بوی بد دهان را به‌راحتی درمان کنید!

اگر می‌خواهید بوی بد دهان را از بین ببرید، در این مطلب با ۱۰ روش ساده و فوری برای از بین بردن بوی بد دهان آشنا شوید.

احتمالاً پیش آمده که با کسی مشغول صحبت باشید، اما بوی بد دهان او شما را اذیت کند یا اینکه کسی از صحبت کردن با شما به خاطر بوی بد دهانتان ناراحت باشد. این موضوع قطعا باعث شرمندگی برای بسیاری از مردم می‌شود. در پزشکی تنفس بدبو با عنوان هالیتوسیس شناخته می‌شود و می‌تواند به خاطر دلایلی مثل خوردن غذا‌های بودار، مشکلات پزشکی، بیماری لثه، سیگار کشیدن و یا دهان خشک باشد.
درمان خانگی بوی بد دهان
اگر می‌خواهید بوی بد دهان را از بین ببرید، در ادامه با ۱۰ روش ساده و فوری برای از بین بردن بوی بد دهان آشنا شوید.
چطور بوی بد دهان را از بین ببریم؟
حفظ سلامت دهان شما به کنترل بوی دهان شما کمک زیادی خواهد کرد. در این مطلب آنچه که برای جلوگیری از بوی بد دهان، نیاز دارید را برای شما بیان کردیم. این موارد از بهترین و سریع‌ترین روش‌های موجود هست.
درمان خانگی بوی بد دهان
۱. دانه رازیانه برای رفع بوی بد دهان
دانه رازیانه برای تمیز کردن دهان، بسیار عالی عمل میکند و به کنترل بوی بد دهان کمک زیادی می‌کند. دانه رازیانه حاوی خواص ضد میکروبی است که با باکتری‌های درون دهان مبارزه می‌کند. یک قاشق سوپ خوری تخم رازیانه را بعد از هر وعده غذایی بردارید و بجوید. همچنین می‌توانید برای خودتان یک فنجان چای رازیانه دم کنید.
۲. دانه شنبلیله
دانه شنبلیله در از بین بردن بوی بد دهان بسیار خوب عمل می‌کند. نوشیدن چای شنبلیله برای درمان بوی بد دهان بسیار موثر است. یک قاشق چای خوری دانه شنبلیله را در یک فنجون آب جوش بریزید. این چای را روزی یک بار مصرف کنید.
۳. میخک
میخک برای تمیز و تازه کردن نفس شما عالی عمل می‌کند و همچنین حاوی خواص ضد باکتری هست که برای خلاص شدن از شر بوی بد دهان مفید است. می‌توانید چند تکه میخک را بعد از هر وعده غذایی بجوید. شما همچنین می‌توانید از چای میخک استفاده کنید.
۴. آب لیمو برای تازه کردن نفس
محتوای اسیدی در آب لیمو از رشد باکتری در دهان شما جلوگیری می‌کند. یک قاشق سوپ خوری آب لیمو را به یک لیوان آب اضافه کنید و دهان خود را با آن تمیز کنید.
درمان خانگی بوی بد دهان
۵. سرکه سیب
سرکه سیب یک درمان خانگی عالی برای رفع بوی بد دهان است، که به خاطر تاثیر سرکه در تعادل pH دهان این کارایی را دارد. البته تاثیر سرکه در مقابله با باکتری‌های موجود در دهان قابل انکار نیست. مقداری سرکه سیب را هر روز صبح با یه لیوان آب مخلوط کنید و در دهان خود نگه دارید تا بوی بد دهان را کنترل کند.
۶. دارچین
دارچین می‌تواند شما را از شر بوی بد دهان خلاص کند، زیرا که حاوی آلدهید سینامیک است. این ترکیب باعث کاهش میزان باکتری‌ها در دهان می‌شود. یه قاشق چای خوری از پودر دارچین را درون یه کاسه آب بجوشانید. مقداری هل به آن اضافه کنید. محلول را تصفیه کنید و از آن به عنوان دهان شویه استفاده کنید.
۷. روغن درخت چای
روغن درخت چای حاوی خواص ضد عفونی کننده هست که به عنوان دارویی ضد عفونی کننده و قدرتمند برای دهان شما عمل می‌کند. شما می‌توانید چند قطره روغن درخت چای، روغن نعناع و روغن لیمو را در یک لیوان آب بریزید و از این مخلوط به عنوان دهان شویه استفاده کنید.
۸. جویدن آدامس
درمان خانگی بوی بد دهان
جویدن آدامس بدون قند نفس بدبوی شما را خوش بو می‌کند. این باعث بهبود جریان سالم بزاق در دهان شما می‌شود. بهتر است آدامس با طعم‌هایی مثل نعناع رو انتخاب کنید.
۹. استفاده از جعفری
جعفری یک درمان خانگی بسیار خوب برای از بین بردن بوی بد دهان هست. جعفری بخاطر داشتن کلروفیل که به عنوان یه ترکیب ضد باکتری عمل می‌کند و به از بین بردن بوی بد دهان کمک می‌کند. می‌توانید چند برگ جعفری تازه را بجوید تا از فواید آن بهره‌مند شوید.
۱۰. آب نمک
درمان خانگی بوی بد دهان
آب نمک، pH دهان را خنثی می‌کند و همچنین محیط دهان شرایط را برای رشد باکتری‌ها سخت می‌کند. آب نمک خواص ضد میکروبی دارد. یک قاشق چای خوری نمک را به یک لیوان آب ولرم اضافه کنید. این مخلوط را هر روز در دهان خود نگه دارید.
علت بوی بد دهان می‌تواند یکی از موارد زیر باشد:

  • خشکی دهان
  • بیماری‌های لثه
  • مصرف سیگار و تنباکو
  • باقی ماندن غذا روی دندان‌ها یا زبان
  • استفاده از رژیم کم کربوهیدرات
  • مصرف الکل
  • پوسیدگی دندان
  • عفونت دندان
  • بازگشت اسید به مری
  • دیابت
  • عفونت ریه
  • مصرف برخی دارو‌ها مانند دارو‌های ضد حساسیت و ضد افسردگی
  • مصرف غذا‌های خاصی مانند پیاز و سیر، به دلیل وجود گوگرد در آنها
زمان مراجعه به دندانپزشک
درمان خانگی بوی بد دهان
به‌طور منظم برای معاینات دهان و دندان به دندانپزشک مراجعه کنید. بهتر است این مراجعات دوبار در سال انجام شود تا وضعیت سلامتی دهان و دندان یا در صورت داشتن دندان مصنوعی، وضعیت دندان مصنوعی‌تان مرتب بررسی شود.
ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار