طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی به روش مجلسی و خوشمزه
میرزا قاسمی یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه و پرطرفدار شمالی است که در ادامه آموزش طرز تهیه این مدل غذا را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم مشاهده می کنید.
میرزا قاسمی یک غذای سنتی و خوشمزه شمالی است که عطر و طعم بی نظیری دارد. ماده اصلی میرزا قاسمی بادمجان است. در ادامه این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی را به شما آموزش میدهیم.
میرزا قاسمی
میرزاقاسمی یکی از غذاهای محلی استان گیلان است. مواد مورد نیاز برای تهیهٔ میرزاقاسمی عبارتند از: بادمجان، گوجهفرنگی، سیر، روغن، تخممرغ، نمک و ادویه.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۶ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
طرز تهیه میرزا قاسمی
-
برای تهیه میرزا قاسمی خوشمزه، ابتدا بادمجان ها را روی شعله اجاق گاز یا منقل زغال کبابی کنید به حدی که پوست بادمجان ها به طور کامل بسوزد البته اگر طعم دودی بادمجان کبابی را دوست ندارید می توانید بادمجان ها را به صورت آبپز بپزید.
-
سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و در یک کاسه بزرگ بریزید.
-
بادمجان ها را با گوشتکوب به طور کامل له کنید تا بافت شان از هم جدا شود.
-
در مرحله بعد، گوجه فرنگی ها را به مدت ۵ دقیقه در یک قابلمه حاوی آب جوش قرار دهید تا پوست شان به راحتی جدا شود.سپس پس از اینکه گوجه هاکمی سرد شدند پوستا شان را به راحتی جدا می کنیم.
-
یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن اضافه کنید.
-
در ادامه سیرها را رنده کنید و در روغن کمی تفت دهید تا نرم و سبک شوند ، در ادامه مقداری زردچوبه به سیر اضافه کنید و خوب تفت دهید تا سیر با زردچوبه یکدست شود.
-
در این مرحله بادمجان ها را اضافه کنید و حدود ۲۰ دقیقه تفت دهید.
-
سپس گوجه فرنگی ها را به صورت خیلی ریز یا رنده شده به تابه اضافه کنید و خوب تفت می دهید تا آب اضافی گوجه فرنگی ها تبخیر شود و میرزا قاسمی به روغن بیفتد.
-
اضافه کردن رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اختیاری است اما اگر می خواهید میرزا قاسمی طعم و رنگ بهتری داشته باشد می توانید ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی به میرزا قاسمی اضافه کنید. رب گوجه فرنگی را خوب تفت دهید تا کاملا سرخ شود.
-
در این مرحله مواد میرزا قاسمی را یک سمت تابه جمع کنید و تخم مرغ ها را در قسمت خالی تابه بشکنید و پس از اینکه به خوبی پختند با دیگر مواد میرزا قاسمی مخلوط کنید تا کاملا با دیگر مواد یکدست شوند.
-
در آخر نمک و فلفل سیاه میرزا قاسمی را اندازه کنید و اجازه دهید کمی جا بیفتد.
ترفندهای برای طرز تهیه میرزا قاسمی
-
کباب کردن بادمجان ها در فر باعث می شود که بوی دودی نگیرند.بنابراین اگر می خواهید بادمجان شما طعم دودی داشته باشد حتما بادمجان ها را روی زغال یا شعله اجاق گاز کباب کنید.
-
در صورت تمایل می توانید برای تزیین میرزا قاسمی از مغز گردو هم استفاده کنید.
-
اگر بادمجانی که استفاده می کنید دارای تخم هست، حتما بعد از کباب کردن تخم های آنرا جدا کرده و دور بریزید تا در پایان طعم میرزا قاسمی تلخ نشود.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه میرزا قاسمی با بادمجان کبابی را به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما و سایر کاربران سایت اصفهان امروز آنلاین در میان بگذارید.