فواید و مضرات کره حیوانی؛ طبع کره گرم است یا سرد؟
اطلاعاتی فواید و مضرات کره حیوانی،کالری و ارزش غذایی، طبع و مصلح را با پاسخ به پرسش های متدوال برایتان آورده ایم.
کره یک نوع لبنیات است که برای تهیه آن، شیر یا خامه را با سرعت بسیار زیاد تکان میدهند.در این مقاله قصد داریم راجع به فواید و مضرات کره حیوانی اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.با ما همراه باشید.
کره چیست؟
کَرِه در اصل گونهای چربی است که از خامهٔ شیر یا ماست گرفته میشود. کره، گونهای چربی ناگداخته (گرم نشده) است. کرهای که از خامه تهیه میشود، متمایل به رنگ زرد و کرهای که از ماست تهیه میشود، متمایل به رنگ سفید است.
طبع کره گرم است یا سرد؟
طبع کره طبع گرم است.
مصلح کره
مصلح کره، معمولا عسل، شکر سرخ و ادویه قابضه است.
کالری کره
کالری کره در حالت طبیعی 717 کیلو کالری در 100 گرم می باشد.
ارزش غذایی کره
تشکیل دهنده اصلی | مقدار در100 گرم |
---|---|
انرژی (کالری) | 717 کیلوکالری |
کربوهیدرات | 0.06 گرم |
پروتئین | 0.85 گرم |
چربی | 81.11 گرم |
آب | 15.87 گرم |
قند | 0.06 گرم |
کلسترول | 219.00 میلی گرم |
نام ویتامین | مقدار در 100 گرم |
---|---|
ویتامین A | 684.00 میکروگرم |
ویتامین D | 1.50 میکروگرم |
ویتامین E | 2.32 میلی گرم |
ویتامین K | 7.00 میکروگرم |
تیامین (B1) | 0.01 میلی گرم |
ریبوفلاوین (B2) | 0.03 میلی گرم |
نیاسین (B3) | 0.04 میلی گرم |
کولین (B4) | 18.80میلی گرم |
پانتوتنیک اسید (B5) | 0.11 میلی گرم |
فولات (B9) | 3.00میکروگرم |
ویتامین B12 | 0.13 میلی گرم |
نام ماده معدنی | مقدار در 100 گرم |
---|---|
کلسیم | 24.00 میلی گرم |
آهن | 0.16 میلی گرم |
منیزیم | 2.00 میلی گرم |
فسفر | 23.00 میلی گرم |
پتاسیم | 26.00 میلی گرم |
سدیم | 827.00 میلی گرم |
روی | 0.05 میلی گرم |
مس | 0.02 میلی گرم |
سلنیم | 1.00 میکروگرم |
7 خواص شگفت انگیز کره
-
کره حاوی چربی های اشباع است که به کاهش کلسترول بد کمک می کند و همچنین یکی از اجرای ضروری برای رشد مغز محسوب می شود.
-
کره حاوی ویتامین های آ، د، ای و کا است که مصرف آن باعث بهبود بینایی و درخشان نگه داشتن پوست می شود.
-
کره حاوی آنتی اکسیدان های قوی مانند روی، مس و منگنز است که به مقابله با رادیکال های آزاد خطرناک کمک می کند.
-
کلسیم موجود در کره برای سلامت استخوان ها و دندان های قوی ضروری هست.
-
کره حاوی اسید چرب های امگا 3 و 6 است که برای عملکرد مغز و سلامت پوست مفید می باشد.
-
بتا و ویتامین آ موجود در کره در جلوگیری از سرطان پروستات نقش مهمی دارد.
-
کره حاوی بتا کاروتن است که در سلامت چشم، مهار آب مروارید و کاهش احتمال انحطاط لکه زرد نقش مهمی دارد.
مضرات کره
-
مصرف مداوم کره می تواند موجب تصلب شرائین شده و باعث مشکلات قلبی شود.
-
مصرف بیش از حد کره می تواند باعث افزایش فشار خون شود.
-
کره حاوی چربی های اشباع است که در صورت زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش کلسترول بد می شود و ممکن است ریسک سرطان را افزایش دهد.
-
مصرف شدید کره باعث افزایش وزن و چاقی می شود.
-
افرادی که حساسیت به شیر دارند باید از مصرف کره اجتناب کنند چرا که کره یک فرآورده شیری است و می تواند باعث واکنش های آلرژیک در افراد دارای حساسیت به شیر شود.
پرسش های متدوال
فرق کره حیوانی سفید با کره زرد چیست؟
تفاوت کره زردرنگ با کره سفیدرنگ در مقدار «بتا-کاروتین» موجود در هرکدام است. گاوهایی که از علف تغذیه میکنند معمولا بتا-کاروتین بیشتری دارند و بنابراین کرهای زردتر میدهند. از طرف دیگر، گاوهایی که یونجه خشک و غلات میخورند سطح بتا-کاروتین پایینتر داشته و کرهای سفید میدهند.
آیا کره فاسد میشود؟
بله
سخن آخر
در این مطلب اطلاعاتی از کره حیوانی از جمله خواص و مضرات، طبع و مصلح، کالری و ارزش غذایی آن آورده ایم. از شما متشکریم که تا انتهای این مطلب با ما همراه بودید.