یک غذای خوشمزه و ساده برای هر زمان

طرز تهیه رول مرغ سوخاری با سبزیجات و پنیر

اگر به دنبال دستور تهیه‌ای ساده و خوشمزه برای تهیه رول مرغ سوخاری هستید، در این مطلب با ما همراه باشید تا هر مرحله را به‌طور کامل آموزش دهیم.

طرز تهیه رول مرغ سوخاری با سبزیجات و پنیر

تحریریه اصفهانرول مرغ سوخاری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که می‌توانید آن را به عنوان میان‌وعده یا غذای اصلی سرو کنید. این غذا به راحتی در خانه تهیه می‌شود و خیلی هم خوشمزه است! مرغ نرم و ترد داخل یک لایه‌ی آرد سوخاری که بیرون آن به رنگ طلایی درآمده، برای هر کسی جذابه. تو این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه رول مرغ سوخاری رو به شما آموزش بدیم تا خودتون تو خونه از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه رول مرغ سوخاری

  • فیله مرغ: ۴ عدد (برای هر رول یک عدد فیله مرغ نیاز است)

  • آرد سفید: ۱ پیمانه

  • آرد سوخاری: ۲ پیمانه

  • تخم‌مرغ: ۲ عدد

  • پنیر پیتزا: ۱ پیمانه (اختیاری)

  • سبزیجات (مثل هویج رنده شده یا اسفناج): ۱/۲ پیمانه (اختیاری)

  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

  • پودر سیر و پودر پیاز: ۱ قاشق چای‌خوری

  • زردچوبه: ۱/۲ قاشق چای‌خوری (برای رنگ طلایی)

  • پودر آویشن یا پودر کاری: ۱ قاشق چای‌خوری

  • روغن برای سرخ کردن: به مقدار لازم

Fried chicken roll (1)  رول مرغ سوخاری

طرز تهیه رول مرغ سوخاری

  1. ابتدا قارچ‌ها رو خوب بشورید و ریز خرد کنید. تو یه تابه با کمی روغن سرخ کنید تا آبش کشیده بشه.

  2. فلفل دلمه‌ای رو هم ریز خرد کرده و تو همون تابه تفت بدید.

  3. حالا یک قابلمه با کمی آب بذارید روی حرارت و ذرت‌ها رو داخلش بپزید.

  4. هویج رو هم جداگانه بپزید و به صورت مکعبی خرد کنید.

  5. حالا همه این مواد (فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و هویج) رو تو یه کاسه با هم مخلوط کنید.

  6. سینه مرغ رو به قطعات کوچیک بریزید تو غذا ساز و پیاز رو هم اضافه کنید. بعد سیر، نمک، فلفل و ادویه‌ها رو هم بریزید و همه رو پوره کنید.

  7. پوره مرغ رو تو یه کاسه بریزید و آرد سوخاری رو بهش اضافه کنید.

  8. مواد رو به ۴ قسمت تقسیم کنید. حالا یه پلاستیک یا سلفون روی میز بکشید. هر قسمت از مرغ رو روی سلفون باز کنید طوری که به اندازه یک مستطیل بشه.

  9. روی مرغ رو با سبزیجات پخته و پنیر پیتزا پر کنید. بعد با کمک سلفون، رولش کنید.

  10. رول‌ها رو تو یخچال بذارید برای ۱ ساعت تا خوب منسجم بشه.

  11. حالا تخم‌مرغ رو بشکنید و با شیر و سس کچاپ خوب مخلوط کنید. رول‌ها رو از یخچال بیرون بیارید و سلفون رو باز کنید. اول تو آرد غلتانده، بعد تو تخم‌مرغ و در نهایت تو آرد سوخاری نارنجی بذارید.

  12. تو یه تابه عمیق روغن بریزید و بذارید خوب داغ بشه. رول‌ها رو به آرامی تو روغن داغ بذارید و سرخ کنید.

  13. وقتی رول‌ها برشته شد، از روغن دربیارید و بذارید روی حوله کاغذی تا روغن اضافی گرفته بشه.

  14. حالا رول‌ها رو به اندازه دو سانت به صورت مورب برش بزنید و تو ظرف بچینید. می‌تونید این غذا رو با انواع سس سرو کنید.

نکات و ترفندها برای خوشمزه شدن

  • می‌تونید برای عطر بیشتر از جعفری تازه یا آویشن استفاده کنید.

  • اگر مواد مرغ خیلی شل شد، مقداری آرد سوخاری بهش اضافه کنید.

  • برای طعم بهتر، می‌تونید کمی سس کچاپ به مخلوط تخم‌مرغ و شیر اضافه کنید.

  • اگر نگرانید که مرغ به خوبی پخته نشه، می‌تونید قبل از رول کردن، مرغ رو آب‌پز کنید.

  • برای ایجاد پوشش نرم و ترد، از آرد سوخاری ریز استفاده کنید.

  • در مرحله مزه‌دار کردن مرغ، می‌توانید از کمی خردل یا سس باربیکیو برای طعم‌دهی بیشتر استفاده کنید.

  •  به اندازه فیله‌های مرغ توجه کنید، زیرا اگر مرغ‌ها خیلی ضخیم باشند، ممکن است به خوبی پخته نشوند.

  • گر تمایل دارید رول‌ها کمی سبک‌تر باشند، می‌توانید بعد از پوشاندن مرغ با آرد سوخاری، آن‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

پرسش های متدوال

آیا می‌توان از گوشت دیگری برای رول‌ها استفاده کرد؟

بله، شما می‌توانید از گوشت بوقلمون یا حتی گوشت گاو یا گوسفند برای تهیه این رول‌ها استفاده کنید.

آیا می‌توان این رول‌ها را در فریزر نگهداری کرد؟

بله، رول‌های مرغ سوخاری را می‌توانید قبل از سرخ کردن در فریزر قرار دهید و هر زمان که خواستید، آن‌ها را سرخ کنید.

چگونه از خشک شدن مرغ جلوگیری کنیم؟

برای جلوگیری از خشک شدن مرغ، از فیله‌های نازک و با کیفیت استفاده کنید و در هنگام سرخ کردن، دمای روغن را تنظیم کنید.

چگونه رول‌ها را بدون سرخ کردن تهیه کنیم؟

شما می‌توانید رول‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه پخت کنید تا نتیجه‌ای سالم‌تر بدست آید.


سخن آخر

رول مرغ سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید آن را با مواد مختلفی پر کنید. با رعایت نکات ذکر شده، می‌توانید رول مرغ سوخاری را به شکلی ترد و خوشمزه تهیه کرده و از طعم آن لذت ببرید. اگر روش خاصی برای تهیه رول مرغ سوخاری دارید یا سوالی براتون پیش اومد، حتما با ما در میان بذارید. 

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار