طرز تهیه کوشاری غذای سنتی مصر با فیلم آموزشی

در این مطلب طرز تهیه کوشاری غذای ساده و مخصوص گیاه خوران را به شما به صورت مرحله به مرحله همراه به فیلم آموزش می دهیم.

طرز تهیه کوشاری غذای سنتی مصر با فیلم آموزشی

کوشاری (kushari) یکی از  محبوب‌ترین و ارزان ترین غذای مصر است که بیشتر توسط گیاه‌خواران  مصرف می‌شود و به موادی مثل برنج، ماکارونی، عدس، نخود، پوره گوجه فرنگی، پیاز، سیر، ادویه و سرکه نیاز هست که با هم ترکیب شوند. اگر شما هم برای تهیه این غذای خوشمزه وسوسه شدید، در ادامه با ما همراه باشید‌ تا طرز تهیه غذای ساده کوشاری را یاد بگیرید.

کوشاری (3)

کوشاری غذای سنتی مصر

مواد لازم برای تهیه کوشاری
عدسی یک و نیم فنجان
برنج یک و نیم فنجان
پاستا البو دو فنجان
گشنیز خرد شده دو قاشق چای‌خوری
فلفل نصف قاشق چای‌خوری

 

مواد لازم برای تهیه سس گوجه‌فرنگی مخصوص
پیاز کوچک یک عدد
سیر چهار حبه
روغن به مقدار لازم
گشنیز خرد شده یک قاشق چای‌خوری
پوره گوجه‌فرنگی ۴۰۰ گرم
پرک فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه پیاز ترد روی کوشاری
آرد گندم یک سوم فنجان
روغن پخت و پز نصف فنجان
پیاز بزرگ یک عدد
نمک به مقدار لازم

کوشاری (2)

طرز تهیه غذای کوشاری

  1. برای تهیه غذای کوشاری، ابتدا عدس ها را به خوبی بشویید و داخل یک قابلمه متوسط بریزید‌ و بگذارید عدس ها به مدت 15 دقیقه روی حرارت بماند تا عدس ها نیم پز شوند.

  2. در مرحله ای بعدی عدس‌ها را آبکشی کنید و کمی نمک به آن‌ها بزنید.

  3. حالا برنج ها را بشوییئ و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا در آب خیس بخورد و سپس آبکشی کنید.

  4. در ادامه برنج خیس خوده را با عدس ها در قابلمه مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بگذارید.

  5. یک قاشق غذاخوری روغن به همراه نمک، فلفل، و گشنیز بهمواد قابلمه اضافه کنید.

  6. صبر کنید به مدت سه دقیقه روی حرارت بمان و مرتب آن را هم بزنید.

  7. سپس سه فنجان آب به قابلمه اضافه کنید به طوری که آب، عدس و برنج را بپوشاند. درادامه صبر کنید آب بجوشد تا مقدار آن کم شود

  8. . سپس در قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا آب قابلمه تمام شود و عدس و برنج به خوبی بپزند.

  9. در این مرحله پاستا را درست کنید.یعنی در قابلمه حاوی آب، پاستا را به همراه کمی نمک و روغن اضافه کنید‌‌ و اجازه دهید پاستا تا زمانی که زیر دندان کمی سفت باشد، بپزد‌. سپس آن را آبکشی کنید‌.

  10. نخودهای شسته و خیس خورده شده را آبکشی کنید با کمی نمک در قابله بپزید.

  11. سپس نخود‌های پخته‌شده را آبکشی کرده و کنار بگذارید.

  12. برای سرو، عدس و برنج را با چنگال فشار دهید تا نرم شوند.

  13. سپس آن‌ها را به یک بشقاب بزرگ منتقل کنید.

  14. روی کوشاری پاستا البو و نیمی از سس گوجه‌فرنگی مخصوص، نخود و در نهایت نیمی از پیاز ترد را بریزید. باقی‌مانده سس گوجه‌فرنگی و پیاز ترد را هم در ظرف جداگانه سرو کنید.

کوشاری

طرز تهیه سس گوجه فرنگی مخصوص

  • برای طرز تهیه سس گوجه فرنگی کوشاری؛ ابتدا پیاز و سیر را ریز خرد کنید و سپس در قابلمه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت دهید دهید تا طلایی رنگ شود‌.

  • سپس گشنیز خر شده را به همراه پرک فلفل قرمز به پیاز‌ داغ اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا سرخ شوند.

  • در ادامه پوره گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد داخل قابلمه اضافه کنیدپ

  • سرکه را اضافه کرده و حرارت را خیلی کم کنید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا زمان سرو گرم بماند.

طرز تهیه پیاز ترد روی کوشاری

  • ابتدا پیاز قرمز شسته شده را حلقه ای خرد کنید و روی آن نمک بپاشید.

  • در بشقاب حاوی آرد کندم، پیاز ها را قرا دهید و سپس تکان دهید تا آرد اضافی آن گرفته شود.

  • در یک ماهیتابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط داغ کنید.

  • حلقه‌های پیاز را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در روغن سرخ کنید و مرتب آن را هم بزنید تا رنگ پیازها قهوه‌ای کاراملی شود.

  • توجه کنید که پیازها باید ترد شوند، نه اینکه بسوزند. زیر حرارت را خاموش کرده و در قابلمه را بگذارید تا پیازها گرم بمانند.

آموزش طرز تهیه کوشاری


سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه کوشاری به روش ساده و خوشمزه را به شما آموزش دادیم.آیا شما این مدا غذا را تاکنون درست کرده اید؟

ارسال نظر