تقاضای تصویربرداری‌ پزشکی در کاشان، بالاتر از متوسط کشوری است

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: تعداد تقاضا برای تصویربرداری های پزشکی در کاشان، بیشتر از میزان استاندارد و متوسط کشوری است که باعث تحمیل هزینه درمان بر دولت و مردم می شود که برای اصلاح آن باید فرهنگ سازی کرد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان گفت: تعداد تقاضا برای تصویربرداری های پزشکی در کاشان، بیشتر از میزان استاندارد و متوسط کشوری است که باعث تحمیل هزینه درمان بر دولت و مردم می شود که برای اصلاح آن باید فرهنگ سازی کرد. محمد حاجی جعفری در گفت‌و‌گو با ایسنا، اظهار کرد: ظرفیت های مورد پذیرش شرکت‌های بیمه، تعداد دستگاه‌های عکسبرداری مراکز درمانی و تعداد نیروی متخصص باعث محدودیت در ارائه خدمت شده است.
وی افزود: در مراکز بیمارستانی برای استفاده بهینه از ظرفیت های موجود و خدمت رسانی به موقع به مراجعان، ترتیب اولویت به صورت بیماران اورژانس، بیماران ارجاعی، بستری و بیماران سرپایی تعریف شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کاشان تصریح کرد: تعداد تخت مصوب در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی کاشان 1443 واحد است که 1126 تخت در قالب 9 بیمارستان در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل فعال است و براساس سند ملی 1404 این رقم باید به 1790 تخت افزایش یابد. وی تاکید کرد: شاخص نسبت تخت به جمعیت در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان عدد 2.37 است در حالیکه این رقم در کل کشور عدد 2.2 به ازا هزار نفر است.
حاجی جعفری افزود: وجود اختلاف بین تعرفه خدمات در مراکز درمانی دولتی و بخش خصوصی علت استقبال مردم برای استفاده از بخش دولتی است که علاوه بر شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل، به شهروندان شهرستان‌های نطنز، اردستان در استان اصفهان و محلات و دلیجان از استان مرکزی خدمت ارائه می کند.
به گزارش ایسنا، شهروندان شهرستان های کاشان و آران و بیدگل با جمعیتی بیش از 465 هزار نفر تحت پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی کاشان هستند.

ارسال نظر