کیومرث پوراحمد: راه ندادن زنان به ورزشگاهها بدترین قانون کشور است
کیومرث پوراحمد درباره 2 خرداد و ساخت فیلم تبلیغاتی برای سیاستمداران گفت: «دوم خرداد 21 سال پیش بهترین دوران سیاسی ایران بود. اگر در آن دوران بودیم قطعا برای آقای خاتمی فیلم تبلیغاتی میساختم.»
کیومرث پوراحمد درباره 2 خرداد و ساخت فیلم تبلیغاتی برای سیاستمداران گفت: «دوم خرداد 21 سال پیش بهترین دوران سیاسی ایران بود. اگر در آن دوران بودیم قطعا برای آقای خاتمی فیلم تبلیغاتی میساختم.»
کیومرث پوراحمد یکی از برجسته ترین فیلمسازان کشور است. او چند وقتی است که دیگر فیلم نمیسازد. پوراحمد معتقد است که راه ندادن زنان به وررزشگاهها موضوعی است که به هیچ وجه قابل قبول نیست. این کارگردان سینما اعتقاد دارد بهترین دوران سیاسی ایران دوم خرداد 21 سال قبل بوده است.
کیومرث پوراحمد کارگردان سینما درباره کسب جایزه بهترین فیلمنامه جشنواره کن توسط جعفر پناهی به اعتمادآنلاین گفت: «کسب جایزههای بینالمللی هیچ کمکی به داخل و سینمای ایران نمیکند. هیچ وقت نگفتم و نخواهم گفت که جوایز بینالمللی میتواند موقعیت سینمای ما را بهتر کند. عقیده دارم که فضای داخلی سینمای ایران بهحدی مخرب و بد شده است که جایزههای بینالمللی نیز نمیتواند به ما کمک کند. البته این جایزهها ارزش خاصی ندارند زیرا واقعی نیستند و به خاطر مسائل دیگر آن را به فیلمسازان ما میدهند. این نخلهای طلا به کارگردانانی که آن را دریافت میکنند، کمک میکند تا پول بیشتری به دست بیاورند و زندگی بهتری را برای خود به وجود بیاورند. این نوع جوایز مطلقا به سینمای ایران کمک نمیکند. وضع تولید، توزیع، نمایش و سانسور با جایزههای بینالمللی بهتر نمیشود.»
پوراحمد ادامه داد: «برای ایجاد شور و شعف در سالنهای سینما بسیار خوب است که مردم بازیهای جام جهانی را در سینماها ببینند. زیرا هم به فوتبال و هم به سینما کمک میشود. اینکه سالنها پر میشود اتفاق خوبی است. یکسری سینماگران هم این میان مخالفت میکنند و اعتقاد دارند که انجام این کار درست نیست. حالا من از آنها سئوال میکنم سالنهای شما با فیلمهای درجه یکی که میسازید خالی برود بهتر است یا اینکه سالنهای سینما شلوغ باشد و کمکی هم به اقتصاد سینما شود؟»
کارگردان فیلم «اتوبوس شب» درباره راه ندادن زنان به ورزشگاهها اعتمادآنلاین گفت:«یکی از بدترین قوانین کشور حضور نداشتن زنان در ورزشگاهها و بحث حجاب است. نمیدانم این پافشاری از کجا آمده است و چرا با این مسائل هنوز نتوانستهایم کنار بیاییم. اصلا اجبار به چه معنا است؟ مگر میشود کسی برای یکی دیگر تصمیم بگیرد؟ آن هم درباره مسائل شخصی افراد و خصوصیترین چیزهایی که برای یک فرد وجود دارد.»
کیومرث پوراحمد درباره ساخت فیلمهای انتخاباتی برای سیاستمداران گفت: «تا قبل از دوره آقای روحانی، اگر پیشنهادی به من میشد قطعا انجام میدادم، البته نه هر پیشنهادی. اما اکنون هر کسی با هر رویکردی هم قصد ریاست جمهوری داشته باشد برایش فیلم نخواهم ساخت. البته در دوره آقای خاتمی مایل بودم که این کار را انجام دهم. دوم خرداد 21 سال پیش بهترین دوران سیاسی ایران بود. اگر در آن دوران بودیم قطعا برای آقای خاتمی فیلم تبلیغاتی میساختم. اما اکنون برای آقای موسوی هم فیلم نمیسازم. دیگر رای هم نخواهم داد و از هیچ فردی حمایت نخواهم کرد.»