طرز تهیه مربا کنجد خوشمزه به 2 روش ساده
مربا کنجد یکی از خوشمزه ترین مرباهایی است که در ادامه طرز تهیه آن را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مربا کنجد، مربای است که بسیار راحت و در زمان کمی آماده می شود.این نوع مربا را می توان از کنجد کامل و یا کنجد پودر شده درست کرد که در ادامه طرز تهیه هر دو روش را به شما آموزش می دهیم:
مربا کنجد
مواد لازم برای مربای کنجد | |
کنجد |
650 گرم |
شکر | 1 کیلو |
پودر نارگیل | نصف پیمانه |
زعفران دمکرده یا دارچین | به مقدار کم |
خلال پسته | یک چهارم پیمانه |
خلال بادام | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه مربا کنجد
- برای تهیه مربای کنجد، ابتدا آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
- در ادامه پودر نارگیل را با زعفران دمکرده(یا دارچین)، خلال پسته و خلال بادام را مخلوط کنید.
- در مرحله بعد مواد ترکیب شده را به آب و شکر اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا قوام بیاید.
- اگر می خواهید رنگ شربت شفاف باشد، زمان قوام آمدن شربت، 2 قاشق سوپخوری عسل اضافه کنید.
- زمانی که شربت شروع به حباب زدن کرد شربت تان قوام آماده است.
مربا کنجد با شیره
مواد لازم برای درست کردن مربا کنجد | |
کنجد سیاه |
به مقدار لازم |
شیره انگور یا شربت شکری | به مقدار لازم |
طرز تهیه مربای کنجد با شیره
- برای تهیه مربای کنجد، ابتدا بهتر است آن را پاک کنید.
- در ادامه کنجد را کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود.
- کنجد ها را در غذا ساز بریزید و پودر کنید.
- کنجد ها را در ظرف شیشه ای مورد نظرتان بریزید.
- شیره ی انگور یا شربت شکر را روی کنجد بریزید و هم بزنید. مربای شما نه باید سفت باشد و نه شل.
- در مرحله آخر مربای کنجد را در یخچال نگه داری کنید.
نکاتی برای تهیه مربا کنجد
- برای تهیه ای مربای کنجد می توان از کنجد خام، بو داده یا پودر شده استفاده کنید.
- اگر مربای کنجد شل باشد و خوب قوام نیاید سبب کپک زدن و ترش شدن مربا می شود.
- اگر شکر مربا زیاد باشد و زیاد بجوشانید، مربا شکرک می زند.
سخن آخر
در این مطلب طرز تهیه مربای کنجد را به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.آیا شما این نوع مدل مربا را دوست دارید؟