گلایه رییس اتحادیه عینک سازان اصفهان از فروش عینک در خرازی‌ها

رییس اتحادیه عینک سازان اصفهان گفت: بسیاری از بوتیک‌ها و خرازی‌ها اقدام به فروش عینک می‌کنند، در صورتی که تخصص این کار را ندارند و عینک‌های موجود در این مغازه‌ها استاندارد نیست و مرکز بهداشت باید با این واحدها برخورد کند.

رییس اتحادیه عینک سازان اصفهان گفت: بسیاری از بوتیک‌ها و خرازی‌ها اقدام به فروش عینک می‌کنند، در صورتی که تخصص این کار را ندارند و عینک‌های موجود در این مغازه‌ها استاندارد نیست و مرکز بهداشت باید با این واحدها برخورد کند.

اصغر امینی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه اصفهان، با اشاره به فروش غیرمجاز عینک در خرازی فروشان و توسط دست فروش‌های سطح شهر، اظهار کرد: به دلیل وجود اجناس تقلبی و غیر استاندارد بازار عینک فروشی خوب نیست و به دلیل این که مردم نمی‌توانند عینک بدل را از عینک اصل و استاندارد تشخیص دهند، ممکن است از فروشگاه‌های غیر مجاز خرید کنند.

وی با بیان این که صنف عینک سازی یک صنف تخصصی است، افزود: بسیاری از بوتیک‌ها، خرازی‌ها و تریکوها اقدام به فروش عینک می‌کنند، در صورتی که تخصص این کار را ندارند. مغازه‌های صنف عینک سازی علاوه بر پروانه‌ای که باید از اتحادیه کسب کنند، باید توسط بهداری نیز تایید شوند و تحت نظارت بازرسان اتحادیه هستند، اما مغازه‌های دیگر این گونه نیستند.

رییس اتحادیه عینک سازان اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا با اتحادیه خزاری فروشان در این مورد تعاملی داشته‌اند یا خیر، گفت: به این واحدها اعلام شد تا 20 درصد اجناس مغازه را می‌توانند عینک آفتابی بچینید. در حال حاضر با این اتحادیه نامه نگاری کرده‌ایم و جلسه‌ای نیز برای حل این مشکل برگزار کردیم که قرار شد تا دو ماه آینده عینک‌ها از مغازه‌های غیر مجاز جمع آوری شود.

وی در همین رابطه افزود: چند سال است که این مشکل را با اتحادیه خرازی فروشان داریم و فکر نمی‌کنم تا تاریخ مقرر عینک‌ها جمع آوری شوند، ضمن این که حتی اگر این اتفاق رخ دهد تا دو ماه آینده تابستان رو به اتمام می‌رود و تقاضا برای عینک آفتابی افت می‌کند.

رییس اتحادیه عینک سازان اصفهان ادامه داد: واحدهای مجاز تحت نظارت بازرسان اتحادیه هستند، اما اتحادیه مسئولیت و نظارتی بر واحدهای صنفی زیر نظر اتحادیه دیگر که اقدام به فروش عینک می‌کنند یا واحدهای بدون پروانه ندارد و مردم هنگام مراجعه برای خرید عینک باید به پروانه که روی دیوار مغازه است دقت کنند.

امینی با اشاره به این که 99 درصد عینک‌های موجود در مغازه‌های غیر مجاز، استاندارد نیستند، خاطر نشان کرد: اتحادیه 20 بازرس در سطح شهر دارد که عینک‌های آفتابی و طبی مغازه‌های مجاز را ارزیابی می‌کنند، عینک‌های غیر استاندارد باعث آسیب به چشم و آب مروارید می‌شود و شکایت مشتریانی که از واحدهای بدون پروانه اتحادیه عینک سازان، خرید کنند، قابل پیگیری نیست.

امینی در رابطه با این که اتحادیه تا چه حد اختیار برخورد با فروشندگان غیر مجاز عینک را دارد، گفت: دست اتحادیه بسته است و اختیارات محدودی دارد، مرکز بهداشت باید با واحدهای غیر مجاز برخورد کند و اختیارات اتحادیه محدود به مغازه‌های دارای پروانه اتحادیه است.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار