طرز تهیه رول مرغ سوخاری

رول مرغ سوخاری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است

طرز تهیه رول مرغ سوخاری

 رول مرغ سوخاری یک نوع غذا است که با گوشت چرخ کرده مرغ، سبزیجات پخته و پنیر پیتزا تهیه می شود و می توان به عنوان میان وعده یا فینگر فود استفاده کرد.در ادامه آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رول مرغ سوخاری را مشاهده می کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد کوچک
سیر ۴ حبه
نمک ۲ قاشق چای خوری
فلفل و ادویه به میزان لازم
آرد سوخاری ۱ قاشق غذا خوری
مواد میانی
هویج ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای نصف ۱ عدد
ذرت و قارچ به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار لازم
مواد لازم برای سرخ کردن
آرد سفید به مقدار لازم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲ قاشق غذا خوری
سس کچاپ ۱ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری نارنجی به مقدار لازم
روغن سرخ کردنی به مقدار لازم
Fried chicken roll (1)  رول مرغ سوخاری

طرز تهیه رول مرغ سوخاری

  1. برای تهیه رول مرغ، ابتدا قارچ شسته شده را به صورت ریز خرد کیند و درون یک تابه با کمی روغن سرخ کنید تا آب آن کشیده شود و تفت بخورد.

  2. فلفل دلمه ای را ریز خرد کنید و درون تابه تفت دهید.

  3. در ادامه یک قابلمه با کمی آب روی حرارت قرار دهید و ذرت را درون آن بپزید.

  4. در ادامه هویج هم جدا گانه بپزید و به صورت مکعبی خرد کنید.

  5. در این مرحله یک کاسه بردارید و فلفل دلمه ای تفت داده شده، قارچ، ذرت و هویج را با هم مخلوط کنید.

  6.  برای مواد رول، سینه مرغ را خرد کرده و درون غذا ساز بریزید

  7.  پیاز را شسته و پوست بکنید و به آن اضافه کنید.

  8. سیر، نمک، فلفل و ادویه را به آن اضافه کنید و با غذا ساز پوره کنید.

  9. پوره را درون یک کاسه ریخته و پودر سوخاری را به آن اضافه کنید.

  10. مواد به دست آمده را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید.

  11. یک پلاستیک یا سلفون پهن کنید.سپس هر قسمت را روی سلفون باز کنید. به طوری که یک مستطیل به دست آید. نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشد تا پخته شود.

  12. روی آن را با سبزیجات پخته و پنیر پیتزا پر  کنید و به آرامی آن را با کمک سلفون رول کنید.

  13. سپس درون یک ظرف گذاشته و هر ۴ رول را درون یخچال به مدت ۱ ساعت استراحت دهید تا به خوبی منسجم شوند. در ادامه بعد از گذشت یک ساعت رول ها را از یخچال بیرون آورید.

  14. سپس یک تخم مرغ، کمی شیر و سس کچاپ را با چنگال در کاسه مخلوط کنید تا از لختگی خارج شود.  سپس سلفون روی رول ها را باز کرده، اول درون آرد به غلتایند. سپس به مخلوط تخم مرغ آغشته می کنیم. در آخر درون پودر سوخاری نارنجی به غلتانید.

  15. یک تابه عمیق برداشته و روغن داخل آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود.

  16. رول ها را به روغن اضافه کنید و به آرامی سرخ کنید. اگر زیاد سرخ شود، گوشت مرغ سفت می شود.

  17. وقتی رول ها برشته شد، از روغن خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

  18. سپس به اندازه دو سانت به صورت مورب رول ها را برش دهید و در ظرف مناسب می چینیم و با انواع سس سرو کنید.

نکاتی برای تهیه رول مرغ سوخاری

  • استفاده از جعفری تازه، پودر پیاز و آویشن عطر خوبی به غذایتان می‌دهد.

  • اگر مخلوط مرغ و پیاز شل شد، مقداری پودر سوخاری به آن اضافه کنید.

  • برای مزه بهتر این غذا مقداری سس کچاپ به مخلوط شیر و تخم مرغ اضافه کنید.

  • اگر فکر می‌کنید با این روش، مرغ‌ها به‌خوبی پخته نمی‌شوند، آن‌ها را قبل از رول کردن آبپز کنید. 

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه رول مرغ سوخاری به روش مجلسی را به شما آموزش دادیم.آیا شما روش دیگری بلد هستید؟ با ما و سایر کاربران سایت اصفهان امروز آنلاین در میان بگذارید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار