طرز تهیه دلمه کلم با راز خوشمزگی آن +فیلم
طرز تهیه دلمه کلم را به صورت مرحله ای همراه با راز خوشمزگی آن را با فیلم به شما آموزش می دهیم.

دلمه کلم برگ یا دلمه کلمپیچ یکی از انواع دلمه های خوشمزه ایرانی است که در ادامه آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه دلمه کلم برگ را برایتان آورده ایم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
برنج | ۱ پیمانه |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
لپه | نصف پیمانه |
کلم کلم | ۱ عدد بزرگ |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
شکر و سرکه سفید | هر کدام ۴ قاشق سوپخوری |
زعفران دم کرده و رب گوجه فرنگی | هر کدام ۱ قاشق غذاخوری |
سبزی دلمه | ۳۰۰ گرم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه دلمه کلم برای 4 نفر
-
برای تهیه دلمه کلم، ابتدا لپه را به همراه نصف قاشق چایخوری نمک در آب به مدت 2 ساعت بخیسانید.
-
پس از گذشت ۲ ساعت لپه را آبکشی کنید و به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه مناسب بریزید تا بپزد.
-
برنج را هم از ۲ساعت قبل در یک ظرف آب بخیسانید تا نرم شود، سپس آبکشی کنید.
-
در ادامه پیاز خرد شده را به همراه کمی روغن در تابه تفت دهید تا سبک و طلایی شود.
-
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و سرخ شود.
-
در ادامه رب گوجه فرنگی و زعفران دم کرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رب سرخ شود.
-
تابه را از روی حرارت بر دارید و برنج خیسانده شده را به همراه سبزی خرد شده و لپه به مواد اضافه و به خوبی مخلوط کنید.
-
در این مرحله شکر و سرکه را هم اضافه کنید.
-
حالا برگ های کلم سفید را داخل آب جوش بریزید تا نرم شوند.
-
سپس پس از اینکه خنک شدند از مواد داخل کلم برگ بریزید و به صورت بقچه ای یا لوله ای جمع کنید و داخل قابلمه به صورت منسجم در کنار هم بچینید تا باز نشوند.
-
پس از اینکه کار پیچیدن دلمه ها به پایان رسید، ۲ تا ۳ لیوان آب جوش روی دلمه ها بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم بپزند.
-
سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و انواع ادویه های دلخواه به آن اضافه کنید.
-
حالا نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و مواد را به خوبی ترکیب کنید. پس از اینکه آب داخل قابلمه به طور کامل تبخیر شد سس را می توانید اضافه کنید.
فیلم طرز تهیه دلمه کلم
راز خوشمزگی دلمه کلم
-
برای آن که بتوانید به دلمه کلم طعم بهتری بدهید، لازم است که از چاشنی دلمه کلم همچون پاپریکا، فلفل قرمز و دارچین استفاده کنید.
-
سس دلمه نقش مهمی در خوشمزگی دلمه کلم دارد. پس از آنکه سس دلمه را تهیه کردید، ابتدا طعم آن را بچشید و سپس روی دلمهها بریزید.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه دلمه کلم را به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما و سایر کاربران سایت اصفهان امروز آنلاین در میان بگذارید.