هیچ لباسی نباید خارج از فرهنگ عفاف و حجاب باشد/ راه اندازی اپلیکشین فروش پوشاک

مراسم گرامیداشت صیانت از فرهنگ عفاف و حجاب با حضور تولیدکنندگان و فعالان حوزه پوشاک در محل اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران و با حفظ پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

هیچ لباسی نباید خارج از فرهنگ عفاف و حجاب باشد/ راه اندازی اپلیکشین فروش پوشاک

ابوالقاسم شیرازی رییس اتحادیه فروشندگان و تولید کنندگان پوشاک تهران طی سخنانی با اشاره به اهمیت عفاف و حجاب و لزوم تولید کالاهایی با حفظ حجاب اسلامی گفت: هیچ مد و لباسی نمی‌تواند خارج از عفاف و حجاب باشد و هر پوشاکی که تولید می‌شود باید این مساله را رعایت کند زیرا ما در یک کشور اسلامی زندگی می‌کنیم و هر مدی باید تابع قوانین اسلام و کشور باشد.

وی با اشاره به اینکه باید فرهنگ ایرانی و اسلامی را در تولیدات پوشاک رعایت کنیم، گفت: پیشینه فرهنگ ایران نشان می‌دهد که ما همیشه مردمی سربلند و عفیف بوده‌ایم. این عفت ریشه در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما دارد چراکه ما در طول تاریخ همیشه از حجاب و پوشیدگی و عفت دفاع کرده و مخالف برهنگی بوده‌ایم. فرهنگ اسلام ناب محمدی نیز بر عفت، حیا و حجاب تاکید ویژه‌ای دارد.

وی ادامه داد: زینت همه ما این است که مسلمان هستیم و مد ما نیز باید به اسلامی بودن مزین باشد و برگزاری مراسم‌هایی به نام صیانت از عفاف و حجاب نیز تأکید بر اهمیت این موضوع دارد. البته لازم به ذکر است که همه تولیدکنندگان پوشاک و بازاریان تولیدات خود را بر اساس رعایت اصل عفاف و حجاب عرضه می‌کنند.

وی با اشاره به گسترش دوباره ویروس کرونا در کشور گفت: همه ما باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنیم زیرا همه ما شاهدیم که در هفته‌های اخیر متاسفانه تعداد زیادی از دوستان و هم وطنان ما به ویروس کرونا مبتلا شدند و به رحمت الهی پیوستند.

وی ادامه داد: شیوع ویروس کرونا لطمات زیادی به تولیدکنندگان پوشاک زده و باعث کاهش رونق و درآمد تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک در کشور شده است، از اینرو دولت نیز باید از این تولیدکنندگان حمایت کند تا با جبران خسارات وارده مسیر جهش تولید هموار گردد.

شیرازی افزود: اکثر قریب به اتفاق تولیدکنندگان پوشاک (مخصوصاً رسته پوشاک زنانه)، کالاهای تولید شده‌شان در راستای فرهنگ ایرانی اسلامی و عفاف و حجاب است و تعداد کمی از آنها بعضا تخلفاتی دارند که خوشبختانه با تذکر و بازرسی‌هایی که انجام می‌شود آن موارد هم قابل رفع است.

رئیس اتحادیه پوشاک تهران ادامه داد: باید کالاهایی که به صورت ویژه بر اساس فرهنگ ایرانی و اسلامی تولید می‌شود به صورت مستمر در معرض دید عموم قرار گیرد و برای آنها تبلیغ شود. این امر سبب می‌شود مشتریان، فروشگاه‌های عرضه‌کننده را بهتر بشناسند و این موضوع باعث رونق فروش اینگونه محصولات می‌شود.

شیرازی افزود: ویروس کرونا باعث تغییر رفتار خرید مشتریان شده است و امروز اگر خرید حضوری کاهش پیدا کرده اما شاهد هستیم که خریدهای اینترنتی و استفاده از اپلیکیشن‌ها گسترش یافته و رونق بیشتری پیدا کرده‌اند.

وی ادامه داد: ما نیز باید در حوزه پوشاک به فروش اینترنتی و عرضه کالاهای خود در فروشگاه‌های اینترنتی توجه بیشتری داشته باشیم. اتحادیه پوشاک تهران قصد دارد به زودی یک اپلیکیشنی رونمایی نماید که امکان عرضه تولیدات پوشاک بخصوص محصولاتی با تأکید بر فرهنگ عفاف و حجاب را به صورت اینترنتی و حضوری آسان‌تر و سهل‌تر خواهد نمود.

شیرازی افزود: هر چند با توجه به نگاه سنتی برخی تولیدکنندگان به مقوله فروش این تغییر از فروش حضوری به غیرحضوری سخت خواهد بود اما اگر بخواهیم کسب و کار ما از رونق نیفتد و کساد نشود. باید خود را با علم روز هماهنگ کنیم و به فضای اینترنت و فروش مجازی اهمیت بدهیم همانگونه که اتحادیه پوشاک در این سال‌ها ساختار اداری خود را الکترونیکی و به روز کرده است.

وی ادامه داد: با اپلیکیشنی که به زودی رونمایی خواهد شد یک بازار جدید برای پوشاک ایرانی و اسلامی راه‌اندازی می‌شود، در فاز اول قصد بر آن است که محصولاتی همچون چادر و مانتو عرضه شود، سپس در ادامه با همکاری تولیدکنندگان محصولات دیگری نیز به آن اضافه خواهد شد.

در این مراسم افرادی همچون حمید بهکار، حبیب سلیم بیات، جمال پیرانی، محمد توکلی، مصطفی پروانه، احمد داورزنی، محمدرضا شمس اشکذری، بهنام محمدی، امیرعباس محمودیان، محمود فکری هل‌آباد، محمدرضا ملکشاهی، حمیدرضا یوسفی‌فر، احمد کشوری، لیلا روزبهانی، ابوالفضل یاوری، بهزاد گرجی، حسین رجبی و علی ابوطالبی اسکوئی به عنوان جمعی از تولیدکنندگان پوشاک حضور داشتند و با توجه به موضوع جلسه مسائل و مشکلات خود را مطرح نمودند.

همچنین به همه تولیدکنندگان برتر پوشاک که تولیدات آ‌نها در راستای گسترش فرهنگ عفاف و حجاب است لوح تقدیر اهدا شد و از تلاش‌های آنها در راستای تولید محصولات ایرانی و اسلامی تشکر شد.
WhatsApp Image 2020-07-14 at 10.56.28
WhatsApp Image 2020-07-14 at 10.56.29 (1)
WhatsApp Image 2020-07-14 at 10.56.29 (2)
WhatsApp Image 2020-07-14 at 10.56.29

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار