طرز تهیه خورش هویج تبریزی با گوشت و مرغ

آموزش مرحله به مرحله‌ طرز تهیه‌ خورش هویج تبریزی با گوشت و مرغ را به همره فوت و فن ها در این مطلب مشاهده می کنید.

طرز تهیه خورش هویج تبریزی با گوشت و مرغ

خورش هویج یک نوع غذای اصیل و سنتی تبریزی است که می تواند به صورت ترش و ملس و هم شیرین طبخ شود.در ادامه این مطلب آموزش کامل طرز تهیه خورش هویج تبریزی را برایتان آورده ایم.

خورش هویج

خورش هویج یکی از خورش های خوشمزه و خاص ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد و   می توانید آن را با گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید.

 

مواد لازم برای تهیه خورشت هویج تبریزی 
گوشت گوساله ۷۵۰ گرم
برنج ۱۰ پیمانه
هویج ۱ کیلوگرم
آلو خشک ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
زعفران ساییده شده ۲ قاشق غذاخوری
شکر، روغن، نمک و زردچوبه به میزان لازم
خورش هویج (2) خورش هویج با گوشت

طرز تهیه خورش هویج با گوشت گوسفندی

  1. برای تهیه خورش هویجف ابتدا برنج ها را پاک کرده و چندین مرتبه آن ها را بشویید.سپس برنج ها را در ظرفی از آب ولرم به همراه نمک بخیسانید.

  2. در قابلمه، پیاز را به همراه روغن تفت دهید و سپس  به مقدار لازم ادویه اضافه کنید.

  3. در ادامه گوشت قرمز را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد آغشته شوند و رنگ گوشت‌ها تغییر کند.

  4. سپس، سه لیوان آب به قابلمه اضافه کنید تا گوشت‌ها بپزند.

  5. در این مرحله هویج های شسته شده را خلالی خرد کنید و در ماهیتابه حاوی روغن تفت دهید.

  6. سپس آلوها را در ماهیتابه تفت دهید.

  7. آلو و هویج‌های تفت داده شده را به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا خوب بپزند.

  8. در این مرحله به سراغ پخت برنجتان بروید. قابلمه‌ای بزرگ را از آب پرکنید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. برنج‌های خیس خورده شده را آبکشی کنید. قابلمه‌ای را روی حرارت بگذارید و کف آن را کمی روغن بریزید و ته دیگ مورد علاقه‌تان را کف آن بچینید و برنج را به آرامی به قابلمه اضافه کنید. یک قاشق روغن بریزید و درب قابلمه را با دم کنی ببندید.

  9. سپس برنج را درون یک دیس بکشید و روی آن را به همراه ترکیب زعفران و برنج تزئین کنید. 

  10. در آخرین مرحله پخت ، زعفران را به همراه مقداری شکر و نمک به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا با مواد دیگر بجوشد و مخلوط شود.

طرز تهیه خورش هویج تبریزی

طرز تهیه خورش هویج با مرغ

فوت و فن خورش هویج

  • ترشی و میزان شیرینی خورش هویج بستگی به ذائقه شما دارد بنابراین می‌توانید مقدار آن را کم و زیاد کنید.

  • خورش هویج را می توانید با گوشت گوسفند، بوقلمون و حتی مرغ درست کنید.

  • می توانید برای پخت این غذا به جای هویج از زردک استفاده کنید اما به علت آن که هویج همیشه در دسترس است بیشتر با آن تهیه می‌شود.

  • می‌توانید برای ترش شدن بیشتر خورشت از آب لیمو استفاده کنید.

  • زعفران باید در مرحله آخر اضافه شود.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه خورش هویج تبریزی را با گوشت و مرغ به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما و سایر همراهان سایت اصفهان امروز آنلاین در میان بگذارید.

ارسال نظر