طرز تهیه ساندویچ جگر و قارچ
ساندویچ جگر مرغ یکی از ساندویجهای خوشمزه و لذیذی است که طرفداران زیادی دارد.در ادامه طرز تهیه ساندویچ جگر با قارچ و بندری به شما با فیلم آموزش می دهیم.
در ادامه این مطلب طرز تهیه ساندویچ جگر را برایتان به صورت مرحله به مرحله با فیلم آموزشی آورده ایم.
ساندویج جیگر و قارچ
مواد لازم برای تهیه جگر و قارچ | |
جگر |
300 گرم |
قلوه |
یک عدد به دلخواه |
پیاز |
۱ عدد متوسط |
قارچ |
۲۰۰ گرم |
فلفل |
۲ عدد |
نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه | به میزان لازم |
گوجه، خیار شور، کاهو |
به میزان لازم |
طرز تهیه ساندویج جگر و قارچ
- برای تهیه این نوع مدل ساندویچ خوشمزه، ابتدا جگر و قلوه را به صمورت مربعی خرد کنید.
- سپس جگر ها را درون یک تابه با مقداری روغن تفت دهید و در ادامه به آن پیاز های نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید تا سرخ شوند.
- در ادامه به مقدار دلبخواهی مقدار قارچ و فلفل سبز خرد شده را درون تابه با جگرها سرخ کنید.
- بعد از اینکه جگرها و قارچها سرخ شد و آب اضافی آن خارج شد، ۲ قاشق غذاخوری رب به همراه ادویههای دلخواهتان به مواد درون تابه اضافه کنید و تفت دهید.
- نان باگت را باز کنید درون آن را خالی کنید و مقداری از مواد جگر را درون آن بریزید.
- شما میتوانید ساندویج جگر را با هر ماده دیگری که دوست دارید مثل فلفل دلمهای، گوجه، ذرت و پنیر ترکیب کنید.
- حال ساندویچ جگر را با موادی که دوست دارید مثل کاهو، کلم، قارچ، فلفل، سس، خیارشور، گوجه و ... پر کنید.
ساندویچ جگر مرغ بندری
فیلم طرز تهیه ساندویچ جگر مرغ
سخن آخر
در این مطلب آموزش طرز تهیه ساندویچ جگر را با فیلم مشاهده کردید.شما چه نوع مدل غذایی با جگر درست می کنید؟