داغی کف پا و هشدار درباره بیماری ها
داغ شدن کف پا ممکن است به دلایل زیادی از جمله کمبود مواد مغذی، ناراحتی کلیوی، دیابت و ... باشد.
اگر به صورت مکرر دچار این حالت نمیشوید جای نگرانی وجود ندارد، اما برخی افراد علاوه بر داغی مکرر در کف پا احساس مور مور شدن میکنند، این علایم میتواند زنگ هشداری برای بروز بیماری باشد. از جمله:
چربی خون
اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که عادت به مصرف غذاهای چرب و فست فود دارید و حتی در مصرف این دسته از غذاهای چرب زیاده روی میکنید، احتمال بروز بیماری چربی خون در شما افزایش مییابد. یکی از علایم بروز این بیماری در شما داغ شدن همراه با مور مور شدن و سوزن سوزن شدن پاهایتان است.
ابتلا به دیابت
داغی کف پا یکی از هزاران علایمی است که به شما خبر ابتلا به دیابت را میدهد. همچنین ممکن است داغی کف پای شما با عرق کف دست هم همراه باشد. پس داغی کف پا را باید جدی گرفت.
بیماری مزمن کلیوی
یکی از وظایف اصلی کلیه، تصفیه و پاک سازی بدن و جلوگیری از تجمع انواع آلودگیها در بدن است، اما زمانی که کلیه به هر دلیلی از کار بیفتد و دیگر نتواند وظایف خود را به خوبی انجام دهد، این مواد زاید و اضافی که به دلیل کم کاری کلیه در بدن باقی مانده است به سمت دیگر قسمتهای بدن حرکت میکند و بر اثر سوختن این مواد زاید در دیگر قسمتهای بدن، شما در کف پاهایتان احساس داغی میکنید.
کم کاری تیروئید
یکی دیگر از عواملی که میتواند سبب بروز داغی کف پا شود کم کاری تیروئید است. زمانی که شما دچار کم کاری تیروئید میشوید سوخت و ساز بدن تان هم کاهش مییابد پس در نتیجه با تجمع انواع مواد در بدن روبه رو میشوید که میتواند سبب بروز داغی در کف پایتان شود.
کمبود ویتامین
در بین انواع ویتامین ها، افراد زیادی از کمبود ویتامین B رنج میبرند. ویتامین B از جمله ویتامینهای لازم و ضروری بدن است که کمبود این ویتامین میتواند سبب بروز انواع بیماری شود. زمانی که با کمبود این ویتامین رو به رو میشوید در سیستم عصبی اختلالاتی ایجاد و سبب میشود شما با احساس سوزن سوزن شدن و داغی کف پایتان مواجه شوید.