ورود بسیجیها به مدارس برای کمک به اولیا و کادر آموزشی!
رییس سازمان بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش در واکنش به اظهارات رییس سازمان بسیج مستضعفین مبنی بر ورود یک یا دو بسیجی به مدارس برای کمک به اولیا و کادر آموزشی، گفت: به لحاظ مبانی مشکلی برای کمک هیچ یک از دستگاه ها به آموزش و پرورش از جمله بسیج وجود ندارد؛ منتها به این شرط که در راستای تحقق رسالت تعلیم و تربیت باشد.
رییس سازمان بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش در واکنش به اظهارات رییس سازمان بسیج مستضعفین مبنی بر ورود یک یا دو بسیجی به مدارس برای کمک به اولیا و کادر آموزشی، گفت: به لحاظ مبانی مشکلی برای کمک هیچ یک از دستگاه ها به آموزش و پرورش از جمله بسیج وجود ندارد؛ منتها به این شرط که در راستای تحقق رسالت تعلیم و تربیت باشد.
حسن مرادی (رییس سازمان بسیج فرهنگیان آموزش و پرورش) در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در پاسخ به این سوال که سردار غیب پرور، رییس سازمان بسیج مستضعفین، در اظهاراتی گفته بود که دانش آموزان مورد هجمه دشمنان هستند و قرار است از هر مسجد یک یا دو بسیجی به کمک اولیا و کادر آموزشی بروند، آیا اطلاعی در این زمینه دارید و این اقدام با هماهنگی آموزش و پرورش صورت گرفته است، اظهار داشت: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مجموعهای از محورها وجود دارد که در آن تاکید شده که تمامِ ظرفیت ها در کشور باید به کمک نظام تعلیم و تربیت بیایند. به طور مثال صدا و سیما باید به کمک آموزش و پرورش بیاید، یعنی بتواند، برنامه هایی که کارشناسان حوزه تعلیم و تربیت فکر میکنند نیاز است، تهیه کند.
رییس سازمان بسیج فرهنگیان افزود: از دیگر این ظرفیتها، استفاده از توانایی و کمک بسیج است که می تواند به تحقق ماموریتها و رسالتهای بزرگ تعلیم و تربیت کشور کمک کند؛ بنابراین به لحاظ مبانی مشکلی برای کمک هیچ یک از دستگاه ها به آموزش و پرورش از جمله بسیج وجود ندارد؛ منتها به این شرط که در راستای تحقق رسالت تعلیم و تربیت باشد. بسیج هم بخشی از ظرفیت است و قاعدتا اگر بتواند و بخواهد کمک کند، این اتفاق میافتد.
مرادی با اشاره به اینکه ظرف چند سال گذشته، افرادی بودند که در راستای ارتقای علمی دانش آموزان یا برای ایجاد نشاط و فضایی که لازمه این سن است، با مدیران و مسئولان مدرسه یا مسئولان در رتبههای بالاتر هماهنگی های مختلفی را انجام دادند، گفت: چنانکه همین حالا پلیس بخواهد مطالبی از حوزه ماموریتی خود را که دانش آموزان باید از آن مطلع شوند، انتقال دهد با هماهنگی با آموزش و پرورش می توانند این اقدام را اجرایی کنند.
وی با تاکید بر اینکه همکاری دستگاه ها چیز غریبی نیست و در سند تحول هم به آن اشاره شده است، افزود: آن جاهایی که متولیان آموزش و پرورش احساس میکنند، انتقال تجارب یا اطلاعاتی نیاز دانش آموز است؛ این همکاری می تواند اتفاق بیفتد.
رییس سازمان بسیج فرهنگیان اضافه کرد: چند سال است یک سری افرادی که در حوزه تعلیم و تربیت و مدرسهداری تجربیاتی دارند، در یک سری از مدارس، تجربیات خود را در اختیار مدیرانِ مدارس قرار دادند؛ اجرای این طرح در تهران مورد ارزیابی قرار گرفت که نتایج حاکی از موفقیت آمیز بودن آن داشت.
مرادی در پاسخ به اینکه این افراد بسیجی بودند؟ گفت: این افراد به لحاظ روحیه، فرهنگ و تفکر، بسیجی بودند و الزاما برای سازمان بسیج نبودند. هر جایی که آموزش و پرورش احساس کند همکاری با سایر دستگاه ها می تواند، نتیجه مثبتی داشته باشد، ممکن است مدیران را دعوت کند که این اتفاق بیفتد.
وی در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه در سازمان بسیج در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و مواد مخدر برنامه هایی پیش بینی شده است؟ افزود: بله، به فرض مثال در برخی مناطق محروم که دانش آموزان به لحاظ علمی دچار آسیب هایی می شوند، نیازمند مشاوره هستند؛ ارائه مشاوره به خود دانش آموز و والدین او برای ارتقا و تقویت علمی دانش آموز از جمله اقدامات فرهنگیان بسیجی است.
مرادی خاطرنشان کرد: در حوزه مبارزه با مواد مخدر نیز اقداماتی در راستای آگاهی های جامعه دانش آموزی در دست اجرا داریم؛ البته بخشی از این آگاهی ها توسط رسانه ها انجام می شود، منتها این حد از آگاهی کفایت نمی کند و باید با روش های دیگر اقدام شود که بخشی از تقویت آگاهی ها، از طریق کلاس ها و توسط صاحبنظران این حوزه اتفاق میافتد.