طرز تهیه نارنج پلو؛ غذای خوشمزه و مجلسی افغانستان

نارنج پلو یکی از غذاهای افغانی است که در گزارش زیر طرز تهیه نارنج پلو را به شما به صورت مرحله ای همراه با فیلم آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه نارنج پلو؛ غذای خوشمزه و مجلسی افغانستان

نارنج پلو یکی از غذا‌های مخصوص کشور افغانستان است که آن را با گوشت چرخ کرده، پوست نارنج و... می پزنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه نارنج پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. تا انتها با ما همراه باشید.

 نارنج پلو

مواد لازم برای تهیه نارنج پلو

برنج

 ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
خلال بادام (خیس کرده) ۱۰۰ گرم
خلال پسته ۱۰۰ گرم
پیاز (نگینی خرد شده) ۲ عدد
هل (ساییده شده) 1 قاشقش چای خوری
زعفران (دم کرده)  ۲/۱ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
روغن کنجد به مقدار لازم
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم

 

نارنج پلو (2)

طرز تهیه نارنج پلو

  1. برای تهیه نارنج پلو افغانی، ابتدا خلال نارنج را در آب به مدت ۳۰ دقیقه خیس کنید و سپس آن‌ها را از صافی رد کنید.

  2. ، در قابلمه‌ای کوچک یک لیوان آب بریزید تا جوش بیاید، سپس، ۳ تا ۴ مرتبه آب نارنج را خالی کنید تا تلخی خلال از بین برود و خلال‌ها آماده شود.

  3. بعد از آخرین مرحله تلخی گیری ۳/۱ لیوان آب به همراه شکر، زعفران و هل ساییده شده به خلال‌ها اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم خلال‌ها طعم گیرد و آب آن کامل برود.

  4. در ادامه پیاز نگینی را با روغن کنجد تفت دهید و گوشت چرخ شده را به آن اضافه کنید.

  5.  سپس نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه را به همراه زعفران دم کرده به مدت ۲۰ دقیقه طبخ کنید.

  6. برنج آبکش شده را درون قابلمه بریزید و لایه لایه از مواد و برنج قرار دهید.

  7.  در پایان کمی روغن و زعفران دم کرده روی برنج داده و به مدت ۳۰ دقیقه دم کنید.

  8.  جهت سرو پلو را با خلال بادام و پسته تزیین کنید.

طرز تهیه نارنج پلو افغانی

 


سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه نارنج پلو به روش خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله ای به شما آموزش دادیم.شما این مدل غذا را دوست دارید؟

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار