طرز تهیه املت قارچ و اسفناج

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه املت قارچ و اسفناج

املت قارچ و اسفناج یکی از مدل املت های خوشمزه و مقوی است که می توانید در وعده صبحانه یا عصرانه آن را نوش جان کنید. امروز در اصفهان امروز آنلاین همراه ما باشید تا طرز تهیه املت اسفناج و قارچ را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم  
اسفناج ۲ پیمانه
قارچ ۵ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر پیاز به مقدار لازم

املت قارچ و اسفناج (1)

طرز تهیه املت اسفناج

  1. برای تهیه املت قارچ و اسفناج، ابتدا ساقه های اسفناج را جدا کنید و برگ های آن را داخل ظرف آب بریزید و بشورید.

  2. سپس آبکش کنید تا آب اضافی آن کشیده شود.

  3. داخل تابه اسفناج را بدون روغن ریخته و کمی تفت دهید تا آب اضافی آن کشیده و کمی نرم و پخته شود.

  4. سپس کره را به همراه کمی روغن اضافه کنید.

  5. در تابه دیگر همزمان قارچ های خرد شده را بریزید و با دمای بالا تفت دهید تا آب قارچ ها کشیده شود .

  6. سپس قارچ های تفت داده شده را به مخلوط اسفناج اضافه کنید و هم بزنید.

  7. تخم مرغ ها را داخل کاسه شکسته و با چنگال یا همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود.

  8. سپس تخم مرغ ها را به همراه ادویه ها و نمک روی اسفناج و قارچ ریخته و صبر کنید تا تخم مرغ ها خودشان را بگیرند.

  9. سپس مانند کوکو آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز کمی برشته شود.

  10. سپس با گوجه و کمی برگ اسفناج و نان تازه سرو کنید.

نکاتی برای تهیه املت اسفناج با قارچ

  • شما می توانید در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزاف وسط املت بریزد.

  • اگر طعم و مزه سیر را دوست دارید می توانید به دلخواه چند عدد سیر رنده شده به املت اضافه کنید.

سخن آخر

در این مطلب با مراحل تهیه املت قارچ و اسفناج در خدمت شما همراهان گرامی بودیم که امیدواریم از تهیه این مدل غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار