طرز تهیه خورش قلیه مرغ

طرز تهیه خورشت قلیه مرغ همانند ماهی است.در ادامه آموزش طرز تهیه خورش قلیه مرغ را به همراه فیلم و ترفندها می خوانید:

طرز تهیه خورش قلیه مرغ

خورشت قلیه یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با طعم های متنوعی درست می شود که در ادامه این مطلب آموزش طرز تهیه خورش قلیه مرغ را با فیلم مشاهده می کنید: 

خورشت قلیه مرغ (1)

خورشت قلیه با مرغ

مواد لازم خورشت قلیه با مرغ
سینه مرغ 500 گرم
سیر 3 حبه
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گشنیز ۱۲۵ گرم
شنبلیله ۱۲۵ گرم
تمبر هندی ۱ بسته
نمک، فلفل، زردچوبه، فلفل قرمز، زیره، زنجبیل به میزان لازم

 

آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دمکرده ۱ قاشق غذاخوری
روغن به مقدار لازم

خورشت قلیه مرغ (3)

طرز تهیه خورشت قلیه با مرغ

  1. برای تهیه خورش قیله با مرغ ابتدا، سینه مرغ شسته شده را به قسمت های کوچک خرد کنید.
  2. پیاز نگینی خردشده را داخل تابه در مقداری ورغن تفت دهید.
  3. بعد از آن سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و کمی فلفل، نمک و زردچوبه به پیاز داغ اضافه کنید.
  4. در ادامه تیکه های مرغ خرد شده را به تابه اضافه کنید و با پیاز داغ تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد و عطر پیاز و سیر به خورد آن برود.
  5. در مرحله بعدی آرد گندم را به مرغ‌ها اضافه کنید و با آن ترکیب کنید.
  6. سپس پودر زنجبیل را به آن‌ها اضافه و تفت دهید.
  7. در ادامه زیره پودر شده را به مواد اضافه کنید.
  8. حالا سبزی های ساطوری شد را اضافه کنید و در ماهیتابه ای جداگانه تفت دهید و به اصطلاح سرخ کنید تا موقع پختن در قابلمه آب نیندازد و بو و طعم آن با موادترکیب شود.
  9. هنگام سرخ کردن سبزی‌ها دو حبه سیر نگینی خرد شده را اضافه کنید و همراه آن‌ها تفت دهید. وقتی سبزی‌ها سرخ شدند آن را داخل قابلمه حاوی مرغ و سایر مواد بریزد و به همراه آن‌ها تفت دهید.
  10. حالا رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و به همراه مواد تفت دهید.
  11. هسته تمبر هندی را جدا کنید و سپس کمی آب ولرم داخل تمبر هندی بریزید و با دست تمبرهندی را از هم باز کرده و داخل آب حل کنید.
  12. بعد تمبر هندی را به قابلمه اضافه کنید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید.
  13. سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا در صورت نیاز نمک و فلفل آن را میزان کنید.
  14. در آخر نیز پودر فلفل قرمز را مطابق سلیقه خود و به اندازه‌ای که دوست دارید به خورشت اضافه کنید و سپس در قابلمه را بگذارید تا با حرارت ملایم و آرام آرام بپزد و جا بیفتد.

فیلم خورشت قلیه مرغ

نکاتی برای تهیه خورشت قلیه

  • استفاده از تمبر هندی به دلیل طعم ترشی که دارد به این غذا طعم خاص و بی نظیری را می‌دهد.
  • می‌توان از زنجبیل تازه رنده شده به جای پودر زنجبیل استفاده کرد.
  • بهتر است در تهیه این غذا از سبزیجات تازه استفاده کنید
  • مرغ را زیاد تفت ندهید تا گوشت آن خشک شود.
ارسال نظر