تشکیل کمیته اقتصاد مقاومتی در شرکت فولاد مبارکه
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در جلسۀ کمیتۀ مدیریت شرکت با اشاره به شرایط تحریم و لزوم حفظ روند تولید از تشکیل کمیتۀ اقتصاد مقاومتی در شرکت خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این کمیته بررسی و ارزیابی نیازهای شرکت در شرایط تحریم و اجرای اقدامات موردنیاز در راستای اهداف نظام و منافع ملی است. به خاطر داشته باشیم مواردی که در این کمیته تصمیمگیری و ابلاغ میگردد بلافاصله قابلاجراست و خارج از روال عادی انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه در جلسۀ کمیتۀ مدیریت شرکت با اشاره به شرایط تحریم و لزوم حفظ روند تولید از تشکیل کمیتۀ اقتصاد مقاومتی در شرکت خبر داد و گفت: هدف از تشکیل این کمیته بررسی و ارزیابی نیازهای شرکت در شرایط تحریم و اجرای اقدامات موردنیاز در راستای اهداف نظام و منافع ملی است. به خاطر داشته باشیم مواردی که در این کمیته تصمیم گیری و ابلاغ می گردد بلافاصله قابل اجراست و خارج از روال عادی انجام خواهد شد.
دست یابی به فناوری ساخت کارخانجات فولاد
تأکید بر نهادینه کردن دانش و تکنولوژی ساخت کارخانۀ فولاد بخش بعدی سخنان مهندس عظیمیان بود. وی در این خصوص گفت: اکنون در آستانۀ چهل سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، فولاد مبارکه به عنوان بزرگ ترین فولادساز کشور و خاورمیانه به بلوغ خود رسیده است؛ ازاین رو باید علاوه بر تولید فولاد و نقش آفرینی در بومی سازی تجهیزات موردنیاز این صنعت، به ساخت کارخانه های فولادسازی نیز همت گماریم.
وی با اشاره به این که بخش عمده ای از قطعات و تجهیزات موردنیاز کارخانه فولاد در کشور بومی سازی شده است گفت: باید باقیماندۀ قطعات موردنیاز صنعت فولاد نیز بومی سازی شود تا فولاد مبارکه خودش بتواند ساخت و راه اندازی یک کارخانه فولاد را در هر نقطه ای از ایران انجام دهد. این حرکت بسیار بزرگی در فولاد مبارکه است و اتفاقی میمون و مبارک خواهد بود.
مهندس عظیمیان با تأکید بر اجرای پروژۀ نورد گرم 2 گفت: باید همۀ راهکارهای ممکن برای اجرای این پروژه را در نظر گرفت؛ زیرا انجام این پروژه در شرایط موجود برای شرکت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ضمن این که راه اندازی واحد نورد گرم مشابه نمونه موجود در فولاد مبارکه در شرکت فولاد هرمزگان، ظرف چند سال آینده انجام می شود.
شرکت فولاد مبارکه از صاحبان ایده و سازندگان داخلی حمایت می کند
مدیر عامل فولاد مبارکه با اشاره به برگزاری جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد با مشارکت شرکت فولاد مبارکه در دی ماه گفت: رویکرد فولاد مبارکه بومی سازی است. در فضای استارت آپ ها بحثی به نام شتاب دهنده داریم. به این معنی که گروه های جوان دارای ایده ممکن است از توان مالی و مدیریت کافی برای اجرای این ایده ها برخوردار نباشند؛ به همین جهت شتاب دهنده ها به این افراد کمک مالی می کنند و درصورتی که ایدۀ آن ها موردپذیرش قرار گیرد، در ریسک مالی ایجاد این پروژه ها شریک می شود.
وی با اشاره به تغییر صورت گرفته در رویکرد خرید اقلام موردنیاز شرکت گفت: در حال حاضر اگر کسی اعلام کند که تجهیزی را بومی سازی کرده، فولاد مبارکه، در صورت تأیید ارزیابی عملکرد و کیفیت آن، محصول را خریداری می کند؛ اما از این پس با تغییری که در رویکرد فولاد مبارکه به وجود آمده، در نمایشگاه دی ماه لیست نیازمندی ها در بخش های مختلف اعلام می شود و اگر شرکتی ایدۀ ساخت و تأمین هریک از این اقلام را داشته باشد و ایده موردپذیرش قرار گیرد، فولاد مبارکه در تأمین مالی و ریسک اجرای این پروژه شریک می شود و نقش شتاب دهنده را برای این استارت آپ های فنی ایفا می کند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در همین راستا هیئت داوری متشکل از استادان دانشگاه و مهندسان مجرب فولاد مبارکه تشکیل شده است . این هیئت وظیفۀ داوری و غربالگری ایده های دریافتی را بر عهده خواهد داشت. پروژه هایی که هیئت داوران تأیید می کنند به سیستم قراردارد و مالی فولاد مبارکه معرفی می شوند تا سرمایه گذاری لازم، بسته به ابعاد پروژه صورت پذیرد. چنانچه پروژه به نتیجه برسد، قرارداد خرید محصول به صورت تضمین شده با تأمین کنندۀ مذکور منعقد خواهد شد. جان کلام این که شرکت فولاد مبارکه از صاحبان ایده و سازندگان داخلی حمایت می کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم توجه به مسائل معیشتی کارکنان گفت: روابط سازمان با کارکنان باید براساس رابطۀ منطقی صورت پذیرد و باید در مقابل کار خوب و کار بد عکس العمل مناسب داشته باشیم و این عین عمل به امربه معروف و نهی از منکر است.
مهندس عظیمیان با تقدیر از نقش خبرنامۀ فولاد در پوشش وقایع و رویدادهای گروه فولاد مبارکه گفت: این شرکت برای انتشار نشریۀ جدیدی با عنوان «کارخانه» اقدام کرده است.
وی ابراز امیدواری کرد این نشریه به یکی از بهترین نشریات اقتصادی کشور تبدیل شود و در اختیار کلیۀ فعالان صنعت فولاد و سایر صنایع قرار گیرد.