وزیر نیرو در جمع کشاورزان اصفهان حاضر شد

وزیر نیرو جهت بررسی مسائل و مشکلات حوضه زاینده‌رود و مطالبات هفته گذشته کشاورزان به دعوت استاندار اصفهان با سفر به اصفهان در جمع کشاورزان حاضر شد. مقرر شده جمعی از نمایندگان کشاورزان استان اصفهان در پی مطالبات خود با وزیر نیرو دیدار داشته و مشکلات خود را منعکس کنند.

وزیر نیرو در جمع کشاورزان اصفهان حاضر شد

عباس علی‌آبادی وزیر نیرو صبح امروز شنبه (۲۵ اسفند) جهت بررسی مسائل و مشکلات حوضه زاینده‌رود و مطالبات هفته گذشته کشاورزان به دعوت استاندار اصفهان وارد اصفهان شد.

او در آغاز سفر خود به اصفهان به همراه مهدی جمالی‌نژاد استاندار اصفهان ابتدا با حضور در گلستان شهدای این شهر، با نثار گل و قرائت فاتحه، به مقام شامخ شهدا ادای احترام کرد.

در این سفرجمعی از مدیران وزارت نیرو و نیز مسئولان ومدیران استان اصفهان آنها را همراهی می‌کنند.

در ادامه این سفر مقرر شده جمعی از نمایندگان کشاورزان استان اصفهان در پی مطالبات خود با وزیر نیرو دیدار داشته و مشکلات خود را منعکس کنند.

ارسال نظر