ظرفیتهای مغفول مانده غرب استان برای جذب گردشگر
:چهاردهمین نمایشگاه گردشگری، صنایعدستی و هتلداری در اصفهان به پایان رسید. نمایشگاهی که فرصت خوبی برای شهرستانهای استان بود تا با معرفی ظرفیتها و پتانسیلهای گردشگری و صنایعدستی خود سرمایهگذاران را برای سرمایه گذاری و گردشگران را برای سفر ترغیب کنند.
:چهاردهمین نمایشگاه گردشگری، صنایعدستی و هتلداری در اصفهان به پایان رسید. نمایشگاهی که فرصت خوبی برای شهرستانهای استان بود تا با معرفی ظرفیتها و پتانسیلهای گردشگری و صنایعدستی خود سرمایهگذاران را برای سرمایه گذاری و گردشگران را برای سفر ترغیب کنند. شهرستانهای مطرح استان در این نمایشگاه حضور خوب و قابل قبولی داشتند و تلاش خود را کردند که با معرفی جاذبههای گردشگری، صنایعدستی، آدابورسوم، طبیعت و فرهنگ شهرشان نظر بازدیدکنندگان را به خود معطوف کنند اما آنچه مطابق سالهای پیش به چشم میآمد حضور کمرنگ شهرستانهای غرب استان بود. غرفههای شهرستانهای غرب استان اصفهان تنها سه غرفه بود که دو غرفه بخش خصوصی و یکی متعلق به شهرستان فریدن بود. شهرستانهای فریدونشهر و چادگان هیچ غرفهای در این نمایشگاه مهم نداشتند در حالی که فعالان گردشگری بسیاری در این سه شهرستان فعالیت میکنند و فرصتهای گردشگری بسیاری در این شهرها فراهم است. غرب استان با طبیعت بکر و بینظیر میتواند میزبان بوم گردشگران و طبیعتگردان باشد و فعالشدن اکوتوریست در این شهرستانها می تواند یکی از اصلیترین مشکلات شهرها و روستاهای این مناطق؛یعنی بیکاری و مهاجرت به شهرهای بزرگ و هم جوار را پایان دهد.
این در حالی است که ظرفیتهای غرب استان برای جذب گردشگر مغفول و رها شده باقیمانده است ، فرصتها یکی پس از دیگری از دست میروند و مشخص نیست چرا مسئولین و مردم این شهرها علاقهای به فعالبودن در عرصه گردشگری ندارند و هیچ عزمی در این راه وجود ندارد !شاید تجربه اراده و عزم مردم و سرمایهگذاری اهالی بومی متمول برای احیای ظرفیتهای گردشگری را در شهرهایی همچون زواره، نطنز و کاشان بتوان الگوی مناسبی برای سایر شهرهای استان نام برد. آنچه مسلم است این است که غرب استان اصفهان برای جذب گردشگر بسیار غنی است هم تاریخ دارد و هم طبیعت و هم فرهنگ و آدابورسوم غنی و برای ورود جدی و پرقدرت به عرصه گردشگری نیازمند سرمایهگذار، برنامهریزی و رسانه است.