طرز تهیه املت قارچ و اسفناج
طرز تهیه املت قارچ و اسفناج را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.
املت قارچ و اسفناج یکی از مدل املت های خوشمزه و مقوی است که می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه آن را نوش جان کنید. امروز در اصفهان امروز آنلاین همراه ما باشید تا طرز تهیه املت اسفناج و قارچ را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم | |
اسفناج | ۲ پیمانه |
قارچ | ۵ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
کره | ۱ ق غذا خوری |
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز | به مقدار لازم |
طرز تهیه املت اسفناج
-
برای تهیه املت قارچ و اسفناج، ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های آن را داخل ظرف آب بریزید و بشورید.
-
سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.
-
داخل تابه اسفناج را بدون روغن ریخته و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.
-
سپس کره را به همراه کمی روغن اضافه کنید.
-
در تابه دیگر همزمان قارچ های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود .
-
سپس قارچ های تفت داده شده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.
-
تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.
-
سپس تخم مرغ ها را به همراه ادویه ها و نمک روی اسفناج و قارچ ریخته و صبر کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.
-
سپس مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز کمی برشته شود.
-
سپس با گوجه و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.
نکاتی برای تهیه املت اسفناج با قارچ
-
شما می توانید در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزاف وسط املت بریزد.
-
اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده به املت اضافه کنید.
سخن آخر
در این مطلب با مراحل تهیه املت قارچ و اسفناج در خدمت شما همراهان گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این مدل غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.