بررسی پروژه‌های پژوهشی حوزه حمل‌ونقل/ اغلب پروژه‌ها معطوف به رفع مشکلات شهری است

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: بیشتر پروژه‌های پژوهشی این معاونت معطوف به مسئله محوری و رفع مشکلات است، تا به نوعی هزینه‌های اداره شهر کاهش یابد و یا نوع خدمت به شهروندان با کیفیت‌تر شود.

بررسی پروژه‌های پژوهشی حوزه حمل‌ونقل/ اغلب پروژه‌ها معطوف به رفع مشکلات شهری است

به گزارش خبرنگار ایمنا، سعید ابراهیمی امروز_ سه‌شنبه، بیست‌وهفتم اردیبهشت. ماه_ در دوازدهمین جلسه شورای پژوهش در معاونت برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی برگزار شد، اظهار کرد: این جلسه نخستین شورای پژوهشی در سال ۱۴۰۱ است که با موضوع بررسی پروژه‌های پژوهشی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای سال ۱۴۰۱ برگزار شد.

وی ادامه داد: پیشنهادات پژوهشی معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان برای سال ۱۴۰۱ به همراه RFB(فرم ارائه پیشنهاد پروژه) در این جلسه مطرح شد و در خصوص آنها با حضور اعضای شورای پژوهشی بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان تصریح کرد: در این راستا ابعاد پروژه‌های پژوهشی از منظرهای مختلف چون میزان ضرورت انجام پروژه، برآوردهای پروژه، خروجی‌ها و کاربردهایی که دارد، بررسی می‌شود و به نوعی پالایش پروژه‌های پژوهشی در این جلسه صورت می‌گیرد.

ابراهیمی تاکید کرد: برخی پروژه‌های پژوهشی مورد تصویب و برخی دیگر برای بازنگری مجدد در ابعاد آن پروژه به جلسه بعدی شورای پژوهشی سپرده شد، تا درنهایت برای عملیاتی کردن پروژه و مرحله انتخاب مشاوره و اخذ مجوز اجرا از سوی شورای اسلامی شهر اصفهان چکش کاری لازم صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این شورا و بررسی پروژه‌های پژوهشی سازمان‌ها و معاونت‌های شهرداری به صورت دقیق و با همفکر ی متخصصان، اجرای پروژه‌های کاملاً کاربردی و مبتنی بر نیازهای شهری است.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان در توضیح سیاستگذاری این معاونت در تصویب پروژه‌های پژوهشی برای سال ۱۴۰۱ گفت: رویکرد ما در این حوزه، کاربردی بودن پژوهش است، ضمن اینکه نیم نگاهی نیز به پژوهش‌های راهبردی، پروژه‌های آینده پژوهانه و آینده‌نگری برای شهر داریم.

وی با تاکید براینکه نمی‌توان از پروژه‌های آینده‌نگرانه غفلت ورزید، گفت: البته غالب پروژه‌های پژوهشی ما معطوف به مسئله محوری و رفع مشکلات است، تا به نوعی هزینه‌های اداره شهر کاهش یابد و یا نوع خدمت به شهروندان با کیفیت تر شود، یعنی ما دنبال پژوهش برای پژوهش نیستیم بلکه ما پژوهش را برای رفع حل مسئله در حوزه اجرا نیاز داریم.


منبع: imna-575853

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار