طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ به روش خوشمزه

در این مطلب قصد داریم طرز تهیه سوپ رشته فرنگی را به صورت مرحله ای همراه با فیلم و نکاتی برای خوشمزه شدن سوپ در اختیار شما قرار دهیم.

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی با مرغ به روش خوشمزه

سوپ رشته فرنگی یک نوع پیش غذا در رستوران ها و یا مجالس است که بسیار مفید و مقوی و طعم خوشمزه ای نیز دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ رشته فرنگی آشنا شوید.

سوپ رشته فرنگی

سوپ رشته فرنگی یکی از انواع سوپ‌هاست که از ترکیب مرغ با سبزیجات و رشته فرنگی تهیه می‌شود و یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است.

مواد لازم برای سوپ رشته فرنگی

هویج

 ۲ عدد متوسط
رشته ورمیشل   ۱ پیمانه به صورت خرد شده
پیاز ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی ۱ عدد بزرگ
سینه مرغ ۲۵۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
جعفری و لیمو ترش

 به مقدار کم

روغن مایع به میزان لازم
نمک، فلفل و زرد چوبه  به میزان لازم
Noodle soup (1) سوپ رشته فرنگی

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی خوشمزه

  1. برای تهیه سوپ رشته فرنگی، ابتدا به قابلمه حاوی آب جوش مرغ ها را اضافه کنید.

  2. مقداری زردچوبه به مرغ ها اضافه کنید. مهلت دهید سینه مرغ ۵ دقیقه در آب جوش بماند. سپس آن ها را از قابلمه بیرون بیاورید.

  3. در این مرحله قابلمه مناسب برای پخت سوپ را آماده کنید. داخل آن مقداری روغن بریزید.

  4. پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید.

  5. مقدار خیلی کمی زرد چوبه به پیازها اضافه کنید و آن ها را باهم مخلوط کنید.

  6. حالا مرغ را ریش ریش کرده و به پیازها اضافه کنید.

  7. مرغ را با پیاز تفت دهید.

  8. در ادامه لازم است به میزان چهار لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید سپس شعله را کم کنید.

  9. گوجه فرنگی و هویج ها را خرد کنید و داخل قابلمه بریزید. مهلت دهید تا کمی پخته شوند.

  10. بعد از یک ربع سیب زمینی را به شکل مکعبی خرد کرده و به مواد اضافه کنید. منتظر باشید تا سیب زمینی کمی نرم و پخته شود.

  11. پس از گذشته ۱۵ دقیقه که سیب زمینی ها نرم شد، رب را در روغن همراه فلفل و نمک تفت دهید.حالا آن را به سوپ خود بیفزایید.

  12. بعد از اضافه کردن رب، رشته را نیز با مواد مخلوط کنید.

  13. سوپ را هم بزنید و حدود یک ربع زمان دهید تا رشته ها از هم جدا شده و سوپ لعاب بدهد.

طرز تهیه سوپ رشته فرنگی (ورمیشل) با مرغ

نکات مهم برای تهیه سوپ رشته فرنگی

  • رب گوجه فرنگی را بیش از حد با روغن تفت ندهید؛ زیرا می‌سوزد و رنگ و بوی نامطبوعی به سوپ شما می‌دهد. زمان تفت دادن رب با روغن نباید از ۱ دقیقه بیشتر شود.

  • ـ هرگز تا زمانی که سوپ درحال پخت است، آبلیمو را به آن اضافه نکنید. همیشه وقتی اجاق گاز را خاموش کردید، آبلیمو را توی سوپ بریزید. 

  • جعفری را حتما پانزده دقیقه آخر پخت به سوپ اضافه کنید. جعفری نباید زیاد پخته و له شود؛ زیرا رنگ و طعمش را از دست می‌دهد.

سخن آخر

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار