بیشتر کودکان مبتلا به کرونا در اصفهان ۵ تا ۱۰ ساله هستند
رییس بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان گفت: در موج ششم کرونا روزانه بین ۲۰۰ تا ۲۲۰ کودک دارای علائم کرونا به این مرکز درمانی مراجعه میکنند که بیشتر آنها در رده سنی ۵ تا ۱۰ سال هستند.
مهرداد معمارزاده، روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از بین کودکان دارای علائم کرونا که به بیمارستان امام حسین(ع) اصفهان مراجعه میکنند حدود ۲۰ درصدشان بستری میشوند که زمان آن ممکن است کوتاه یا بلندمدت باشد.
وی، بیشترین علائم کرونا در بین کودکان مراجعه کننده به این مرکز درمانی را تب، اسهال، استفراغ و گرفتاری قسمت بالای دستگاه تنفسی مانند خروسک عنوان و اضافه کرد: اغلب کودکان مراجعه کننده در گروه سنی ۵ تا ۱۰ سال قرار دارند زیرا این گروه سنی بدلایلی مانند دریافت نکردن واکسن، استفاده کمتر از ماسک، رفتن به بیرون از خانه و داشتن مراقب و پرستار، بیشتر در معرض خطر هستند.
این پزشک متخصص کودکان با بیان اینکه کودکان بالای ۱۰ سال در حال دریافت واکسن کرونا هستند و وضعیت بهتری دارند، اظهار داشت: این بیمارستان، کودکان تا ۱۵ سال را پذیرش میکند و در زمان حاضر مشکل خاصی از نظر خدمت رسانی به بیماران یا کمبود تخت ندارد.
معمارزاده با اشاره به اینکه در زمان حاضر از حدود ۱۸۰ تخت بیمارستان امام حسین(ع) ۶۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است، افزود: یکصد تخت نیز به سایر بیماران تخصیص یافته و حدود ۲۰ تخت نیز خالی است.
وی با بیان اینکه از بین کودکان دارای علائم کرونا ۱۰ بیمار در بخش اورژانس و ۶ بیمار در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) تخت درمان هستند، خاطرنشان کرد: میزان عمل های جراحی را در بیمارستان کاهش دادهایم تا در صورت تداوم موج ششم کرونا، تخت های دیگری برای بیماران کرونایی اختصاص یابد.
وی با تاکید بر اینکه در ماه بهمن و آغاز موج ششم کرونا تاکنون فوت بیمار کرونایی در بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان نداشتیم، تصریح کرد: در زمان حاضر وضعیت ثابت است اما از خانوادهها درخواست میکنیم از حضور در مراسم خانوادگی، جشن تولد، عروسی یا عزا بشدت پرهیز کنند تا کودکان آنها به ویروس کرونا گرفتار نشوند.
معمارزاده درباره انتشار فیلمی از اوضاع اورژانس بیمارستان کودکان امام حسین(ع) اصفهان در روزهای اخیر در شبکههای اجتماعی نیز توضیح داد: اتفاق خاصی در این بخش بیمارستان نیفتاده بود ، هیچ بیماری هم روی زمین قرار نداشت، بالای هر تخت یک مادر یا همراه حضور داشت و همه چیز هم بر اساس روال معمول در حال انجام بود.
به گزارش ایرنا، مرکز آموزشی درمانی کودکان امام حسین(ع) زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان سال ۹۱ افتتاح شد و دارای بخشهای مختلف از جمله تختهای اطفال، داروخانه، درمانگاه عمومی و تخصصی و بخش همودیالیز است.
بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در زمان حاضر حدود ۷۸۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستانهای استان بستری و حدود ۹۶ نفر از آنها بدحال هستند.
موج ششم کرونا با شیوع سویه جدید اُمیکرون از اوائل بهمن در کشور و استان اصفهان آغاز شد