بیوگرافی صابر ابر بازیگر نقش کاوه در سریال بازنده با حواشی تهدید قتل او
بیوگرافی صابر ابر و همسرش را با اطلاعاتی از خانواده، سن، قد، آدرس اینستاگرام، جوایز و افتخارات وی را با معرفی بهترین فیلم های او را با حواشی و عکس می خوانید.
صابر ابر (Saber Abar) بازیگر تئاتر و سینمای ایران است که در سومین اثرش در شبکه نمایش خانگی با نقش کاوه در سریال بازنده به کارگردانی امین حسین پور خوش می درخشد.
از جوایز و افتخارات این بازیگر می توان به برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در یازدهمین جشن خانه سینما برای فیلم مینای شهر خاموش، برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سومین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران برای فیلم درباره الی، برنده جایزه بهترین بازیگر نوظهور از جشنواره فیلم رم برای فیلم گس و...اشاره کرد.در ادامه این مطلب بیوگرافی صابر ابر و همسرش را می خوانید.
صابر ابر کیست
مشخصات فردی
نام کامل |
صابر ابر |
تاریخ تولد |
۱۸ خرداد ۱۳۶۳ |
محل تولد |
تهران |
شغل |
بازیگر |
نماد ماه تولد |
جوزا |
مشخصات فیزیکی
قد |
170 سانتی متر |
وزن |
حدودا 80 کیلو |
رنگ چشم |
قهوه ای |
رنگ مو |
مشکی |
چپ دست یا راست دست |
راست دست |
مشخصات تحصیلی
دانشگاه |
دانشگاه آزاد فیروز کوه |
رشته تحصیلی |
رشته مدیریت_رشته سینما |
مدرک |
کارشناسی_کارشناسی ارشد |
بیوگرافی کامل صابر ابر
کودکی و اوایل زندگی
صابر ابر در روز جمعه 18 خرداد 1363(سال موش) مصادف با 8 ژانویه سال 1984 میلادی و 9 ماه رمضان سال 1404 هجری قمری در تهران به دنیا آمد و هم اکنون 40 سال سن دارد. نماد ماه تولد این بازیگر جوزا است و متولدین خرداد افرادی با مشخصاتی چون قابل انعطاف، عاشق مطالعه، عاشق جمع مردم، دارای قوّه تخیّل زیاد، خوش سر و زبان و ماجراجو هستند.
قد صابر ابر 170 سانتی متر است و حدودا 80 کیلو وزن دارد.موی مشکی، چشم قهوه ای و راست دست بودن از مشخصات این بازیگر می باشد.
خانواده صابر ابر
خانواده صابر ابر مشخص نیست چند نفره است و اطلاعاتی از تعداد خواهر و برادر و حتی این که وی فرزند چندم خانواده است موجود نیست. همچنین تاکنون عکس پدر و مادر صابر ابر در صفحات مجازی منتشر نشده است.
تحصیلات
تحصیلات صابر ابر در مقطع کارشناسی در رشته مدیریت از دانشگاه آزاد فیروز کوه است و در مقطع کارشناسی رشته سینما را انتخاب کرد.
شروع فعالیت
شروع فعالیت صابر ابر در بازیگری از سال 1384 با فیلم شاعر زبالهها شروع شد تا این که با نقش محمد در فیلم سینمایی دایره زنگی به کارگردانی پریسا بخت آور دیده شود و نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد در جشنواره فجر شد.وی با ایفای نقش علیرضا در فیلم سینمایی درباره الی به کارگردانی اصغر فرهادی به شهرت رسید و جوایزی چون نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در جشنواره فیلم فجر را کسب کرد. همچنین وی سابقه اجرای برنامه کودک را دارد.
کلاس های بازیگری
کلاس های بازیگری صابر ابر در موسسه کارنامه زیر نظر پرویز پرستویی سپری شد و با حبیب رضایی و مهتاب نصیر پور هم دوره ای بود.
علایق و تفریحات
علایق و تفریحات صابر ابر را می توان از عکس های که در صفحه شخصی خود در اینستاگرام به اشتراک می گذارد فهمید که به سفالگری، عکاسی، طراحی داخلی، نقاشی علاقمند است و دوستدار حیوانات نیز می باشد.
صابر ابر و همسرش
صابر ابر در مرداد سال 1398 در یک پست اینستاگرامی خبر از ازدواج خود داد.وی در پست خود اینگونه نوشت:
هیچ آرزویی بهتر از این نیست و نبوده…
خوشبختی و عاقبت بخیر شدن …
خلاصه
مرا آن ده که آن به
مارا و همه را…
ظهر مرداد.
اطلاعاتی از اسم یا شغل همسر صابر ابر در دسترس نیست.
حواشی صابر ابر
خبرگزاری تسنیم: اوایل شهریورماه بود که صابر ابر برای اولین بار از ماجرایی پرده برداشت که اولینبار نیست که افراد سرشناس در ایران و جهان مورد مزاحمت، سرقت و تهدید قرار میگیرند؛ از تهدید بازیگر زن که پلیس فتا ورود کرد و هفته گذشته خبری منتشر شد مبنی بر اینکه فرد مزاحم دستگیر شده است، یا ماجرای مادر علی انصاریان و ضربوشتم مهران رجبی یا ماجرای معروف خودکشی زهره فکورصبور، سرقت گردنبند طلای علی دایی و مواردی دیگر که در سطح بینالمللی و جهانی هم وجود دارد. شاید تلخترین اتفاق به ماجرای قتل داریوش مهرجویی و وحیده محمدیفر همسر او برگردد، تا اینکه سال گذشته خبری از تهدید شدن فقیهه سلطانی به گوش رسید و چندی است ماجرای تهدید صابر ابر با انتشار پست اینستاگرامی او به اوج خودش رسید.
ابتدا بدون هیچ قضاوتی یک بار این پست اینستاگرامی را مرور میکنیم:
«من بهعنوان یک شهروند در این شهر همیشه مراقب زیست و زندگی شخصی خودم، اطرافیانم و دیگر شهروندان شهر در حد توانم بودهام. لازم میدانم مطلبی را با شما در میان بگذارم که مشخصاً اشاره به «عدمامنیت» دارد. امنیت شخصی زندگی من و اطرافیانم با حضور یک مزاحم (ب.ب.) طی چندسال اخیر دستخوش ناامنی شده که در طی ماههای اخیر و روزهای اخیر باتوجه به تعدد محکومیتهای کیفری صادره از قوه قضاییه علیه ایشان به اوج خود رسیده و باتوجه به اینکه هماکنون این شخص با قید وثیقه تا صدور رأی بعدی کیفری آزاد است همچنان از اقدامات دیگری شامل حمله بهقصد ضربوجرح، تهدید به اسیدپاشی، تهدید به ربودن و در گونی بردن و اقدام به آدمربایی، اجیر کردن خفتگیر و زورگیر و نشر اکاذیب در فضای مجازی و غیره… فروگذار نیست.
هتاکی در فضای مجازی و تهیه خوراک کثیف از جنس دروغ با اکانتهای جعلی و برای صفحاتی که هویتشان معلوم است (تا امروز به آنها نپرداختم چون در شأن من و شما نیست) و نون روز و شبشان را از تولید اخبار جعلی بهدست میآورند به این خیال خام که با این حاشیههای کثیف بتوانند خدشهای به اعتبار حرفهای افراد میان بخشی از جامعه که تمام ماجرا را نمیدانند وارد کنند، غافل از اینکه هیچ چیز پنهان نیست و جامعه بسیار آگاهتر از آن است. برای من تنها حفظ امنیت شخصیام نه بهعنوان بازیگر بلکه تنها بهعنوان یک شهروند مهم است و چون میدانم که افراد دیگری نیز در سالهای گذشته درگیر مزاحمتهای این شخص بودهاند (بهگواه سوءسابقه قضایی) تصمیم به اعلام عمومی گرفتم.
تا به امروز از این اعلام خودداری کردم تا اضطرابی را به جامعه تزریق نکنم! اما با اتفاقات اخیر مطمئن شدم باید راهی یافت تا اراذل و همدستان را به قانون سپرد، امیدوارم این یادداشت شروعی باشد برای قطع این جریان، من منتظرم تا مراحل قانونی طبق روال پیش رود و از نتیجه شما را بیخبر نخواهم گذاشت.
طبق این نوشته بهصورت عمومی اعلام مینمایم در صورتی که هر اتفاق و تهدیدی در زندگی شخصی من از جانب هر شخصی در حال حاضر به وجود بیاید مسبب آن تنها یک نفر است که وکلا و اطرافیانم بهخوبی او را میشناسند. از همینجا از تمام مقامات مربوطه تقاضای کمک و همراهی دارم تا شاید با اعلام و محکوم شدن افرادی اینچنین که سلامت جامعه را مخدوش میکنند عبرتی باشد برای دیگران. وکلایم مشغول پیگیریهای قضایی از قوه قضاییه و پلیس امنیت تهران هستند که پس از اخذ اجازه از مراجع قضایی آراء محکومیت، عکس و هویت آن شخص را منتشر خواهم کرد.»
اما چرا این پست شهریورماه منتشر شد؟چرا که در جریان گفتوگو با «ب.ب.» یا همان بهادر برزگر به نکات جالب و در عین حال قابلتأملی دست پیدا کردیم.ماجرایی که صابر ابر از آن بهعنوان ناامنی یاد میکند و داستانش را به اینستاگرام و صفحه مجازیاش کشانده در اوایل پاییز سال گذشته اتفاق افتاده است و حالا که حکم جلب او صادر و بعد از بازداشت موقت، دست به انتشار چنین روایتی زده میشود، این در نوع خودش قابل تأمل است.
از جهتی دیگر هم موضوع شائبهبرانگیز میشود، چرا که کنار روایت دیرهنگام، هیچ فیلم یا عکسی از این حادثه منتشر نشده است، در حالی که این نوع اتفاقات معمولاً از سوی طرفداران و رهگذران کوچه و خیابان زیر ذرهبین قرار میگیرد، ابعاد دیگر ماجرا باید بیشتر بررسی شود. این قضاوتها و گمانهزنیها مشابه روایتهایی هستند که بعد از قتل داریوش مهرجویی مطرح شد یا درباره خودکشی «زهره فکورصبور» بازیگر سینما و تلویزیون، در این موارد، با مشخص شدن ابعاد دیگر، همه متوجه غبارآلود شدن واقعیت زیر خروارها عوامفریبی و بازی رسانهای شدند.
حالا چرا «بازی رسانهای»؛ بهخاطر عقبه نامطمئنِ برخی سلبریتیها در روایت اتفاقات؛ آنچه را بهنفعشان بوده و هست همانگونه میگویند و جامعه را با افکار خودشان پیش میبرند، البته جامعه همچون گذشته که درباره هر موضوعی اعلام نظر میکردند و اکثر اوقات شاهد موضعگیریهای عجیب و غریبی از سمت آنها بودیم، اظهارنظرهایشان را نمیپذیرند. اما گروهی هم هستند بهصرف علاقهمندی، هرآنچه را میگویند، میپذیرند و به آن باور دارند، شاید این مطلب برای این دسته، کاربردیتر باشد، از این جهت است که شاید این بازی جدید رسانهای تحت عنوان «تهدید به قتل» را باید جدّی گرفت!
البته در عین حال وکیل صابر ابر، ماجرای راهاندازی کافه صابر ابر و اجاره ساختمانی در خیابان میرزای شیرازی تهران را مطرح کرد. او درباره پست اینستاگرامی بازیگر شناختهشده اینطور گفته است: «مزاحمتها از جایی شروع میشود که آقای ابر، ملکی در خیابان میرزای شیرازی تهران برای راهاندازی یک گالری از این فرد اجاره میکند.»
ماجرا از کجا شروع میشود؟صابر ابر در سال 1398 ملکی را در خیابان میرزای شیرازی از آقای «ب.ب.» جهت برپایی کافه گالری اجاره میکند. «ب.ب.» معروف یا همان بهادر برزگر حالا با خبرنگار تسنیم گفتوگویی کرده است و ابعاد ماجرا را اینگونه روایت میکند: ابتدا صحبت از اجاره سهساله میشود با اصرار صابر ابر مدت اجاره، 5ساله میشود؛ بدون بیعانه و با ماهی 27 میلیون اجاره در سال اول و در ادامه به 33 میلیون اجاره در ماه افزایش پیدا میکند که بهجز دو سال دریافتی، سالهای بعدی هیچ پرداختی بابت اجاره اتفاق نمیافتد.
طرف مناقشه صابر ابر به خبرنگار ما گفت: او در همان ماههای نخست اجاره ملک ما، متأسفانه بدون توجه به بندهای قرارداد و اجاره مرسوم ملکهای مسکونی و تجاری، شروع به ساختوساز غیرمجاز میکند و وقتی پیگیری میکنم تا جلوی این کار غیرقانونی را بگیرم با شکایت کیفری توسط ایشان مواجه میشوم، که چرا کارشناس بردهام برای تصویربرداری ساختوساز غیرمجاز! البته اصرار به بررسی دوربینها راهی به جایی نبرد.
برزگر با اشاره به عدمپرداخت اجاره در سال سوم تأکید کرد: دو سال اجاره پرداخت شد و برای سال سوم، آقای ابر چکی نوشتند بابت امانت و ضمانت اجاره که از آن موقع تاکنون اجارهای پرداخت نشده است.
بهادر برزگر در ادامه این گفتوگو از ماجرای چاقوکشی میگوید: روزی که در کوچه دوم میرزای شیرازی در املاک ویلا جلسه داشتم ماشینم را پارک میکردم یک موتوری به آینه ماشینم برخورد کرد، یک مقداری جلوتر رفت و فحاشی کرد، من اعتراض کردم که هر آدم دیگری وقتی چنین اتفاقی بیفتد اعتراض میکند. چهره موتورسوار بهدلیل استفاده از کلاه و پوشش جلوی صورت، قابل شناسایی نبود. این ماجرا به همینجا ختم نشد و او بههرطریقی سعی میکرد این برخورد کوچک را تبدیل به دعوایی بزرگ کند و فحاشیها ادامه پیدا کرد تا من بهدنبال او بروم و پیگیر خسارت آینه بشوم، اما ساعتی بعد شکایتی از من میشود که بنده آقای موتورسوار را تهدید به قتل کردهام!
و البته در ادامه مسایل دیگری برای من پیش میآورند تا عمق این حادثه را بیشتر کنند و در نهایت بتوانند تهدید به قتل را در شکایتشان واقعیتر جلوه دهند. بعد از این ماجرا، صابر ابر شکایت میکند که بنده به ایشان فحاشی کردم که اصلاً ایشان آنجا نبودند و ماجرا در کوچه دوم میرزای شیرازی بوده است، حالا بماند که صدای بنده را با هوش مصنوعی تغییر میدهند و هرچه دوست دارند میگویند، البته کارشناسان برای بررسی به خیابان میرزای شیرازی میآیند و شواهد را مورد بررسی قرار میدهند نهایتاً به این نتیجه میرسند چنین موردی نبوده است، فایل صوتی هم مورد بررسی قرار میگیرد متوجه میشوند متعلق به بنده نیست، البته در کارشناسی مجدد هم متوجه میشوند این صدا، صدای بهادر برزگر نیست.
شکایت بعدی آغاز همان ماجرایی است که آقای ابر بهعنوان چاقوکشی از آن یاد کردهاند. وقتی در پشتبام ساختوساز غیرمجاز داشتند و آن را مسقف کردند هواکشها مسدود شد و صدای اقامتگاه حول ساختمان ما را هم درآورد، به این دلیل پیگیر شدم تا این هواکش را از انسداد دربیاورم اما این شکایت راهی به جایی نبرد. مهرماه سال گذشته بود که من در مغازه بودم؛ ساعت حدوداً 7ونیم شب بود، بچهها به من گفتند صابر ابر بیرون است و طوری رفتار میکرد که زیر دوربینهای ما باشد، نمیدانم چه شد که ساعتی بعد شکایتی از من انجام شد بهجرم چاقو زدن به آقای ابر! در حالی که من در مغازه بودم و اصلاً از ماجرا چیزی نمیدانستم.»
وی درباره این پست اینستاگرامی خاطرنشان کرد: نمیدانم چرا این پست را آقای ابر، یک سال بعد پس از حکم جلب و بازداشت موقت در صفحه خودشان گذاشتهاند؟ البته ماجرایی که سناریویی ساختگی است و هیچ تصویر و فیلمی هم از آن بیرون نیامده است. ایشان میگفتند جلوی طرفداران من این اتفاق افتاده است، چرا یک طرفدار از لحظه اصابت چاقو و تهدید و توهین من فیلم و عکسی نگرفتهاند؟
بهادر برزگر در پایان صحبتهایش به این نکته اشاره میکند که به حساب این که با یک هنرمند روبهرو است در عقد قرارداد تساهل بهخرج داده است و در غیر این صورت حتماً تضمینهای محکمتر از چک تخلیه و بیعانه دریافت میکرد نه اینکه دو ماه هم بهدلیل کسب فرهنگی او دو ماه رایگان ملک را در اختیار او قرار دهد.
صابر ابر در شبکه های اجتماعی
اینستاگرام |
|
وبسایت |
اینستاگرام صابر ابر
اینستاگرام صابر ابر به آدرس saberabar است که 1.2 میلیون فالور دارد، 1410 صفحه را دنبال می کند و تاکنون 2307 پست بارگذاری کرده است.هنرمندانی چون مهدی پاکدل، طناز طباطبایی، پریناز ایزدبار، نوید پورفرج، حامد کمیلی، سحر دولتشاهی، نوید محمدزاده، هوتن شکیبا، ساعد سهیلی، ترانه علیدوستی و جواد عزتی صفحه وی را فالو کرده اند.
بهترین فیلم های صابر ابر
دایره زنگی
دایره زنگی عنوان فیلم سینمایی در ژانر کمدی به کارگردانی پریسا بخت آور است که صابر ابر برای ایفای نقش محمد نصاب ماهواره، نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر شد.
درباره الی
درباره الی برای صابر ابر در نقش علیرضا در قامت جوانی عصبی و از همه جا بیخبر ظاهر شده که هیچ اطلاعی از سفر نامزدش( الی با بازی ترانه علیدوستی) به شمال کشور ندارد که توانست جوایزی چون برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در سومین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران و چهاردهمین جشن خانه سینما و نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مردبیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر شود.
برف روی کاجها
برف روی کاج ها عنوان فیلم سینمایی به کارگردانی پیمان معادی محصول سال 1389 است که صابر ابر در نقش نریمان با مهناز افشار، ویشکا آسایش، حسن معجونی، آناهیتا افشار و..هم بازی شد.
گس
گس فیلم سینمایی به کارگردانی و نویسندگی کیارش اسدیزاده ساختهٔ سال ۱۳۹۱ است. صابر ابر در فیلم گس نقش خسرو را به عهده داشت و برنده جایزه بهترین بازیگر نوظهور در جشنواره فیلم رم شد.
رخ دیوانه
رخ دیوانه فیلمی به کارگردانی ابوالحسن داوودی محصول سال 1393 است. صابر ابر در فیلم رخ دیوانه نقش کاوه نجم را به عهده داشت.
قندون جهیزیه
قندون جهیزیه فیلمی سینمایی در ژانر کمدی به کارگردانی علی ملاقلیپور است که صابر ابر در نقش عطا با نگار جواهریان در نقش معصومه هم بازی شد.
هت تریک
هت تریک برای صابر ابر در نقش کیوان به کارگردانی رامتین لوافی در سال 1395 رقم خورد که با پریناز ایزدیار، امیر جدیدی، ماهور الوند هم بازی شد.
مسخرهباز
مسخرهباز عنوان فیلم سینمایی به کارگردانی همایون غنیزاده با داستان جوانی به نام دانش با بازی صابر ابر شیفتهٔ بازیگری است که در سلمانی کار می کند، است.
صابر ابر در یادگار جنوب
صابر ابر در یادگار جنوب، نقش صاحب کار رعنا با بازی الناز شاکردوست را ایفا کرد.
قورباغه
قورباغه، نخستین تجربه بازی صابر ابر در شبکه نمایش خانگی به کارگردانی هومن سیدی است که نقش رامین فیاضی را به عهده داشت.
بازنده
بازنده، فیلم جدید صابر ابر در شبکه نمایش خانگی است که نقش کاوه همسر ارغوان با بازی سارا بهرامی را به عهده دارد.
سینما
نام | نقش | کارگردان | سال |
---|---|---|---|
ماریا | - | مهدی اصغری ازغدی | ۱۴۰۲ |
تابستان همان سال | - | محمود کلاری | |
بعد از رفتن | آرش | رضا نجاتی | ۱۴۰۱ |
یادگار جنوب | مرد دلال | حسین دوماری و پدرام پورامیری | |
کت چرمی | صالحی | حسین میرزامحمدی | |
بیرویا | بابک | آرین وزیردفتری | ۱۴۰۰ |
بدون قرار قبلی | وکیل | بهروز شعیبی | |
زیر نور کم | حامد | محمد پرویزی | ۱۳۹۹ |
مسخرهباز | دانش | همایون غنیزاده | ۱۳۹۷ |
روسی | ابراهیم | امیرحسین ثقفی | ۱۳۹۶ |
خوک | صابر ابر | مانی حقیقی | |
حکایت دریا | امیر دشتی | بهمن فرمان آرا | ۱۳۹۵ |
میلیونر میامی | رضا | مصطفی احمدی | |
هتتریک | کیوان | رامتین لوافی | |
تابستان داغ | فرهاد | ابراهیم ایرجزاد | |
ویلاییها | حمید | منیر قیدی | |
قندون جهیزیه | عطا | علی ملاقلیپور | ۱۳۹۳ |
دو | - | سهیلا گلستانی | |
نزدیکتر | علی | مصطفی احمدی | |
رخ دیوانه | کاوه نجم | ابوالحسن داوودی | |
من دیه گو مارادونا هستم | نویسنده | بهرام توکلی | |
دلم میخواد | مریض | بهمن فرمانآرا | ۱۳۹۲ |
خواب زدهها | هومن | فریدون جیرانی | |
ارسال یک آگهی تسلیت برای روزنامه | طاها | ابراهیم ابراهیمیان | |
همه چیز برای فروش | اکبر | امیر حسین ثقفی | ۱۳۹۱ |
هیچکجا هیچکس | داوود | ابراهیم شیبانی | |
گس | خسرو | کیارش اسدیزاده | |
آسمان زرد کم عمق | مهران | بهرام توکلی | |
آشغالهای دوستداشتنی | امیر | محسن امیریوسفی | |
قصهها | همسر نرگس | رخشان بنی اعتماد | ۱۳۹۰ |
بوسیدن روی ماه | - | همایون اسعدیان | |
برف روی کاجها | نریمان | پیمان معادی | |
پذیرایی ساده | مرد جوان | مانی حقیقی | |
انتهای خیابان هشتم | بهرام | علیرضا امینی | ۱۳۸۹ |
اینجا بدون من | احسان | بهرام توکلی | |
سیزده ۵۹ | بهرام | سامان سالور | |
آقا یوسف | سیروس | علی رفیعی | |
آینههای روبه رو | صادق | نگار آذربایجانی | ۱۳۸۸ |
نخودی | سینا بزرگی | جلال فاطمی | |
متامورفوسیس | پسر | سینا آذین | |
هیچ | نیما | عبدالرضا کاهانی | |
تابستان عزیز | دزد ماشین | امیرشهاب رضویان | |
درباره الی | علیرضا | اصغر فرهادی | ۱۳۸۷ |
از رئیسجمهور پاداش نگیرید | اباذر | کمال تبریزی | |
سه زن | حامد | منیژه حکمت | ۱۳۸۶ |
دایره زنگی | محمد | پریسا بختآور | |
مینای شهر خاموش | بهرامی | امیرشهاب رضویان | ۱۳۸۵ |
شاعر زبالهها | - | محمد احمدی | ۱۳۸۴ |
نمایش خانگی
نام | نقش | کارگردان | سالها |
---|---|---|---|
بازنده | کاوه | 1402 | |
مترجم | مهندس | بهرام توکلی | ۱۴۰۱ |
قورباغه | رامین فیاضی | هومن سیدی | ۱۳۹۸–۹۹ |
تئاترهای صابر ابر
- کرگدن (فرهاد آئیش/ ۱۳۸۷)
- داستان یک پلکان (رضا گوران/ ۱۳۸۸)
- جیرهبندی پر خروس برای سوگواری (علی نرگس نژاد/ ۱۳۸۹)
- کالیگولا (همایون غنیزاده/ ۱۳۸۹)
- ریچارد سوم (آتیلا پسیانی/ ۱۳۹۰)
- وُرکشاپ (سینا آذین/ ۱۳۹۰)
- ننه دلاور، بیرون پشت در (سجاد افشاریان/ ۱۳۹۱)
- هملت (رضا گوران/ ۱۳۹۱)
- مالی سویینی (مرتضی میرمنتظمی/۱۳۹۴)
- کالیگولا (همایون غنیزاده/ ۱۳۹۴)
- سه جلسه تراپی (افسانه ماهیان/ ۱۳۹۴)
- از زیر زمین تا پشت بام (افسانه ماهیان/ ۱۳۹۵)
- زبان تمشکهای وحشی (شیوا مسعودی/ ۱۳۹۶)
- کنسرت نمایش سی (علی اصغر دشتی/۱۳۹۶)
- تن شوری (رضا ثروتی/۱۳۹۷)
- آنتی گون (علی راضی/۱۳۹۷)
- امشب به صرف بورش و خون (صابر ابر/۱۴۰۲)
موسیقی
- خواب زدهها ۱۳۹۲
- همکاری با مهیار علیزاده در آلبوم در شعله با تو رقصان به همراه پانتهآ پناهیها، ۱۳۹۸
- در ستایش تئاتر، ایرانشهر_سالن استاد سمندریان، ۱۳۹۷
- پرتقالهای کال، ایرانشهر - سالن استاد ناظرزاده کرمانی، ۱۳۹۵اوها
جوایز و افتخارات صابر ابر
عنوان |
سال |
توضیحات |
برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1385 | یازدهمین جشن خانه سینما_ فیلم مینای شهر خاموش |
نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1385 | بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر_فیلم مینای شهر خاموش |
نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد |
1386 | بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر_فیلم دایره زنگی |
برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1387 | سومین جشن انجمن منتقدان و نویسندگان سینمای ایران_ فیلم درباره الی |
برنده تندیس بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1387 | چهاردهمین جشن خانه سینما_ فیلم درباره الی |
نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1387 | بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر_ فیلم درباره الی در |
برنده جایزه بهترین بازیگر نوظهور |
- |
جشنواره فیلم رم برای فیلم گس |
تندیس بهترین بازیگر مرد تئاتر |
1390 |
- |
برنده تندیس بهترین بازیگر مرد | 1390 | سیامین جشنواره تئاتر فجر_نمایش ریچارد سوم |
نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1391 | ششمین جشن منتقدان_فیلم برف روی کاجها |
نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد | 1391 | ششمین جشن منتقدان_فیلم بوسیدن روی ماه |
حقایق کمتر شنیده شده درباره صابر ابر
- صابر ابر و امیر جدیدی در فلیم هت تریک هم بازی بودند.
-
اینستاگرام صابر ابر تیک آبی دارد.
-
وی برای بازی در فیلم درباره الی نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد در بیست و هفتمین جشنواره فیلم فجر شد.
-
نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد در بیست و ششمین جشنواره فیلم فجر را برای ایفای نقش محمد در فیلم دایره زنگی کسب کرد.
-
او یک کتاب تحقیقاتی را با یکی از دوستانش می نویسد که موضوعش کافه نشینی در تهران معاصر است.
-
او فعالیت خود را در تلویزیون با اجرای برنامه رنگین کمان آغاز کرد.
-
مسابقه در 111 ثانیه را مجری گری کرد.
-
. وی فعالیت در تئاتر را از مدرسه آغاز کرد، بعد از یکی از اجراهای مدرسهای در دوران راهنمایی، توسط خواهر مرضیه برومند که رابط درس ریاضی آنها بوده به خانم مرضیه برومند معرفی میشود.
-
صابر ابر در ۱۳ سالگی نقش کوتاهی در سریال بازگشت به خانه ایفا میکند.
-
صابر ابر در موسیقی نیز فعال است. وی همکاری با مهیار علیزاده در آلبوم در شعله با تو رقصان، به همراه پانته آ پناهی داشته است.
عکس صابر ابر
پرسش های متداول
آیا صابر ابر ازدواج کرده؟
بله
صابر ابر اصالتا اهل کجاست؟
صابر ابر اصالتا اهل تهران است.
سخن آخر
در این مطلب بیوگرافی صابر ابر و خانواده اش را از بازیگری تا سیمرغ با حواشی تهدید به قتل او را آورده ایم.آیا شما اطلاعات بیشتری از این بازیگر دارید که با ما و سایر کاربران در جریان بگذارید؟