طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی مجلسی در فر
در ادامه طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی مجلسی در فر را به صورت مرحله ای با فیلم به شما آموزش می دهیم.
دلمه گوجه فرنگی یکی از دلمه های ساده و خوشمزه است که تهیه آن بسیار آسان می باشد.در ادامه طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی در فر را برای شما ارائه کرده ایم.
دلمه گوجه فرنگی
مواد اولیه دلمه گوجه فرنگی | |
لپه: |
۱ لیوان دسته دار فرانسوی |
برنج | ۱ لیوان دسته دار فرانسوی |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۱۰ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
سیر | ۲ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
نعنا | ۳۰ گرم |
ترخون | ۳۰ گرم |
مرزه | ۳۰ گرم |
روغن،نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
مواد لازم برای سس دلمه
- رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- آب: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی
- پیاز: ۱ عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
-
برای تهیه دلمه گوجه فرنگی، ابتدا از شب قبل لپه را در آب بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید.
-
برنج را هم از یک ساعت قبل با مقداری نمک و آب ولرم بخیسانید.
-
در دو قابلمه جداگانه برنج و لپه را با مقداری آب روی حرارت ملایم بپزید. برنج را وقتی نیم پز شد و لپه را وقتی که پخت، از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
-
سبزی های معطر شسته شده را به صورت ساطوری خرد کنید.
-
. گوجه فرنگی ها را بشویید و خشک کنید.
-
. داخل گوجه ها را با استفاده از یک قاشق خالی کنید. دانه های گوجه فرنگی را کنار بگذارید تا بعدا از آن در تهیه سس استفاده کنید.
-
در این مرحله ، پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و در یک تابه با مقداری روغن روی حرارت سرخ کنید تا سبک و طلایی شود. سپس زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا طعم خام آن از بین برود.
-
گوشت چرخ کرده را به پیاز و زردچوبه اضافه کنید. بعد از این که رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کرد، ۱ قاشق رب گوجه فرنگی را به مواد داخل تابه اضافه کنید و باز هم تفت دهید تا هم خامی رب گرفته شود و هم رب رنگ باز کند.
-
برنج و لپه را به مواد داخل تابه اضافه کنید. نمک و سبزی های معطر را به مواد بیفزایید و همه را با هم تفت دهید و مخلوط کنید تا یکدست شوند. حرارت را روی حالت ملایم تنظیم کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند.
-
یک پیاز را رنده کنید و با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شود
-
سیر ها را پوست بگیرید و بعد از این که پیازها طلایی شد، سیر را اضافه کنید.
-
رب گوجه فرنگی را اضافه و تفت دهید تا با روغن رنگ باز کند.
-
زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید. مواد داخل گوجه فرنگی ها را که از قبل خالی کرده بودید، به سس اضافه کنید. باز هم کمی صبر کنید تا مواد داخل گوجه فرنگی نرم شود و از خامی بیفتد.
-
سپس ۲ لیوان آب را به مواد داخل تابه اضافه کنید. اجازه دهید آب شروع به جوشیدن کند. سپس در تابه یا قابلمه را روی آن قرار دهید و صبر کنید کمی غلیظ شود. ح
-
در این فاصله که سس گوجه آماده می شود، با قاشق، مواد داخل دلمه را به اندازه مناسب بردارید و داخل گوجه فرنگی های خالی شده بریزید و آن ها را پر کنید
-
. قسمت بالای گوجه فرنگی را که جدا کرده بودید روی آن ها قرار دهید.
-
وقتی همه دلمه های گوجه فرنگی پر شدند، به ترتیب آن ها را داخل سس بچینید.
-
در ظرف را روی آن بگذارید و به مدت حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا دلمه ها کاملا بپزند. سپس آن ها را در ظرف مناسب سرو کنید.
طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی شکم پر
فوت و فن های طرز تهیه دلمه گوجه فرنگی
-
سبزی دلمه شامل نعنا، جعفری، مرزه، ترخون، گشنیز، شوید و پیازچه است.
-
برای درست کردن دلمه گوجه فرنگی حتما از گوجه فرنگی های رسیده و سفت یا گوشتی، استفاده کنید.
-
اگر گیاه خوار هستید، می توانید گوشت چرخ کرده را از مواد داخل دلمه حذف کنید و از مواد گیاهی دلخواه در آن استفاده کنید.
-
در صورت تمایل می توانید روی مایه داخل گوجه فرنگی ها را انواع پنیر مثل پنیر پیتزا، پارمزان، گودا و … بریزید.