بیوگرافی غزال رجبیان همسر مهران مدیری

غزال رجبیان طراح لباس و مد مقیم دبی شناخته شده ای که مدت هاست شایعه ازدواجش با مهران مدیری مطرح می شود با انتشار پستی در اینستاگرام در روز تولد مهران مدیری صحت این شایعات را تایید کرد.

بیوگرافی غزال رجبیان همسر مهران مدیری

غزال رجبیان متولد تیر ماه سال ۱۳۶۵ است. او طراح لباس است و برندی به نام خودش دارد.

او در خیابان تجریش تهران مزون دارد و بر اساس اطلاعات صفحه اینستاگرامش در دبی و تهران فعالیت می‌کند.رجبیان مدتی نیز در سینما به عنوان طراح لباس فعالیت داشت.اینستاگرام او (با آدرس Ghazal Rajabian) بیشتر به نمایش طرح‌های مد و لباس‌هایش اختصاص دارد.

غزاله-رجبیان-و-گلاره-عباسی-603x1024

او دوستی نزدیکی با گلاره عباسی و پریناز ایزدیار دارد. عباسی بارها در رویدادهای مختلف از جمله اکران فیلم‌ها و به‌طور روزمره لباس‌های طراحی غزال رجبیان را پوشیده است. همچنین، سامان احتشامی پیانیست و همسرش راز هم از دوستان نزدیک رجبیان هستند و از محصولات این برند خرید می‌کنند. نرگس محمدی نیز در جشنواره فیلم فجر لباسی از برند رجبیان پوشید.

شایعات مربوط به ارتباط مهران مدیری و غزال رجبیان اولین بار در دی ماه سال ۹۸ با انتشار عکس‌هایی از مدیری در پاریس به همراه زنی که گفته می شد غزال رجبیان است، مطرح شد.

1

پس از این اتفاق، وکیل مدیری اعلام کرد که به‌دلیل نشر اکاذیب و پخش شایعه ازدواج، علیه سایت مربوطه شکایت کرده است.

همچنین رجبیان در اینستاگرام شخصی خود تصویری از مهران مدیری سر صحنه فیلمبرداری فیلم «ساعت شش صبح» منتشر کرده و نوشته بود:

«باید باشند آدم‌هایی مثل تو که بگویند و نشان دهند قصه‌ای را که باید دیده شود و هرگز فراموش نشود.»

GeDwEVwW0AAntUJ-768x919

اما روز گذشته از سوی وی یک پست عاشقانه برای تولد مهران مدیری منتشر کرد که باز سر زبانها افتاد.

وی در کپشن این پست نوشت: 

یه روزهایی خودمو مرور می‌کنم…

اون روزهایی که پر از استرس و التهابم…

همش به کارهای نیمه‌کاره فکر می‌کنم..

کارهای روزمره رو نصفه انجام می‌دم…

چراغ‌ها رو روشن می‌ذارم…

تمرکز ندارم…

۵ دقیقه کار می‌کنم،

یهو تلفن رو برمی‌دارم، چند دقیقه مشغولش می‌شم…

اون روزا…

.تماشام می‌کنی…

من به خودم میام…

و نگاهت حرفی را برای صدمین بار تکرار می‌کنه…

«هیچ چیزی اساساً انقدر جدی نیست»

من در تو، سکوت، عمق، معرفت و درایت‌هایی دیدم

که شبیه به این روزگاران نیست…

تولدت مبارک عزیز من

مهران مدیری از ازدواج اول خود که در دهه شصت صورت گرفته بود دو فرزند ۳۴ و ۲۸ ساله به نام‌های فرهاد و شهرزاد دارد.

 

ارسال نظر