طرز تهیه باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی + فیلم

باقلا قاتق یک غذای خوشمزه گیلانی است که آموزش طرز تهیه باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله ای مشاهده می کنید.

طرز تهیه باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی + فیلم

باقلا قاتق یکی از انواع خورش های ساده و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهرهای شمال کشور می باشد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا آموزش باقلا قاتق را به صورت مرحله ای با فیلم در اختیار شما بگذاریم:

 باقلا قاتق

مواد لازم برای تهیه باقلا قاتق برای دو نفر
پاچ باقلا 200 گرم
شوید تازه  3 قاشق غذاخوری
کره 25 گرم
سیر 2.5 حبه
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه به مقدار کافی

باقلا قاتق (1)

طرز تهیه باقلا قاتق با شوید تازه

  1. برای تهیه باقلا قاتق رشتی ابتدا سیرها را رنده کنید و همراه با کره در یک قابلمه مناسب تفت دهید.

  2. پس از اینکه عطر سیر بلند شد، پاچ باقلا را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید.

  3.  سپس شوید تازه را به همراه زردچوبه و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را تفت دهید تا یکدست شوند.

  4. حالا به اندازه ای آب به قابلمه اضافه کنید که سطح آب ۲ بند انگشت بالاتر از سطح مواد باشد.

  5. درب قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا مواد خورش بپزند و خورش جا بیفتد. 

  6. پس از اینکه آب خورش کم شد و خورش به روغن افتاد تخم مرغ ها را داخل قابلمه بشکنید و چند دقیقه زمان دهید تا تخم مرغ ها بپزند. 

طرز تهیه باقلا قاتق با لوبیا کشاورزی

نکات مهم در تهیه باقلاقاتق

  • برخی از پاچ باقلاها زودپز هستند و باید مراقب باشید له نشوند.

  • استفاده زیاد شوید در باقلا قاتق باعث تلخ شدن طعم غذا می شود.

  • در صورتی که از باقلای تازه استفاده می‌کنید نیاز به خیس خوردن ندارد؛ اما باقلای خشک را باید خیس کنید.

  • برای خوشمزه شدن خورشت باقلا قاتق از ماست و خیار، سیر ترشی و زیتون پرورده در کنار آن استفاده کنید.

  • میزان غلظت خورشت و آب باقی مانده کاملاً بستگی به ذائقه شما دارد.

  • می‌توانید تخم مرغ‌ها را از دستورپخت حذف کنید و یا گوشت را جایگزین کنید.


سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه باقلاقاتق خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما باقلاقاتق را به چه روشی درست می کنید؟

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار