هم‌نوازی رنگ و رؤیا در گالری آرین هنر معاصر

این مجموعه، تلاشی است برای بازسازی لایه‌های ناپیدا و فراموش‌شده طبیعت؛ طبیعتی که نه صرفاً بازتاب واقعیت، بلکه جلوه‌ای است از خیال‌ و رؤیا.

هم‌نوازی  رنگ و رؤیا در گالری آرین هنر معاصر

27 اثر فاطمه رفیعی تا 24 اردیبهشت ماه در گالری آرین هنر معاصر در معرض دید، لذت و نقد مخاطب قرار گرفته است. رفیعی دانش آموخته کارشناسی ارشد نقاشی از دانشگاه هنر اصفهان و عضو انجمن نقاشان اصفهان است. او  سابقه ۲۵ سال تدریس هنرهای تجسمی در مدارس آموزش و پرورش اصفهان و تهران را دارد. این نقاشی پیش از این در 4 نمایشگاه گروهی شرکت کرده است.

7

در بیانیه نمایشگاه هم‌نوازی  رنگ و رؤیا آمده است: « این مجموعه، تلاشی است برای بازسازی لایه‌های ناپیدا و فراموش‌شده طبیعت؛ طبیعتی که نه صرفاً بازتاب واقعیت، بلکه جلوه‌ای است از خیال‌ و رؤیا. نقاشی‌هایم سفرهایی‌اند میان دیروز و امروز، میان سنت و فناوری به مفهوم امروزین آن، و میان خاطره و خیال‌. هر اثر باغی است کوچک که در میانه‌ هیاهوی عصر دیجیتال، فرصتی برای مکث و نگریستن فراهم می‌آورد؛ نگریستنی نه با چشم، که با دل. این فرآیند، نوعی بازسازی خاطره است و  طبیعت در این آثار تنها یک منظره نیست، بلکه یادآور روزهایی‌ست که زاینده رود جاری بود و درختان بی‌دغدغه می‌روییدند اما اکنون بدون رود زمان بر برگ ها هم سخت می گذرد».

5

در انتهای بیانیه همچنین آمده است: «این نمایش با ارائه در ۲۷ قاب، کوششی است برای حفظ تصویری از زیبایی طبیعت، پیش از آن‌که در هیاهوی فراموشی محو شود؛ و دعوتی‌ست به تأمل درباره‌ آن‌چه آرام، بی‌صدا در حال از میان رفتن است» .

2

این ۲۷ اثر  با تکنیک ترکیب بین دیجیتال و اکرولیک و با موضوع طبیعت در سال 1403 خلق شده اند. حسین تحویلیان مدیر گالری در یادداشتی درباره این نمایشگاه نوشته است: «گالری آرین هنر معاصر در ادامه برگزاری نمایشگاه های خود از ۱۹ تا چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ پذیرای آثار خانم فاطمه رفیعی فوق لیسانس نقاشی از دانشگاه هنر اصفهان می باشد. ارجاع شخصی آثار نقاشی ایشان به گیاهان ویژگی نابی است که مخاطب می تواند در این نمایشگاه دریافت کند. نمود گیاهان در نقاشی تاریخ کهن دارد. در سبک های مختلف این ارجاع بارها مشاهده شده است. رئالیسم ها و امپرسیونیسم ها از جمله این نقاشان بوده اند اما آثار خانم رفیعی هر چند که از نظر رنگی به کارهای امپرسیونیسم ها نزدیکی دارد. با این وجود نمی توان آن را زیرگروه این سبک دانست. نقاشی های ایشان در تجربه فرم مسیری مستقل را در پیش گرفته. تلفیق ها و حذف های فرمی در کارهای ایشان ارجاع منحصر به فردی را نشان می دهد که حاصل آن یک تجربه زیبا و قابل پذیرش از طرف علاقمند به نقاشی با سلیقه های متفاوت است. شاعری در گشایش نمایشگاه ایشان می گفت این آثار شعر تصویری است. برای کسب این تجربه شما را به بازدید از این نمایشگاه فرا می خوانم».

1

رفیعی درباره رونده کارهایش هم گفت:«قبلا بیشتر با توجه به حال و هوای دانشگاه هنر تهران انتزاعی کار می کردم و عنصر خط در کارهام غالب بود اما سالهای اخیر بیشتر از طبیعت پیرامونم الهام می گیرم و بیشتر فرم های متنوع گیاهان برام جذاب هستش و با تکنیک دیجیتال و دست سعی به رسیدن به فرم و رنگ دلخواهم دارم».

8

حجم ویدیو: ۷.۳۵M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۰:۲۱ دانلود ویدیو
ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار