سی و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم و کودک و نوجوان در اصفهان به ایستگاه آخر رسید

آغاز در پایان؛ کلید جشنواره سی و هفتم در اختتامیه

نجشنبه شب گذشته سی و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان به پایان رسید و این در حالی بود که هم‌زمان گام نخست جشنواره سی و هفتم نیز برداشته شد؛ به‌این‌ترتیب که شهردار اصفهان در این مراسم اذعان داشت: از سال گذشته دبیرخانه دائمی جشنواره شکل گرفت ، به این معنی که لحظه‌ای وقفه در کار نیست و از امشب کلید جشنواره سی‌وهفتم زده شد.

آغاز در پایان؛ کلید جشنواره سی و هفتم در اختتامیه

پنجشنبه شب گذشته سی و ششمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم کودک و نوجوان اصفهان به پایان رسید و این در حالی بود که هم‌زمان گام نخست جشنواره سی و هفتم نیز برداشته شد؛ به‌این‌ترتیب که شهردار اصفهان در این مراسم اذعان داشت: از سال گذشته دبیرخانه دائمی جشنواره شکل گرفت ، به این معنی که لحظه‌ای وقفه در کار نیست و از امشب کلید جشنواره سی‌وهفتم زده شد.

علی قاسم‌زاده با بیان اینکه برگزاری جشنواره در یک شهر نشانگر این است که آنجا بالنده و زنده است، گفت: در اصفهان جشنواره‌های فیلم و نقاشی برگزار می‌شود و در حدود ۲۰ سالی که شاهد برگزاری جشنواره‌ فیلم کودک و نوجوان در اصفهان هستم شهادت می‌دهم دو سال گذشته سال از نظر همدلی بین شهرداری و بنیاد فارابی جزو بهترین دوره‌ها بوده است.

او تصریح کرد: سه رویداد المپیاد فیلم نوجوان، المپیاد فیلم کوتاه و جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان مانند قطعات یک پازل در کنار هم قرار گرفتند و المپیاد فیلمنامه‌نویسی کودک‌ قطعه‌ای دیگر است که اگر محقق شود این مجموعه تکمیل خواهد شد.

 

-رکوردشکنی تماشای فیلم‌های جشنواره با حضور 24 هزار بیننده

 

دبیر سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان نیز در این مراسم با بیان اینکه جشنواره در چهارمین دهه رشد خود به کمال نزدیک می‌شود، گفت: امسال ۲۴ هزار بیننده در ۶۵ نوبت اکران در جشنواره حضور داشتند و ۵۹۶ فیلم متقاضی رقابت بودند که فیلم‌های برتر در بخش ملی و بین‌المللی در ۲ بخش کوتاه و بلند به رقابت پرداختند.

مجید زین‌العابدین با اشاره به اینکه در جشنواره ما همه میزبان هستند، گفت: قرار نبود فیلم‌های کودکان و نوجوان برای سراسر کشور اکران شود اما همه از قاب رنگی تلویزیون دیدند چقدر شما مخاطبان کودک و نوجوان پای قاب نقره‌ای خوشحال هستید.

او بیان کرد: امید است ‌سینمای کودک و نوجوان روز به روز رشد پیدا کند و بچه‌های ایران با این سینمای مربی بتوانند فرهنگ بومی، اسلامی و باستانی را بشناسند.

 

-ارسال آثار فیلم‌سازان از 60 کشور به جشنواره فیلم کودک و نوجوان اصفهان

 

رئیس سازمان سینمایی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در واپسین روزهای مسئولیتم از خدمت گذاری خرسند است، گفت: این جشنواره باشکوه رکوردهای جدیدی را ثبت کرد.

محمد خزاعی ادامه داد: استقبال زیادی که مخاطبان جشنواره داشتند که باعث شد سئانس‌های فوق‌العاده و اضافه داشته باشیم.

او با بیان اینکه بعضی از آثار جشنواره برای نخستین بار نمایش داده شد، گفت: امسال حوزه بین‌الملل مورد استقبال خوبی از سوی مخاطبان قرار داشت و شرکت‌کنندگان و فیلم‌سازان از ۶۰ کشور آثار کودک و نوجوان را به این جشنواره ارسال کرده بودند.

خزاعی با اشاره به همراهی خوب مدیریت شهری در برگزاری مراسم اظهار داشت: آثار حوزه پویانمایی را در ۳۰ کشور دنیا به راه انداختیم و معتقدیم با به کار بردن فناوری‌های جدید می‌توان نتایج خوب و تأثیرگذاری در این حوزه دریافت کرد.

رئیس سازمان سینمایی با تأکید بر انجام‌وظیفه هنرمندان در مسئله غزه و فلسطین خاطرنشان کرد: از تمام سینماگران با هر نگاهی می‌خواهم در بحث غزه سکوت نکنند، همه پای‌کار بیایند و درباره نسل‌کشی که در حال رقم خوردن است روایتگری کنند.

 

-جشنواره فیلم کودک را نباید دست‌کم گرفت

 

در این مراسم از علی نصیریان، بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون قدردانی شد و او بیان داشت: جشنواره فیلم کودک را نباید دست‌کم گرفت چون هویت و فرهنگ سرزمین ما را به دنیا معرفی می‌کند که به واسطه آن می‌توانیم سرزمینمان را به دنیا معرفی کنیم.

نصیریان بیان داشت: سینمای قبل از انقلاب با آثار درخشانی از فیلم‌سازان بزرگی مانند مهرجویی، کیمیایی و…، جامعه را با سینما آشنا کرد و بعد از انقلاب نیز، متن و فیلم‌نامه به‌عنوان پایه اصلی سینما، قوت بیشتری گرفت.

نصیریان با قدردانی از شهرداری اصفهان گفت: بنیاد سینمایی فارابی برای سینمای کشور خدمات زیادی از جمله جشنواره انجام داده است و نباید این جشنواره را دست‌کم گرفت چراکه نسل جوان را با هنری به نام سینما آشنا می‌کند و این امر یکی از راهکارهای معرفی کشورمان به دنیاست.

 

 

ارسال نظر