نسبت مرگ و میر در بیماران کرونایی بستری در اصفهان کاهش یافت
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نسبت مرگ و میر در میان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ بستری در بیمارستانهای استان اصفهان در چند ماه اخیر روند کاهشی داشت و خرداد امسال به پنج درصد رسید.
آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نگاهی به آمار کرونا در استان اصفهان نشان میدهد که در نیمه نخست خرداد امسال از میان بیمارانی که نتیجه آزمایش کرونای آنها مثبت و قطعی بود و در بیمارستانها بستری بودند، حدود پنج درصد آنها جان باختند.
او با بیان اینکه بیشترین نسبت مرگ و میر در بیماران مثبت کرونایی بستری مربوط به دی ماه سال گذشته با ۲۴ درصد بود، اظهار کرد: عواملی مانند افزایش بیماران بدحال و بستری شده در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) در این شاخص اثرگذار است.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به نمودار هفتگی شناسایی کل موارد مثبت (بستری و سرپایی) کرونا در یک سال اخیر نیز اشاره و اضافه کرد: بر اساس این آمار، بیشترین نرخ شناسایی کل موارد مبتلا به کووید ۱۹ در استان مربوط به اواخر فروردین امسال با حدود ۱۵ هزار مورد شناسایی در یک هفته است.
او خاطرنشان کرد: تعداد موارد کل مثبت (بستری و سرپایی) کرونا در استان اصفهان پس از یک روند کاهشی از آبان تا اوایل بهمن سال گذشته از نیمه دوم بهمن مجدد روند افزایشی به خود گرفت بطوریکه در اواخر فروردین امسال به اوج خود رسید.
نجیمی ادامه داد: روند شناسایی کل موارد مثبت کرونا در استان از اواخر فروردین امسال شروع به کاهش یافت و در اوایل خرداد به حدود ۲ هزار نفر در یک هفته رسید.
او با بیان اینکه در حال حاضر تعداد بیماران دارای علائم کرونایی بستری در بیمارستانهای اصفهان به کمتر از یک هزار نفر رسیده است، تصریح کرد: این شاخص در اوج موج چهارم کرونا در امسال در استان به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر هم رسید.
تزریق ۳۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در استان اصفهان
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین از تزریق حدود ۳۰۰ هزار دوز واکسن کرونا در این استان خبر داد و گفت: حدود ۲۶۰ هزار دوز در نوبت اول و ۴۰ هزار دوز در نوبت دوم به گروههای هدف تزریق شده است.
او با بیان اینکه تا کنون حدود ۶۵ درصد از گروه سنی بالای ۸۰ سال در استان اصفهان واکسن کرونا را دریافت کرده اند، افزود: این شاخص در گروه سنی ۷۵ تا ۸۰ سال معادل ۶۵ درصد، بین ۷۰ تا ۷۴ سال حدود ۵۹ و در گروه ۶۵ تا ۶۹ سال حدود ۱۰ درصد است.
نجیمی تاکید کرد که در حال حاضر واکسیناسیون گروههای هدف بالای ۶۵ سال فقط از طریق ثبت نام در سامانه سلامت به نشانی salamat.gov.ir اعلام فراخوان انجام میشود و افراد بدون داشتن فراخوان از مراجعه به مراکز بهداشت و واکسیناسیون خودداری کنند.