طرز تهیه 5 مدل کوکو سیب زمینی به روش خانگی و خوشمزه با فیلم

طرز تهیه 5 مدل کوکو سیب زمینی را به صورت مرحله به مرحله با فیلم اموزشی به همراه نکات کلیدی پخت کوکو را برایتان آورده ایم.

طرز تهیه 5 مدل کوکو سیب زمینی به روش خانگی و خوشمزه با فیلم

کوکو سیب زمینی یکی از کوکو‌های خوشمزه، ساده ایرانی است که خیلی سریع و آسان آماده می‌شود و می توانید این غذای خوشمزه را به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید.کوکوی سیب زمینی به روش های مختلفی از جمله سیب زمینی خته، سیب زمینی خام، پفکی و...تهیه کرد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه کوکو سیب زمینی را به 5 روش مختلف به شما آموزش می دهیم.

 کوکو سیب زمینی (1)

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته

مواد لازم برای کوکو سیب زمینی
سیب زمینی

  ۴ عدد

تخم مرغ  

 ۳ عدد

نمک و فلفل

 به مقدار لازم

پودر دارچین در صورت تمایل به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی رنده شده

  1. برای پخت کوکو سیب زمینی پخته، ابتدا سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و آب پز کنید.

  2. سپس سیب زمینی های پوست گرفته شده را  رنده کنید یا با گوشتکوب بکوبید تا له شود.

  3. پیاز رنده شده را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.

  4. در ادامه نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه و خوب مخلوط کنید.

  5. در صورت تمایل دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  6.  تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

  7. داخل ماهیتابه روغن بریزید و حرارت را زیاد کنید تا روغن داغ شود .

  8. سپس با قاشق از مایه کوکو داخل ماهیتابه بریزید و آن را صاف کنید.

  9. زمانی که سرخ شدند آن‌ها را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

 کوکو سیب زمینی (2)


طرز تهیه کوکو سیب زمینی خام

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی خام
سیب زمینی

 ۴ عدد متوسط

تخم مرغ   ۳ عدد
پیاز   

۱ عدد بزرگ

زعفران  ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید  ۱ قاشق غذاخوری
جعفری و گشنیز  ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه  به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه  به مقدار لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد و تخم مرغ

  1. برای تهیه کوکو سیب زمینی به روش خام، ابتدا سیب زمینی‌ها را بشویید و پوست بگیرید. مجددا آن‌ها را بشویید و رنده درشت کنید و آب آن‌ها را محکم بگیرید.

  2. در ادامه پیاز هم رنده ریز کنید و آب آن را کاملا بگیرید.

  3. سیب زمینی‌ها و پیاز‌ها را در کاسه‌ای بزرگتر بریزید.

  4. تخم مرغ‌ها را یکی یکی داخل آن بشکنید.

  5.  زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و زعفران را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  6. کمی جعفری و گشنیز به مایه کوکو اضافه کنید و مایه را خوب مخلوط کنید.

  7. سپس تابه‌ای را روی حرارت کم قرار بدهید و روغن داخل آن بریزید زمانی که روغن داغ شد مواد کوکو را یا به صورت یک تکه یا با قاشق از مایه کوکو داخل روغن بریزید و آن را سریع صاف کنید زمانی سرخ شد طرف دیگر آن را سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی پفکی

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد گندم

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی با آرد گندم

سیب زمینی

 3 عدد

 پیاز   1 عدد
 آرد گندم   2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد 
نمک،فلفل سیاه،زردچوبه  به مقدار لازم

مراحل پخت کوکو سیب زمینی با آرد سوخاری

  1. برای پخت سیب زمینی با آرد گندم، ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و سپس آن ها را پوست بگیریدو
  2. سیب زمینی پوست گرفته شده را با رنده ریز رنده کنید.
  3. در ادامه  آرد گندم،نمک،فلفل،زردچوبه را اضافه کرده و تخم مرغ هم اضافه و هم بزنید.
  4. و به مدت نیم الی یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.
  5. بعد از اینکه آنها را از یخچال بیرون آوردید، اندازه گردو مواد را برداشته و در مقداری آرد سوخاری بغلطانید.
  6. آن ها را داخل تابه ای که قبل روغن داخل آن ریخته اید، بریزید و زیر شعله را  متوسط کنید تا دو طرف کوکو سرخ شود.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی با آرد نخودچی

نکات تکمیلی برای تهیه  کوکو سیب زمینی

  • کوکو‌های تکی را بعد از سرخ شدن و منتقل کردن در بشقاب روی هم قرار ندهید، زیرا باعث می‌شود کوکو‌ها حالت خمیری و بسیار نرمی به خود بگیرند.
  • کوکو‌ها را در ظرف مورد نظر بگذارید و با گوجه فرنگی و خیارشور و نان تازه نوش جان کنید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری پنیر پیتزا به مواد کوکو اضافه کنید تا طعم خوشمزه تری برای بچه ها داشته باشد.

  • برای پخت کوکو سیب زمینی پف دار، می توانید ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر به مواد اضافه کنید.

  • در صورت تمایل می توانید در مایه کوکو سیب زمینی مقداری جعفری یا پیازچه تازه و ساطوری خرد شده بریزید.

  •  اگر مایه کوکو بر اثر افزودن تخم مرغ ها یا پیاز شل شد، بهتر است به آن کمی آرد سیب زمینی اضافه کنید تا قوام لازم را پیدا کند.

پرسش های متدوال

علت وارفتن کوکو سیب زمینی چیست؟

کم بودن مقدار تخم مرغ، علت وارفتن کوکو سیب زمینی است اما باید دقت کنید بیش از اندازه هم از تخم مرغ استفاده نکنید زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می کند.


سخن آخر

ارسال نظر