محققان اصفهانی موفق به ساخت لیزرهای حکاکی و پزشکی شدند

محققان یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان موفق به ساخت ساخت لیزرهای حکاکی و پزشکی شدند.

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در گفت‌و‌گو با ایسنا، در رابطه با محصول "لیزرهای حکاکی و پزشکی"، اظهار کرد: این سیستم کاملا بومی است که قابلیت برش نقره و مس دارد.
مهدی موسوی با بیان اینکه این محصول با همکاری سه دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه شیراز و دانشگاه صنعتی اصفهان طراحی شده است، تصریح کرد: علاوه بر تولید داخل، تعداد 20 نمونه از این محصول به کشورهای همجوار صادر شده است.
مدیرعامل شرکت نوین لیزر اصفهان ادامه داد: "لیزرهای حکاکی و پزشکی" با ارزش 50میلیارد ریال نقش‌ پيچيده و برش‌هاي بسيار ظريف را با عمق دلخواه و با دقت و سرعت بالا بر انواع فلزات ايجاد می کند.
وی افزود: محصول اين نوع برشکاري و حکاکي بسیار دقیق بوده و از دوام بالایی برخوردار است. با اين دستگاه مي‌توان بر فلزاتي همچون برنج، آهن، آلومنيوم، استيل، طلا و نقره و انواع ورق هاي نازک را برش داد. این سامانه دارای سیستم کنترل کننده چند محوری است که باعث تسریع حکاکی در راستاهای دلخواه می شود.
این محقق محصول دوم تولید این شرکت دانش بنیان را سیتم پرتوان معرفی کرد و گفت: سیستم پرتوان 4 کیلو موجی تراپی برای اولین بار در کشور ساخته شده است. 4 لیزر مختلف را داخل یک پک قرار دارد که شامل لیزر 808، لیزر 1064، 980 و 650 است و هرکدام خاصیت مخصوص به خود را دارد.
موسوی تصریح کرد: این لیزرها کابردهای مختلف از جمله خاصیت ضد درد، ضد التهاب و محرک اعصاب هستند. الگوریتمی که برای این دستگاه نوشته شده به صورتی است که این چهار دستگاه همزمان و با تاخیر وارد بدن می‌شود و توانایی درمان دردهای مختلف از جمله دردهای عضلانی و عصبی را دارد.
وی با تاکید بر اینکه این سیستم تمام مجوزهای پزشکی را اخذ کرد و در حال عقد قرارداد صادرات 100 نمونه از این دستگاه هستیم، تصریح کرد: حدود 200نمونه از این دستگاه در مراکز پزشکی داخل کشور استفاده می‌شود و حدود سه ماه از توزیع این دستگاه در بازار می‌گذرد.
به گزارش ایسنا، " لیزرهای حکاکی و پزشکی " یکی از سه محصول دانش‌بنیان ساخته شده توسط شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است که همزمان با گرامی داشت هفته دولت در اصفهان رونمایی شد.

ارسال نظر