طرز تهیه خورش هویج تبریزی با گوشت و مرغ
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه خورش هویج تبریزی با گوشت و مرغ را به همره فوت و فن ها در این مطلب مشاهده می کنید.

خورش هویج یک نوع غذای اصیل و سنتی تبریزی است که می تواند به صورت ترش و ملس و هم شیرین طبخ شود.در ادامه این مطلب آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج تبریزی را برایتان آورده ایم.
خورش هویج
خورش هویج یکی از خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد و می توانید آن را با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید.
مواد لازم برای تهیه خورشت هویج تبریزی | |
گوشت گوساله | ۷۵۰ گرم |
برنج | ۱۰ پیمانه |
هویج | ۱ کیلوگرم |
آلو خشک | ۲۵۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
زعفران ساییده شده | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر، روغن، نمک و زردچوبه | به میزان لازم |

طرز تهیه خورش هویج با گوشت گوسفندی
-
برای تهیه خورش هویجف ابتدا برنج ها را پاک کرده و چندین مرتبه آن ها را بشویید.سپس برنج ها را در ظرفی از آب ولرم به همراه نمک بخیسانید.
-
در قابلمه، پیاز را به همراه روغن تفت دهید و سپس به مقدار لازم ادویه اضافه کنید.
-
در ادامه گوشت قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد آغشته شوند و رنگ گوشتها تغییر کند.
-
سپس، سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا گوشتها بپزند.
-
در این مرحله هویج های شسته شده را خلالی خرد کنید و در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید.
-
سپس آلوها را در ماهیتابه تفت دهید.
-
آلو و هویجهای تفت داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا خوب بپزند.
-
در این مرحله به سراغ پخت برنجتان بروید. قابلمهای بزرگ را از آب پرکنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. برنجهای خیس خورده شده را آبکشی کنید. قابلمهای را روی حرارت بگذارید و کف آن را کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقهتان را کف آن بچینید و برنج را به آرامی به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق روغن بریزید و درب قابلمه را با دم کنی ببندید.
-
سپس برنج را درون یک دیس بکشید و روی آن را به همراه ترکیب زعفران و برنج تزئین کنید.
-
در آخرین مرحله پخت ، زعفران را به همراه مقداری شکر و نمک به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا با مواد دیگر بجوشد و مخلوط شود.
طرز تهیه خورش هویج تبریزی
طرز تهیه خورش هویج با مرغ
فوت و فن خورش هویج
-
ترشی و میزان شیرینی خورش هویج بستگی به ذائقه شما دارد بنابراین میتوانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.
-
خورش هویج را می توانید با گوشت گوسفند، بوقلمون و حتی مرغ درست کنید.
-
می توانید برای پخت این غذا به جای هویج از زردک استفاده کنید اما به علت آن که هویج همیشه در دسترس است بیشتر با آن تهیه میشود.
-
میتوانید برای ترش شدن بیشتر خورشت از آب لیمو استفاده کنید.
-
زعفران باید در مرحله آخر اضافه شود.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه خورش هویج تبریزی را با گوشت و مرغ به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما و سایر همراهان سایت اصفهان امروز آنلاین در میان بگذارید.