ادامه اجرای پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ

استاندار اصفهان گفت: پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ راه افتاده و امید است در مدت 2 سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.

استاندار اصفهان گفت: پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ راه افتاده و امید است در مدت 2 سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.
به گزارش ایسنا، محسن مهرعلیزاده بعد از ظهر امروز (سه شنبه) در جلسه شورای اداری استان اصفهان، با اشاره به اینکه مهمترین مساله استان همانند کشور، آب و خشکسالی است، اظهار کرد: وضعیت آب اصفهان امروز کمی فوق العاده و شرایط دشوار است که با همراهی، تدبیر و برنامه‌ریزی این مشکلات قابل حل خواهد بود.
وی با بیان اینکه براساس آمار موجود در استان، آبی که در حوضه زاینده‌رود می‌توانست جاری شود، مطابق تصمیمات شورای عالی آب و آن چه طی سالیان گذشته اتفاق افتاده، می توانست یک میلیارد و 450 میلیون مترمکعب بباشد، افزود: متاسفانه براساس پیش بینی ها و تا پایان سال آبی جاری (تا شهریور ماه) ورودی رودخانه 380 میلیون متر مکعب و به کمتر از یک سوم سال گذشته کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه نشست‌های خوبی در تهران در خصوص آب اصفهان برگزار شده و میزان برداشت‌ها در بخش‌های مختلف همچون صنعت، کشاورزی، شرب و باغ‌ها مشخص شده است، تصریح کرد: اولویت نخست تامین آب شرب مردم است و اولویت‌های بعدی تامین آب صنعت و باغ‌ها قرار دارد.
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه در خصوص تامین آب شرب مردم نگرانی وجود ندارد، اظهار کرد: این به معنای این نیست که صرفه‌جویی نشود، البته اصفهان رتبه دوم صرفه‌جویی کشور قرار دارد و کشاورزانی که دو سال آب نداشتند وضعیت موجود را همراهی کرده اند، اما انتظار می‌رود جدول مصارف آب اعلام شده از سوی وزارت نیرو، جدی گرفته شود و اجازه برداشت‌های غیرمجاز داده نشود.
وی افزود: اگر هشت ماه تامین آب شرب اصفهان را پیش‌بینی کرده ایم نباید برداشت غیرمجاز، موجب شود تا در ماه‌های مرداد و شهریور دچار نگرانی شویم و آب شرب تنها کفاف چهار ماه را دهد.
مهرعلیزاده در خصوص تونل سوم کوهرنگ نیز، گفت: پروژه متوقف شده تونل سوم کوهرنگ راه افتاده و امید است در مدت 2 سال آینده این طرح به بهره برداری برسد.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص مدیریت مصرف آب در استان، اظهار کرد: به طور مداوم پیرامون توسعه گلخانه‌ها، کشت گیاهان دارویی، پرورش شتر و شترمرغ و ... که نیازمند آب کمتری نسبت به کشاورزی هستند با روستاییان و کشاورزان جلساتی برگزار کرده‌ و در این راستا هشت هزار طرح را که در 66 رسته و گروه توجیه فنی و اقتصادی دارند را، برنامه ریزی کرده‌ایم.
استاندار اصفهان با بیان این که حجم سرمایه‌گذاری این طرح ها برای اشتغال روستاییان 2800 میلیارد تومان است، گفت: از مهر ماه امسال تعدادی از این طرح ها به بهره برداری خواهد رسید و هم‌چنین در مدت سه سال تمام طرح‌ها موجب اشتغال بیش از 3000 کشاورز می‌شود.
وی تاکید کرد: این طرح‌ها باعث می‌شود تنها یک‌ صدم آبی که پیش از این در کشاورزی مصرف می‌شد، مورد استفاده قرار گیرد.
مهرعلیزاده با اشاره به پورتال سرمایه‌گذاری اصفهان، اظهار کرد: مجوزهای لازم محیط زیستی، صنعت و معدن و ... به صورت بی نام صادر شده است که به محض اینکه فرد برای طرحی بخواهد سرمایه‌گذاری کند، این مجوزها به نام سرمایه‌گذار صادر می‌شود، هم‌چنین در گام نخست 100 طرح سرمایه‌گذاری عملیاتی می‌شود
وی هم‌چنین به موضوع برند شهری اشاره کرد و گفت: استان اصفهان خود یک برند و نشانه است و مطالعه دقیق و عمیقی در این خصوص صورت گرفته و اقدامات مربوط به این برند و لوگوی تجاری برای توسعه فعالیت‌های گردشگری و اقتصادی انجام خواهد شد.
استاندار اصفهان به ایجاد ارتباط مستقیم اصفهان با هشت کشور از میان 14 خواهرخوانده این شهر اشاره کرد و افزود: طی یک ماه آینده با توسعه فرودگاه اصفهان شاهد یکی از این موارد خواهیم بود از سوی دیگر با ایجاد قطار سریع السیر اصفهان-تهران به دنبال تقویت زیرساخت های لازم هستیم.
گفتنی است؛ در این جلسه برند بین المللی گردشگری اصفهان و پرتال سرمایه گذاری استانداری اصفهان با حضور جهانگیری معاون اول رییس جمهور و شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت رونمایی شد.

ارسال نظر