طرز تهیه سوپ زرشک به 3 روش خانگی با فیلم آموزشی

سوپ زرشک یکی از مدل سوپ های خوشمزه با طعم لذیذ است که در ادامه طرز تهیه سوپ زرشک را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه سوپ زرشک به 3 روش خانگی با فیلم آموزشی

سوپ زرشک یک نوع سوپ با طعم ترش دلچسب است که فواید زیادی برای دستگاه گوارش دارد.در ادامه این مقاله طرز تهیه سوپ زرشک را به صورت مرحله ای آموزش می دهیم.

در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع آموزش سایر غذاها کلیک کنید

مواد لازم برای تهیه سوپ زرشک

سینه مرغ

300 گرم

جعفری خردشده

150 گرم

قارچ خردشده

100 گرم

رب گوجه‌فرنگی

دو قاشق سوپخوری

آرد گندم

دو قاشق سوپخوری

آبلیمو

سه قاشق سوپخوری

زرشک 200 گرم
پیاز یک عدد
هویج 100 گرم
سیب‌زمینی 80 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
سوپ زرشک (1) سوپ زرشک

طرز تهیه سوپ زرشک

  1. برای تهیه سوپ زرشک، ابتدا پیاز نگینی سرخ شده را با روغن سرخ کنید.

  2. در ادامه مرغ را ریز خرد کنید و داخل پیازها تفت دهید.

  3. مقداری آب به مرغ اضافه کنید تا بجوشید.

  4. در ادامه، آرد را هم مقداری با مواد سرخ کرده داخل آب مرغ بریزید.

  5. سپس هویج و سیب‌زمینی نگینی خرده شده را به مواد قابلمه اضافه کنید تا با حرارت به مدت دو ساعت بپزد.

  6. در مرحله آخر، قارچ، نیمی از زرشک، نمک، فلفل و رب گوجه‌فرنگی را داخل سوپ بریزید.

  7. وقتی سوپ جا افتاد آبلیمو و جعفری را اضافه کنید و با بقیه زرشک تزئین کنید.

سوپ زرشک نواب ابراهیمی

سوپ زرشک تبریزی

مواد لازم برای تهیه سوپ زرشک تبریزی

سیب زمینی

2 عدد

پیاز

1 عدد

رب

۲ ق غذا خوری

زرشک

۳ ق غذا خوری

ورمیشل

1 پیمانه

استاک مرغ

1 عدد

هویج 2 عدد
کره 20 گرم
آبلیمو ترش ۲ ق غذا خوری
جعفری تازه ۲ ق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل سیاه به مقدار لازم

سوپ زرشک (2)

طرز تهیه سوپ زرشک تبریزی

  1. برای تهیه سوپ زرشک تبریزی، ابتدا هویج و سیب زمینی پوست گرفته شده را با رنده ریز، رنده کنید.

  2. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.

  3. پیاز را با کره داخل قابلمه تفت دهید تا سبک شود.

  4. سپس هویج و سیب زمینی را به همراه رب اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود.

  5. در ادامه کمی نمک، فلفل سیاه و قرمز را بریزد و عصاره مرغ را به همراه کمی آب حل کنید و روی مواد بریزید و اجازه دهید ابتدا به جوش بیاد سپس حرارت را کم کنید و بگذارید با حرارت کم بجوشد.

  6. وقتی سوپ جا افتاد و سبزیجات پخته شد ورمیشل را به همراه زرشک و آبلیمو اضافه کنید و هم بزنید.

  7. در انتها جعفری ساطوری شده را اضافه کنید و زمانی که سوپ به غلظت رسید از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

فوت و فن های دستور پخت سوپ زرشک تبریزی

  • می توانید به جای عصاره مرغ از آب مرغ استفاده کنید.

  • در صورت استفاده از عصاره مرغ نمک کمتری بزنید.

  • می توانید هویج و سیب زمینی را نگینی ریز خرد کنید.

  • می توانید به جای جعفری کمی گشنیز نیز اضافه کنید.

سخن آخر

در این مطلب طرز تهیه سوپ زرشک را به 3 روش ساده و خانگی را به شما آموزش دادیم.آیا شما طرز تهیه سوپ زرشک  را به روش دیگری بلد هستید که با ما و سایر مخاطبان در قسمت نظرات در میان بگذارید؟

 

ارسال نظر