۷۰ درصد تصادفات در ۱۵ درصد از محورهای مواصلاتی اصفهان رخ میدهد
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: ۷۰ درصد تصادفات در ۱۵ درصد از محورهای مواصلاتی استان اصفهان رخ میدهد و باهمافزایی تمام دستگاهها میتوان مشکلات این محورها را تا حدودی رفع کرده و ایمنی تردد در این محورها را افزایش داد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان گفت: ۷۰ درصد تصادفات در ۱۵ درصد از محورهای مواصلاتی استان اصفهان رخ میدهد و باهمافزایی تمام دستگاهها میتوان مشکلات این محورها را تا حدودی رفع کرده و ایمنی تردد در این محورها را افزایش داد.
به گزارش تسنیمن، حجتاله غلامی در هشتمین جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حملونقل استان اصفهان اظهار داشت: کاهش تصادفات و افزایش ایمنی راهها در شبکه عریض و طویل راههای استان اصفهان نیازمند توجه تمام دستگاههای ذیربط است.
وی با اشاره به آمارهای ارائه شده از تصادفات جادهای توسط دستگاههای ذیربط اضافه کرد: در این کمیسیون ارائه آمارها بدون ارائه تحلیل و راهکار اجرایی برای کاهش تصادفات جایگاهی ندارد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان با بیان اینکه 70 درصد از تصادفات در 15 درصد از محورهای مواصلاتی استان اصفهان رخ میدهد، خاطرنشان کرد با همافزایی تمام دستگاهها میتوان مشکلات این محورها را تا حدودی رفع کرده و ایمنی تردد در این محورها را افزایش داد.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اصفهان نیز در ادامه با اشاره به لزوم برنامهریزی جدی و مشارکت همه دستگاهها برای کاهش تصادفات جادهای تصریح کرد: آزادراه اصفهان- قم بهعنوان یکی از راههای پرتردد استان بهصورت پایلوت بهعنوان راه ایمن معرفی شده است.
مهدی خضری ابراز امیدواری کرد که اقدام جامع همه دستگاهها متناسب با مصوبات کمیسیون ایمنی حملونقل استان برای ارتقا ایمنی تردد در این محور نتایج خوبی به دنبال داشته باشد.
دبیر کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حملونقل استان اصفهان تأکید کرد: یکی از راهکارهای مؤثر برای کاهش تصادفات جادهای در این ایام احداث ایستگاههای امنیت -سلامت در نقاط حادثهخیز شناسایی شده و هدایت خودروها برای توقف در ایستگاهها توسط پلیس است.
در ادامه جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از دغدغههای رهبر معظم انقلاب بحث تصادفات جادهای است، اظهار داشت: پلیس تمام توان خود را برای کاهش تصادفات به کار خواهد بست.
سرهنگ حسین حسین زاده تصریح کرد: احداث ایستگاههای امنیت- سلامت، نصب چراغهای LED در نقاط پرحادثه، مسدود کردن دسترسیهای غیرمجاز، استفاده از تبلیغات مناسب در بیلبوردها و اصلاح شیب شیروانی جاده و نواقص احتمالی راه از جمله پیشنهادهای پلیس برای کاهش تصادفات جادهای است.
در پایان پس از بحث و بررسی و طرح نظرات دستگاههای مختلف، صورتجلسه تفکیک وظایف دستگاههای دولتی و بخش خصوصی برای کاهش تصادفات نوروزی به تصویب رسید.