طرز تهیه قارچ سوخاری به 6 روش رستورانی و خوشمزه
قارچ سوخاری یکی از پیشغذاهای خوشمزه است که در ادامه طرز تهیه انواع قارچ سوخاری را به صورت مرحله به مرحله با فیلم و عکس به شما آموزش می دهیم.با ما همراه باشید.
قارچ سوخاری به روش رستورانی یکی از پیشغذاهای خوشمزه و پرطرفدار برای کودکان و حتی بزرگسالان است که می توان آن را به روش ها مختلفی همچون ساده، زعفرانی، پنیر پیتزا و...با پودر سوخاری و حتی بدون آن در منزل تهیه کرد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا آموزش طرز تهیه قارچ سوخاری را به صورت مرحله ای با فیلم در اختیار شما بگذاریم:
قارچ سوخاری رستورانی
مواد لازم برای قارچ سوخاری رستورانی | |
قارچ تازه |
300 گرم |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱/۲ پیمانه |
بکینگ پودر | ۳/۴ قاشق چایخوری |
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری |
آب | ۱ پیمانه |
پودر سوخاری (پودر پانکو) |
2 پیمانه |
طرز تهیه قارچ سوخاری رستورانی
- برای تهیه قارچ سوخاری، ابتدا باید قارچ ها را تمیز کنید.
- سپس داخل یک ظرف، آرد سفید، نشاسته ذرت، بکینگپودر، نمک با هم مخلوط کنید و آب را کمکم به آنها اضافه کنید. غلطت این مواد باید کمی بیشتر از ماست باشد.
- در ادامه قارچ ها را چنگال داحل مواد زنید و چند ثانیه صبر کنید تا مواد اضافای آن خارج شود.
- سپس داخل پودر سوخاری بزنید.
- قارچ های که به این روش آماده کردید را روی یک تور سیمی بگذارید.
- در ادامه قارچها را یکییکی داخل روغن داغ بیندازید و وقتی نیمهسرخ شدند، آنها را با چنگال از داخل تابه خارج کنید.
- حرارت زیر تابه باید به اندازهای باشد که خمیر دور قارچها و خود قارچها به خوبی پخته شوند.
- وقتی همه قارچها به حالت نیمهسرخشده آماده شدند، برای این که قارچ ها به یک اندازه سرخ شوند و موقع سرو گرم باسند، باید قارچ ها را چندتا-چندتا دوباره داخل روغن داغ بریزد و صبر کنید تا به رنگ مورد نظر برسند.
آموزش تهیه قارچ سوخاری ترد و خوشمزه
قارچ سوخاری زعفرانی
مواد لازم برای قارچ سوخاری زعفرانی | |
قارچ تازه |
500 گرم |
آرد سفید | ۱ پیمانه |
ماست | ۴ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آردسوخاری ساده و درشت | به میزان لازم |
آبلیمو | ۱ قاشق مرباخوری |
زعفران آبکرده | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه قارچ سوخاری زعفرانی
- برای تهیه قارچ سوخاری زعفرانی، ابتدا ماست و تخممرغ را داخل یک ظرف باهمدیگر مخلوط کنید.
- در ادامه نمک، فلفل، آبلیمو و زعفران را اضافه و خوب مخلوط کنید.
- سپس آردسوخاری ساده را کمکم به مواد اضافه کنید تا کمی غلظت پیدا کند. (حتما آرد را کمکم اضافه کنید، زیرا اگر خیلی غلیظ شود، مایع به قارچها نمیچسبد.)
- قارچ های شسته شده و خشک شده را داخل مواد بیندازید تا آن ها به مواد آغشته شوند.
- حدود نیمساعت صبر کنید تا قارچها خوب طعمدار شوند.
- در یک قابلمه، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید خوب داغ شود.
- در یک ظرف دیگر، آردسوخاری درشت یا پودر پانکو بریزید و یکییکی قارچها را داخل آن بیندازید و خوب آغشته کنید.
- در ادامه قارچ ها را داخل قابلمه حاوی روغن داغ بیندازید.
- وقتی که قارچها سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال بگذارید تا روغن اضافی گرفته شود سپس سرو کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری در ماهیتابه
قارچ سوخاری تند با تخممرغ
مواد لازم برای قارچ سوخاری تند با تخممرغ | |
قارچ تازه |
1 کیلو |
تخم مرغ | ۱ عدد |
شیر |
۱ قاشق غذاخوری |
آردسوخاری ادویهدار |
نصف پیمانه |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
زعفران آبکرده | ۱ قاشق چایخوری |
طرز تهیه قارچ سوخاری تند با تخممرغ
- برای تهیه قارچ سوخاری، ابتدا قارچها را به خوبی شسته و اجازه دهید خوب خشک شوند.
- تخممرغ را در ظرفی بشکنید و به آرامی هم بزنید.
- در ادامه شیر و نمک را به آن اضافه کنید.
- قارچها را در مخلوط شیر و تخممرغ بیندازید و بعد از غلطاندن در آردسوخاری، در روغن داغ سرخ کنید تا رنگ آنها متمایل به قهوهای شود.
- این پیش غذا را میتوانید با سس تارتار سرو کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری با پنیر
نکاتی برای تهیه قارچ سوخاری
- برای درستکردن قارچ سوخاری در منزل، می توانید قارچها را به جای شستن، با یک دستمال مرطوب پاک کنید.
- میتوانید برای پفکردن قارچها، به مخلوط شیر و تخممرغ مقداری ماءالشعیر یا دلستر ساده اضافه کنید.
- علت گرفتن پوست قارچ این است که شما قارچ ها نشورید زیرا با شستن قارچ ها آب به درون قارچ نفوذ می کند و هنگام سرو قارچ های شما آبکی می شود.
- ادویه هایی که درون آرد مواد قارچ سوخاری می ریزید دلبخواهی است اگر شما طعم ادویه ها را دوست نداشته باشید می توانید حذف کنید.
پرسش های متدوال
چرا قارچ سوخاریم اب میندازه؟
علت آب انداختن قارچ سوخاری، شستن آن می باشد.
سخن آخر
ما در این مطلب به 6 روش طرز تهیه قارچ سوخاری را به شما آموزش دادیم.در صورتی که شما روش دیگری بلد هستید با ما و سایر مخاطبان سایت اصفهان امروز در میان بگذارید.