دولتمردان و وکلای ملت نقشه راه اقتصادی با ثباتی را تدوین کنند

امام جمعه فولادشهر گفت: دولتمردان و وکلای ملت نقشه راه اقتصادی با ثباتی تدوین کنند.

امام جمعه فولادشهر گفت: دولتمردان و وکلای ملت نقشه راه اقتصادی با ثباتی تدوین کنند.

حجت الاسلام مسعود سرافراز در خطبه های عبادی سیاسی این هفته نماز جمعه فولادشهر اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب، در دیدار با دولتمردان در ۲۴ تیر ماه درباره مسائل اقتصادی و اقداماتی که دولت باید در حوزه اقتصاد کشور و جنگ اقتصادی دشمن انجام دهد، به هفت نکته مهم و کلیدی تاکید کردند و با وجود تاکیدات مجدد ایشان در دیدارهای مردمی در ۲۱ آذر و ۱۹ دی، متاسفانه بیشتر ای نکات اساسی مورد توجه دولتمردان نبوده است.

وی افزود: تهیه‏ی «نقشه‏ی راه اقتصادِ باثبات» برای کشور، تقویت بخش خصوصی، ضرورت برخورد قاطع با متخلفان، اِشراف و اِعمال قدرت دولت بر مبادلات مالی برای جلوگیری از عملیات مخرب، نظیر قاچاق و پول‏شویی، جدّی گرفتن سیاست‏های اقتصاد مقاومتی،مبارزه‏ی واقعی با فساد و حرف زدنِ رودرروی مسئولان با مردم و بیان شرایط نکاتی است که معظم له بر تحقق آن تاکید داشته اند و امید است که همه مسئولان، رهنمودهای مشفقانه و حکیمانه مقام معظم رهبری را نصب العین خود و برنامه هایشان قرار دهند.

امام جمعه فولادشهر با بیان اینکه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، تصریح کرد: دستاوردهاى چهل ساله‏ى انقلاب اسلامى در ابعاد مختلف، موضوعى است كه جاى هیچ شك و تردیدى در آن وجود ندارد و درواقع، با نگاه به وضعیت گذشته و حال كشور، به راحتى مى‏توان معجزه‏ى انقلاب اسلامى در شكوفایى و سازندگى كشور را مشاهده كرد که۴۰سال پیش کجا بودیم و امروز کجا قرار داریم.

وی ادامه داد: مهم‏ترین چالشى كه در بازگویى و تبیین این دستاوردها پیش‏روى نیروهاى انقلابى قرار مى‏گیرد، مقایسه‏اى است كه در سطح جامعه، بین شرایط كنونى كشور با شرایط قبل از انقلاب، وضعیت كشورهاى غربى و در نهایت، وضعیت كشورهاى عربى منطقه مطرح مى‏شود.

سرافراز اضافه کرد:امروز وقتى در خصوص دستاوردهاى انقلاب اسلامى بحث مى‏كنیم، همواره در نقطه‏ى مقابل، برخى بلافاصله این موضوع را مطرح مى‏كنند كه آنچه شما به‏عنوان دستاوردهاى انقلاب اسلامى مطرح مى‏كنید، چه‏بسا اگر رژیم شاه هم تداوم پیدا مى‏كرد، شاید وضعیت كشور هم همین گونه بود.

وی عنوان کرد: بحث دیگرى كه این افراد مطرح مى‏كنند، ناكارآمد بودن جمهورى اسلامى در مقایسه با كشورهاى غربى است؛ به این معنا كه این‏ها در مقایسه وضع كنونى كشور با كشورهاى غربى و ذكر پاره‏اى از شاخص‏هاى توسعه، رأى به ناكارآمدى نظام اسلامى مى‏دهند و دستاوردهاى آن‏را ناچیز مى‏شمارند.

امام جمعه فولادشهر بیان کرد: علاوه بر این، بخش دیگرى از مخاطبان، به مقایسه‏ى وضعیت كنونى كشور با كشورهاى عربى منطقه مى‏پردازند و با ذكر مواردى از وضعیت كشورهاى عربى مانند برج‏سازى‏هایى كه در برخى از این كشورها صورت‏گرفته، اوضاع كنونى كشور را چندان رو به بهبود نمى‏دانند، در حالی که دستاوردهاى هر نظام سیاسى را براساس سه مؤلفه اهداف، موانع و امكانات مى‏سنجند.

وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم در مورد دستاوردهاى یك نظام سیاسى قضاوت كنیم، باید دقت داشته باشیم كه آن نظام در چه شرایطى؛ یعنى با وجود چه امكانات و موانعى، به اهداف خود جامه عمل پوشانده است.

سرافراز افزود: انقلاب اسلامى دستاوردهاى خود را در شرایطى به دست آورده است كه موانع متعددى پیش‏روى آن قرار داشته و در مقایسه با سایر كشورها و قبل از انقلاب، از امكانات كمترى نیز برخوردار بوده است.

وی تصریح کرد:در خصوص موانع موجود بر سر راه جمهورى اسلامى باید موانع را به دو دسته داخلى و خارجى تقسیم كرد، اگرچه برخى موانع داخلى مانند اقتصاد تك‏محصولى در دوره‏ى طاغوت نیز وجود داشته، اما این رژیم نه تنها با موانع خارجى مانند جنگ و تحریم مواجه نبوده است، بلكه حتى در مواردى موفق به جلب سرمایه‏گذارى خارجى شده بود.

امام جمعه فولادشهر ادامه داد: دستاورد این وضعیت براى كشور و مردم، چیزى جز نابودى كشاورزى، وابستگى به قدرت‏هاى خارجى و افول جدى اقتصاد و معیشت مردم نبود، به‏گونه‏اى‏كه در فاصله سال‏هاى 1356 و۱۳۵۱ به گونه ای است که در آن دوران ۳۸ درصد از روستائیان از سوءتغذیه رنج مى‏بردند.

وی اضافه کرد: به‏لحاظ وابستگى به خارج در سال ۱۳۵۷، شركت‏هاى دارویى ۸۵ تا ۱۰۰ درصد به واردات اتكا داشتند، شركت‏هاى شیمیایى ۶۰ تا ۱۰۰ درصد، بافندگى ۸۰ درصد، بعضى صنایع غذایى ۷۰ درصد ودر پاره‏اى از مصالح ساختمانى ۵۷ درصد وابستگى به خارج وجود داشت.

سرافراز عنوان کرد: آنچه كه در زمان پهلوى در كشور اتفاق افتاد، آن‏چیزى نیست كه اكنون جمهورى اسلامى مى‏كوشد آن‏را پیگیرى كند؛ یعنى جهت‏گیرى، ماهیت و حتى اهداف توسعه در زمان پهلوى با دوره كنونى فرق دارد وجمهورى اسلامى اكنون مى‏كوشد تا ضمن دستیابى به پیشرفت همه‏جانبه، این پیشرفت را دستمایه‏ى افزایش اقتدار و پرستیژ بین‏المللى خود قرار دهد.

وی بیان کرد:با توجه به حجم فراوان امكانات و كمى موانع پیش‏روى رژیم پهلوی، دستاورد واقعى آن براى كشور و مردم، «تقریباً هیچ» بوده است، به‏عنوان مثال فروش نفت ایران در زمان رژیم پهلوى حدود شش میلیون بشكه در روز بود و این درحالى است كه جمعیت كشور در سال ۱۳۵۶ حدود ۳۲ میلیون نفر بوده است، اما اكنون جمهورى اسلامى ایران با بیش از ۸۲ میلیون نفر جمعیت، با فرض نبود هیچگونه مشكلى در فروش نفت، روزانه حداكثر مى‏تواند دو و نیم میلیون بشكه نفت بفروشد.

امام جمعه فولادشهر گفت: علاوه بر این، در مورد جمهورى اسلامى ایران باید به دستاوردهاى معنوى و منزلتى همچون تقویت عزت ملى، اعتماد به نفس ملى، روحیه‏ى خودباورى و «ما مى‏توانیم» نیز توجه داشت، برهمین اساس، افقى كه انقلاب اسلامی براى خود تعریف كرده، هم با رژیم پیش از انقلاب و هم كشورهاى عربى منطقه قابل مقایسه نیست.

وی یادآور شد: بعد از خروج آمریکا از برجام صهیونیست ها با همکاری آمریکایی ها کارگروه مشترکی را طراحی کردند که هدف آنها جنگ اقتصادی با ایران بود،اکنون صهیونیست ها وارد مرحله دوم راهبرد خود یعنی جنگ امنیتی شده اند و در این مرحله، هدف آنها ایران هراسی است، لذا سفر اخیر وزیر خارجه آمریکا و همچنین نشست ورشو در قالب همکاری مشترک آمریکا و صهیونیست‎ها در راستای همین ایران‏هراسی است.

سرافراز متذکر شد: صهیونیست‏ها معتقد هستند بنابر سه رویكرد ترور فرماندهان نظامى ایران،قطع منابع مالى ایران‏ و هزینه‏سازى در داخل از طریق فشار بر افكار عمومى با دوگانگى معیشت- منطقه مى‏توان اقدامات منطقه‏اى ایران را كاهش داد بنابراین صهیونیست‏ها اكنون به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم به‏دنبال جنگ همه‏جانبه اسراییل علیه ایران در ابعاد مختلف سیاسى، امنیتى، روانى و اقتصادى هستند.

وی تاکید کرد: یكى از نقشه‏هاى شوم دشمنان كه در دهه‏۶۰ و توسط عمال خودفروخته و وابسته به دشمنان و منافقین كوردل اتفاق افتاد، حمله اعضاى «اتحادیه كمونیست» به شهر شهیدپرور «هزار سنگر آمل» در بهمن ماه‏۱۳۶۰ است؛ اقدامى كه با مقاومت مردم این شهر و تقدیم نمودن شهدا و مجروحین، درهم شكسته شد.

امام جمعه فولادشهر افزود: مبارزه و مجاهدت مثال‏زدنى مردم شهر هزار سنگر، الگویى تاریخى براى ملت ایران در تمامى تاریخ خواهد بود؛ چراكه دشمنان دیرین، امروزه نیز به خیال خام خود مى‏توانند با حضور در جنگ اقتصادى دشمن علیه نظام اسلامى و با شكل‏دادن به گروه‏هاى معترض در قالب گروه‏هاى كارگرى و دامن‏زدن به اعتراضات اقتصادى برخى گروه‏ها، آتش اعتراضات داخلى را برافروخته و از آن به نفع اهداف خود سوءاستفاده كنند.

وی تصریح کرد: در حوزه مسائل خارجی شاهد افزایش خبرهاى مربوط به نقش روسیه در به قدرت رسیدن «دونالد ترامپ» رئیس‏جمهور آمریكا در انتخابات ۲۰۱۶، تنش میان كاخ سفید و نمایندگان كنگره را افزایش داده بطوری كه احتمال استیضاح و بركنارى وى را بسیار تقویت كرده است.

سرافراز ادامه داد: اختلافات بین دموکرات ها و ترامپ در موضوعات مختلف به ویژه ساخت دیوار مکزیک باعث شده است تا دولت ترامپ رکورد طولانی ترین تعطیلی دولت در تاریخ آمریکا را داشته باشد.

وی اضافه کرد: نظرسنجی موسسه گالوپ نشان می‏دهد که ۱۶ درصد از آمریکایی‏ها گفته‏اند که آنها خواهان ترک دائمی کشورشان و زندگی در یک کشور دیگر هستند، همچنین تا پیش از این، بیشترین رکورد در زمینه تمایل آمریکایی‏ها برای خروج از کشورشان به ریاست جمهوری «جورج بوش پسر» مربوط می‏شد.

امام جمعه فولادشهر گفت: در آن زمان، تقریبا ۱۱ درصد از آمریکایی‏ها گفته بودند که خواهان زندگی در یک کشور دیگر و ترک آمریکا هستند، از سوی دیگر نقض حقوق بشر از سوی آمریکا دهه هاست که ادامه دارد، از درون مرزهای خود گرفته تا هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای این کشور. جنگ، قتل و ترور، غارت، کودتا فعالیت هایی آشنا و تکراری در پرونده آمریکایی هاست و فعالیت هایی که یا مستقیماً توسط خود آمریکایی ها یا با حمایت و پشتیبانی آنها انجام می شود.

وی عنوان کرد: زندان های مخفی و آشکار آمریکا در گوشه و کنار جهان که گوانتانامو یکی از معروف ترین آنهاست ، برخورد غیرانسانی با مهاجران و جدا کردن کودکان از والدین و مرگ آنها بر اثر دوری از والدین، ، شلیک بی دلیل پلیس به سیاه پوستان در خیابان های آمریکا و تبرئه آنها از سوی دادگاه های این کشور، آزاد گذاشتن حمل اسلحه که فقط در سال گذشته باعث ۴۰ هزار مرگ شهروندان آمریکایی شده تنها چند نمونه از وضعیت وخیم حقوق بشر در آمریکاست و به‏طور خلاصه، ترامپ در ۲ سال گذشته، به گونه‏اى رفتار كرده است كه خود را در اوج اقتدار نشان دهد اما در درون آمریكا با چالش‏هاى زیادى مواجه است.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار