کاهش ۴۰ درصدی تصادفات فوتی در لنجان
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان گفت: در سه ماهه سال جاری شاهد کاهش ۴۰ درصدی تصادفات فوتی نسبت به سه ماهه مشابه سال گذشته بوده ایم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان گفت: در سه ماهه سال جاری شاهد کاهش ۴۰ درصدی تصادفات فوتی نسبت به سه ماهه مشابه سال گذشته بوده ایم.
به گزارش ایمنا، نقی حیدری در جمع مسئولان شهرستان لنجان اظهار کرد: راه اندازی ساختمان جدید پلیس راهور فرماندهی انتظامی شهرستان لنجان، نشان دهنده این است که اولویت پلیس انجام هرچه بهتر کار مردم است.
وی افزود: نتیجه تجمیع مرکز معاینه فنی، مرکز تعویض پلاک، پلیس راهور و... در یک نقطه صرفه جویی حداقل سه ساعته در زمان مراجعان برای دریافت خدمات بوده که این مهم افزایش و ابراز رضایتمندی هرچه بیشتر شهروندان را در پی شده است.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان با بیان اینکه تجمیع مرکز معاینه فنی، مرکز تعویض پلاک، پلیس راهور و...در یک مکان قطعا شروع یک حرکت است، تصریح کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان در سال گذشته بالغ بر شش هزار و ۵۵۰ مورد تعویض و صدور پلاک داشته و صدور بیش از ۱۸ هزار و ۵۰۰ گواهینامه در پرونده خدمات خود ثبت کرده است.
حیدری با بیان اینکه پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان به آموزش همگانی توجه و نگاه ویژه ای داشته، ادامه داد: در سه ماهه سال جاری شاهد کاهش ۴۰ درصدی تصادفات فوتی نسبت به سه ماهه مشابه سال گذشته و در حوزه تصادفات جرحی نیز شاهد کاهش ۹ درصدی نسبت به سه ماهه مشابه سال گذشته بوده ایم.
رییس پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان لنجان با بیان اینکه رفع نقاط حادثه خیز در اولویت برنامه ها قرار دارد، عنوان کرد: متاسفانه مصوبات شورای ترافیک شهرستان لنجان آنگونه که باید اجرایی نمی شود و این یکی از دغدغه های پلیس راهور در این شهرستان است.
وی خاطرنشان کرد: نباید فراموش کرد تصادفات یکی از عوامل مهم و اصلی مرگ و میر در چند دههی اخیر به شمار میآید که همه ساله افراد زیادی در این سوانح دچار جراحت شده و حتی جان خود را از دست می دهند بر همین اساس شناسایی عوامل موثر در بروز تصادفات، کمک شایانی به اصلاح و از بین بردن این عوامل می کند .
حیدری افزود: مهندسی و رفع نقاط حادثهخیز، نصب تابلوهای علایم، هوشمندسازی و تعریض جادهها و... از جمله اقداماتی است که می تواند باعث کاهش سوانح درون شهری شود از این رو انتظار می رود شهرداری ها بیش از پیش به این نکات توجه جدی داشته باشند و پلیس راهنمایی و رانندگی را در رسیدن به اهداف عالی خود یاری کنند.
وی تصریح کرد: آموزش عمومی ترافیک، یکی از مناسب ترین راهکارهای کاهش حواث رانندگی آموزش افراد مختلف از جمله کوکان است چراکه اگر فرزندان از همان کودکی با فرهنگ شهروندی و قوانین راهنمایی و رانندگی آشنا شوند، از بروز بسیاری از حوادث ناگوار جلوگیری خواهد شد از این جهت در سال گذشته بیش از ۱۵ هزار نفر در شهرستان لنجان تحت آموزش ترافیکی چهره به چهره قرار گرفته اند.