طرز تهیه دلمه قارچ با گوشت و مرغ به روش مجلسی و خوشمزه

دلمه قارچ یک نوع دلمه است که با گوشت چرخ کرده و مرغ طعم بسیار خوشمزه‌ای دارد. آموزش طرز تهیه دلمه قارچ را به صورت مرحله ای با فیلم مشاهده می کنید.

طرز تهیه دلمه قارچ با گوشت و مرغ به روش مجلسی و خوشمزه

دلمه قارچ یکی از مدل غذاهای خوشمزه ایرانی است که می توان آن را گوشت چرخ کرده یا مرغ تهیه کرد و مواد اولیه آن نیز می تواند بسته به ذائقه متفاوت باشد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه دلمه قارچ با گوشت و  طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ را به صورت مرحله ای به شما به همراه نکات کلیدی آموزش دهیم.

دلمه قارچ (1)

دلمه قارچ و مرغ

مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ و مرغ

قارچ

نیم کیلوگرم

سینه مرغ

یک عدد
پنیر موتزارلا ۲۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

 

مواد لازم برای سس سفید

آرد

سه قاشق غذاخوری

شیر

یک پیمانه
کره ۵۰ گرم

دلمه قارچ (3)

طرز تهیه دلمه قارچ در مایکروفر

  1. برای تهیه دلمه قارچ، ابتدا قارچ ها را تمیز بشویید و پایه های آن را جدا کنید.قسمت‌های سیاه داخل کلاهک قارچ را بتراشید.
  2. مقداری روغن زیتون داخل تابه ای روی حرارت بریزید تا داغ شود.
  3. در ادامه پیاز نگینی خرد شده را به همراه سینه مرغ ریز خرد شده داخل روغن تفت دهید تا رنگ مرغ سفید شود.
  4.  نمک، فلفل و زردچوبه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و  تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
  5. در تابه را بگذارید تا مرغ با آب خودش بخار پز شود.
  6. بعد از  آب انداختن مرغ، فلفل دلمه‌ای را به مواد اضافه کنید و تفت دهید.
  7. بعد از پخت کامل مرغ، سس گوجه فرنگی را اضافه و ۲-۳ دقیقه‌ای روی حرارت نگه دارید تا مواد رنگ بگیرند.
  8. بعد حرارت را خاموش کنید تا مواد کمی خنک‌تر شوند.
  9. حالا نوبت سس دلمه است. آرد سفید را در کره تفت دهید و کم کم شیر را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا آرد گلوله نشود و یک مایع صافی به دست بیاید. بعد از اینکه سس سفید درست شد، آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
  10. داخل قارچ‌ها را با مواد مرغ پر کنید و کمی پنیر موتزارلا را روی قارچ‌ها بریزید و داخل سینی فر به صورت وارانه بچینید.
  11. سپس روی قارچ‌ها سس سفید بریزید و سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید تا قارچ‌ها بپزند.

طرز تهیه دلمه قارچ و گوشت

نکات کلیدی در تهیه دلمه قارچ

  • بهتر است از قارچ های تازه استفاده کنید.
  • می توانید  به جای پنیر پیتزا از پنیر خامه ای استفاده کنید.
  • می توانید به جای گوشت چرخ کرده از ژامبون یا مرغ استفاده کنید.

سخن آخر

در این مطلب آموزش طرز تهیه دلمه قارچ با گوشت و مرغ را در اختیار شما مخاطب عزیز قرار دادیم.شما کدام مدل دلمه قارچ را درست می کنید؟

ارسال نظر