تخم‌مرغ‌ها رو اضافه کنید و همه مواد رو خوب با هم مخلوط کنید. 

  5. توی تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار بدید تا داغ بشه، مایه کوکو رو داخل تابه بریزید.

  6. حرارت رو کم کنید و صبر کنید تا یک طرف کوکو سرخ بشه، سپس برگردونید تا اون طرف کوکو هم بپزد.

طرز تهیه کوکو مرغ و قارچ خیلی خوشمزه و مجلسی

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه کوکوی مرغ و قارچ را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش دادیم.شما کدام مدل کوکوی مرغ را تهیه می کنید؟

ارسال نظر