قیمت گوشت مرغ متعادل شد

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با تاکید بر اینکه مرغ مورد نیاز ایام محرم تامین شده است، گفت: قیمت گوشت مرغ به دلیل افزایش عرضه متعادل شده است.

به گزارش ایمنا، «برومند چهارآیین» افزود: علت افزایش قیمت گوشت مرغ در ماه گذشته (مردادماه) افت شدید محصول و کاهش عرضه در فصل گرم بود. وی اظهارکرد: در روزهای اخیر با کاهش گرمای هوا و عرضه مطلوب، قیمت‌ها در حال متعادل شدن است.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران تصریح کرد: در مردادماه قیمت متوسط هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری‌ها ۱۰ هزار و ۳۰۰ تومان و گوشت مرغ ۱۴ هزارو ۵۰۰ تومان بود، اما امروز نرخ هر کیلوگرم مرغ زنده در مرغداری‌ها به ۹ هزارو ۵۰۰ تومان و گوشت مرغ به ۱۳ هزار تا ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده که قیمت فعلی منطقی است.

چهارآیین گفت: البته این درحالیست که پیش از این تولیدکنندگان جوجه یک روزه و مرغ گوشتی متضرر می‌شدند.
وی پیش بینی کرد: روند قیمت مرغ در همین دامنه باقی بماند و برای آبان ماه افزایش مصرف را داشته باشیم.

بازار صادراتی ایران از دست رفته است

چهارآیین درباره وضعیت تولید جوجه یک روزه، گفت: اکنون قیمت جوجه یک روزه بین ۹۰۰ تا یک هزار تومان و برای برندهای معروف بین ۱۳۰۰ تا ۱۴۰۰ تومان است.
وی بازار این محصولات را رقابتی دانست و افزود: قیمت گذاری‌های غیرکارشناسی در بازار موجب ضرر تولیدکنندگان این صنعت شده است.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: پیش از این تولیدکنندگان جوجه یک روزه باید ۱۲۵ میلیون قطعه تولید و به بازار عرضه می‌کردند اکنون دولت با بخشنامه‌های دستوری خود تولیدکنندگان این صنعت را مجبور به تولید ۱۳۰ میلیون قطعه در ماه کرده که نزدیک ۳۰ هزارتن در ماه بیش از نیاز داخلی است.

وی اظهارکرد: مرغداران گوشتی به دلیل تجربه و زیان‌هایی که دیده‌اند اکنون با توجه به شرایط بازار گام برمی‌دارند تا کمترین زیان متوجه‌شان شود.
چهارآیین گفت: با وجود رفع ممنوعیت صادرات به دلیل تصمیم‌گیری‌های آنی دولت، بازارهای صادراتی ما برای صادرات جوجه یک روزه و گوشت مرغ از دست رفته است و دیگر کسی به تجار ما اعتماد ندارد.

وی افزود: شرایط برای صادرات به تازگی فراهم شده اما تا تجار ما مشتری پیدا کنند حداقل بین ۲۰ روز تا یک ماه زمان می برد.
عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از دولت خواست تا سیاست‌گذاری و قیمت‌گذاری‌های دستوری و آنی برای صنعت طیور خودداری کند تا این صنعت دچار آسیب کمتری شود.

ارسال نظر