طرز تهیه کیک کنجدی به 4 روش خوشمزه و خانگی با فر بدون فر+فیلم

در این مطلب طرز تهیه 4 مدل کیک کنجدی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم که امیدواریم از طعم بی نظیر این کیک نهایت لذت را ببرید.

طرز تهیه کیک کنجدی به 4 روش خوشمزه و خانگی با فر  بدون فر+فیلم

کیک کنجدی یکی از مدل کیک های پرطرفدار با طعم بی نظیر است که در دستور تهیه آن می توان از آرد سفید، تخم مرغ، شیر،ماست، پودر هل، شکر، بیکینگ پودر و کنجد استفاده کرد. در ادامه 4 مدل طرز تهیه کیک کنجدی را به صورت مرحله ای با فیلم آموزشی به شما یاد می دهیم که امیدواریم مورد پسند شما قرار بگیرد.

کیک کنجدی

مواد لازم برای تهیه کیک کنجدی

تخم مرغ

سه عدد

آرد سفید

دو پیمانه

شیر

نصف پیمانه

ماست

نصف پیمانه

روغن

2.3 پیمانه

شکر 1.5 پیمانه

بیکینگ پودر

یک قاشق چایخوری

کنجد ۲/۳ پیمانه
وانیل نوک کارد

Sesame cake

طرز تهیه کیک کنجدی

  1. برای تهیه کیک کنجدی، ابتدا تخم مرغ ها و وانیل را درون ظرفی مناسب بریزید و با کمک همزن دستی هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.

  2. شکر را به تخم مرغ های هم زده شده اضافه کنید و با کمک همزن به مدت چند دقیقه دیگر نیز مواد را هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.

  3. ماست، روغن و شیر را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند.

  4. سپس پودر هل را به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را دوباره هم بزنید.

  5. در این مرحله، آرد و بیکینگ پودر الک شده را به مایه کیک بیفزایید و آرد را با مایه کیک مخلوط کنید.

  6. قالب کیک را با روغن یا کره چرب کنید.سپس کنجد را با کمک دست و به صورت یکنواخت درون قالب و دیواره های قالب بپاشید.

  7. فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

  8. مایه کیک آماده شده را به آرامی درون قالب کیک بریزی توجه داشته باشید.

  9. قالب کیک را درون فر که از قبل کرده اید به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود و بعد از مدت زمان ذکر شده کیک را از درون قالب خارج کنید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود.

طرز تهیه کیک کنجدی زعفرانی

 

کیک کنجدی بدون شیر

مواد لازم برای تهیه کیک کنجدی با ماست

کنجد

سه قاشق غذا خوری

آرد سفید

دو پیمانه

تخم مرغ

سه عدد

بکینگ پودر

دو قاشق چای خوری

وانیل

یک چهارم قاشق چای خوری

ماست چکیده یک پیمانه

روغن مایع

یک پیمانه

شکر

یک پیمانه

Sesame cake

طرز تهیه کیک کنجدی با ماست

  1. برای تهیه کیک کنجدی، ابتدا فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد روش کنید.

  2. قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنجد ها را درون آن پخش کنید تا تمام قسمت های کف و دیواره ها با کنجد پوشش داده شود.

  3. تخم مرغ ها را همراه با شکر و وانیل داخل طرفی بریزید و با استفاده از همزن آن ها را با هم ترکیب کنید تا کرم رنگ شود.

  4. حالا به مخلوط به دست آمده، ماست اضافه کنید و مواد را به مدت 30 ثانیه با هم ترکیب کنید.

  5. سپس به آن روغن بیفزایید و به مدت یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

  6. در این مرحله آرد و بکینگ پودر الک شده را به مواد اضافه کنید و آن را با هم مخلوط کنید.

  7. حالا مواد حاصل را داخل قالب ریخته و قالب را در طبقه وسط فر گذاشته تا به مدت چهل و پنج دقیقه داخل فر بماند سپس با کمک خلال دندان از پخته شدن آن اطمینان حاصل نمایید.

کیک کنجدی در قابلمه


سخن آخر

در این مقاله آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کیک کنجدی را مشاهده کردید.آیا شما روش دیگری برای تهیه این مدل کیک بلد هستید که با ما و سایر مخاطبان سایت اصفهان امروز در میان بگذارید.

 

ارسال نظر