موفقیت سازمان پارک ها و فضای سبز شهرداری شاهین شهر در استفاده از پساب فاضلاب

براساس پایش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، سازمان پارک ها و فضای سبز شاهین شهر توانست پساب فاضلاب را به صورت اصولی گندزدایی و در فضای سبز شهری استفاده کند.

براساس پایش مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، سازمان پارک ها و فضای سبز شاهین شهر توانست پساب فاضلاب را به صورت اصولی گندزدایی و در فضای سبز شهری استفاده کند.

جلسه بررسی طرح پایش پساب تصفیه خانه فاضلاب شهر و آب چاه های مورد استفاده در اراضی فضای سبز شاهین شهر با حضور مدیرعامل سازمان، رییس و اعضای هیئت مدیره، مدیران و کارشناسان سازمان پارک ها و همچنین مشاور طرح واحد تحقیقات آب و خاک مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی استان اصفهان در محل سازمان پارک ها برگزار شد.

حمیدرضا فدایی مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز شاهین شهر با بیان این مطلب که بررسی طرح طی 16 ماه و توسط مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان بعنوان مشاور سازمان صورت گرفته، گفت: توسعه و نگهداری فضای سبز در سازمان پارک ها به صورت کار علمی و تحقیقاتی است و طرح پایش پساب مذکور به منظور بررسی اثرات زیست محیطی و همچنین ارائه راهکارهای مدیریتی آن انجام شده است.

وی در ادامه افزود: بعد از تصفیه اولیه و ثانویه پساب فاضلاب، گند زدایی آن صورت می گیرد که در این پایش تمام موارد مربوط به خصوصیات شیمیایی، فلزات سنگین و شاخص های آلودگی در پساب و آب چاهها مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرعامل سازمان پارک ها خاطرنشان کرد: پایش 9 عنصر سنگین در 8 حلقه چاه آب، طی 4 فصل توسط متخصصین مرکز تحقیقات آب و خاک اصفهان مورد بررسی قرار گرفته است.

وی با بیان این مطلب که پساب فاضلاب شاهین شهر با روش گندزدایی فعلی بالای 70 درصد عملکرد داشته، بیان داشت: فرایند کلر زنی در کنترل بار میکروبی موفق بوده و در برررسی شاخص های میکروبی در پساب های مورد بررسی بار میکروبی آن زیر حد مجاز اعلام شده و همچنین شاخص های آلودگی در پساب های مختلف طی 16 ماه بررسی در مقایسه با استاندار ملی ایران محدودیتی نداشته است.

مهندس فدایی اضافه کرد: غلظت عناصر سنگین در کلیه پساب ها در مقایسه با استاندار های بین المللی و استانداردهای ملی ایران کمتر بوده و محدودیتی نداشته است.

حمیدرضا فدایی مدیرعامل سازمان پارکها در پایان خاطرنشان ساخت: مد نظر داشتن نتایج طرح مذکور راهکارهای مدیریتی برای آبیاری و در فاز تکمیلی مطالعات و بررسی ها ، راهکارهای اساسی برای تغذیه گیاهان ارائه خواهد کرد و به این ترتیب می توان علی رغم تمام محدودیت ها امیدوار بود که فضای سبز بهتری برای شهر شاهین شهر ایجاد شود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار