بیش از 39 ساعت کار در هفته برای سلامتی ضرر دارد
صرف زمان طولانی در محل کار برای پایان پروژه های در دست اجرا، تکمیل مکاتبات و تهیه مقدمات و اطلاعات لازم برای جلسات ماهیانه، امری بسیار معمول به نظر می رسد. در کشور استرالیا از هر سه فرد شاغل، دو تن بیش از 40 ساعت در هفته کار می کنند. حالا، علم ثابت کرده است افرادی که بیش از 39 ساعت در هفته کار می کنند، سلامتی خود را به خطر می اندازند.
تحقیقات اخیر در دانشگاه ملی استرالیا نشان می دهد که محدوده ی کار هفتگی باید روی 39 ساعت کار در هفته تنظیم شود تا افراد بتوانند زندگی سالمی داشته باشند. حدود 80 سال پیش این محدوده بطور جهانی با 48 ساعت کار هفتگی تعریف شد.
سال گذشته و پس از اینکه یک زن 24 ساله ژاپنی به دنبال 105 ساعت اضافه کاری در یک ماه به خودکشی دست زد، بحث و مذاکره در خصوص ساعات کاری طولانی بسیار شدت گرفت.هونگ دین از دانشگاه ملی استرالیا در این خصوص اظهار کرده است:ساعات کار طولانی سلامت جسمی و ذهنی فرد را تحلیل می برد، چرا که در این موارد شخص زمان کمتری را صرف تغذیه صحیح و مراقبت از خود می کند.
محققین استرالیایی می گویند که استرالیا باید در نگرش خود نسبت به کار تجدیدنظر کند و از مردان برای حضور بیشتر در خانه حمایت کند. همچنین این اعتقاد که کار خوب و مفید فایده فقط با ساعات طولانی کار به دست می آید باید از ذهن مردم پاک شود.
دین می افزاید:علیرغم این واقعیت که بطور میانگین زنان از مهارتی برابر با مردان برخوردارند، اما حقوق دریافتی زنان بطور متوسط از مردان کمتر است و کمتر از مردان به آنها اختیار عمل داده می شود و زمان بسیار زیادی را هم صرف امور خانه و خانواده می کنند. با در نظر گرفتن انتظاراتی که زنان را تحت فشار قرار می دهد، زنان بطور معمول نمی توانند بدون در خطر انداختن سلامتی خود طبق خواسته کارفرمایان اضافه کاری کنند.
در این تحقیق که در مجله Social Science & Medicine چاپ شده، از اطلاعات به دست آمده از 8000 استرالیایی استفاده شده است.