شخصیتهای سیاسی که در آبان به دنیا آمدهاند
دراین روزها خبرهای متفاوتی مبنی بر ولادت سیاستمداران کشور که در آبان به دنیا آمدند به گوش میرسد. از جمله شخصیتهای تاثیر گذار در کشورهای مختلف، رییسان جمهور هستند.
دراین روزها خبرهای متفاوتی مبنی بر ولادت سیاستمداران كشور كه در آبان به دنیا آمدند به گوش می رسد.
از جمله شخصیت های تاثیر گذار در كشورهای مختلف، رییسان جمهور هستند كه در ایران نیز دو رییس جمهور پیشین و فعلی كشور كه هر دو زاده سمنان هستند، تاریخ تولدشان آبان است و این میتواند تا حدودی قابل توجه باشد.
همچنین برخی از شخصیتهای سیاسی و تاریخساز كشورمان نیز در این ماه به دنیا آمدهاند كه با توجه به بخشی از ویژگیهای آنها به نظر می رسد كه پیشگوییها در رابطه با متولدین این ماه تا حدودی صحت داشته باشد.
چندی از رسانهها و مراجع رسمی و غیر رسمی درباره برخی خصوصیات بارز آبانی ها سخن گفتهاند كه از بارزترین آنها میتوان به مرموز بودن،از حمایت دیگران لذت بردن، حسود و تودار اشاره كرد.برخی دیگر نیز مدعی هستند كه متولدین این ماه با کسانی که حس اعتماد داشته باشند،کنار میآیند و همراه میشوند.
آن ها برای انجام کارها و رسیدن به خواستههای خود در زندگی، گاهی نسنجیده و آنی عمل میکنند و درواقع، به همان سرعتی که دل میبازند، به همان سریعتر دل میکنند و باید پا به پای آبان ماه ها پیش رفت تا به مشکل بر نخورد.
طبق طالعبینی ها جهانی، متولدین این ماه بیشتر افرادی با ادب و اندیشه، هنرمند و هنرشناس، سخاوتمند، مردم دوست، سخن سنج و خوش برخورد، خوشگذران، دارای روحیه مثبت، اهل معاشرت،خوش بین، دارای اندیشهای باز، از نظر شغلی استعداد پست وزیری، مدیریت، ریاست، رهبری، سیاست و... را دارند.
از لحاظ زندگی مشترک و خانوادگی، افردی واقع بین، مثبت اندیش و در ایجاد و برقراری آرامش در خانواده و تربیت فرزندان موفق، از لحاظ اقتصادی نیز کم و بیش موفق و دارای موقعیت مالی خوب هستند.
در امور اجتماعی افرادی مثبت و خیرخواه، در امور سیاسی موفق، بیشتر طالب مشاغلی هستند که در ارتباط با رفاه عمومی و آسایش دیگران باشند.در همین حال و با توجه به خصوصیاتی كه گفته شد در این گزارش 10 نفر از افراد وسیاستمداران ایرانی و خاص كه در تاریخ تاثیرگذار بوده اند و دراین ماه به دنیا آمدند را به شما معرفی میكنیم.
10. آیتا... سید محمد حسینی بهشتی
متولد دوم آبان ۱۳۰۷ در اصفهان است. او سیاستمدار و دومین رییس دیوان عالی کشور پس از انقلاب ایران در سال 1357 شد .
شهید بهشتی، نخستین دبیرکل حزب جمهوری اسلامی و نایبرییس مجلس خبرگان رهبری بود. از وی به عنوان یك نظریهپرداز زمینه ولایت فقیه نام می برند .
ایشان نقش بسیار مهمی در استقرار جمهوری اسلامی در ایران داشتند و در نهایت باتوجه به كینههایی كه از وی وجود داشت، درهفتم تیر ۱۳۶۰ و در پی انفجار در دفتر حزب جمهوری اسلامی شهید شد.
9. سید محمد مهدی طباطبایی
متولد ۱۵ آبان ۱۳۱۵ در رفسنجان بود. او در ادوار دوم، سوم و هفتم مجلس شورای اسلامی حضور داشته است.
سید محمدمهدی طباطبایی پس از پیروزی انقلاب سمتهای مختلفی از جمله سرپرستی زندان قصر، دادستانی کل انقلاب مازندران و نمایندگی مجلس را برعهده داشت.
وی روحانی مجتهد و خطیب و استاد اخلاق بود. او در مناسبتهای گوناگون، در برنامههای تلویزیونی صداوسیما به بحثهای اخلاقی میپرداخت. وی پس از تحمل یک دوره بیماری ریوی در ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ از دنیا رفت.
وی آیتا... هاشمی را شهید میخواند و اعتراضات به رفتارهای احمدی نژاد داشتند.
8. محسن هاشمی بهرمانی
زاده دوم آبان ۱۳۴۰ در قم است. محسن هاشمی رفسنجانی، پسر بزرگ اکبر هاشمی رفسنجانی و رییس شورای شهر تهران است.
او ۱۳ سال ریاست هیاتمدیره و مدیرعاملی شرکت متروی تهران را بر عهده داشت. وی در پنجمین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر تهران به عنوان نفر اول لیست امید از طرف اصلاحطلبان معرفی شد.
گفتنی است او در چهارمین دوره شورای اسلامی شهر تهران، گزینه اصلی اصلاحطلبان برای شهرداری تهران بود که در نهایت مغلوب محمدباقر قالیباف شد و همچنان به این جایگاه نظر دارد.
7. محمود احمدینژاد
متولد ۶ آبان ۱۳۳۵ در گرمسار است. او ششمین رییس جمهور ایران از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۹۲بود. وی همچنین از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ اولین استاندار اردبیل و از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ شهردار تهران بود.
او هماکنون عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و دانشیار دانشگاه علم و صنعت ایران است.
محمود احمدی نژاد را همه ایران و شاید بتوان گفت دنیا با اقدامات ناگهانی و غیر قابل پیشبینی میشناسند و این روزها رویكردهایی كه وی در قبال برخی سیاستهای و شخصیتهای جمهوری اسلامی اتخاذ میكند نیز برگرفته از تصمیماتی است كه در تاریخ ریاست خود گرفته است.
6. علی فلاحیان
متولد اول آبان 1328 درشهرستان نجف آباد است. او نماینده مجلس و وزیر اطلاعات دوره آقای هاشمی رفسنجانی بود.
دوره ریاست فلاحیان بر وزارت اطلاعات در کابینه علیاکبر هاشمی رفسنجانی، یکی از پرتنشترین و پرانتقادترین دوران فعالیت این وزارتخانه از سوی جریانهای روشنفکری ارزیابی میشودكه قتل های زنجیرهای وكشته شدن سعید امامی درآن دوره بوده است .
5. شهرام جزایریعرب
او متولد ۲۰ آبان ۱۳۵۱ در تهران است. او تاجر و فعال اقتصادی در ایران بود که در سال ۱۳۸۱ در ۲۹ سالگی و در جریان بزرگترین و جنجالیترین پرونده فساد اقتصادی ایران بعد از انقلاب اسلامی به جرم مفسد اقتصادی بازداشت شد.
اتهامات او عبارت بودند از:
۱- تحصیل مال از طریق نامشروع
۲- پرداخت رشوه به دفعات و به افراد مختلف
۳- تحصیل معافیت از خدمت نظام وظیفه عمومی به صورت متقلبانه
۴- اعمال نفوذ برخلاف حق و مقررات قانونی
۵- تصرف غیرمجاز در اموال و وجوه توقیف شده
۶- خروج غیرمجاز از مرزهای کشور و فرار از زندان.
شهرام جزایری، ۱۱ مهر ۱۳۹۴ پس از گذراندن ۱۳ سال حبس از زندان آزاد شد. او پس از آزادی از زندان در سال ۹۶ فعالیت اقتصادی خود را شروع کرد و در تلاش بود تا بانک بینالمللی شهرام را تاسیس كند.
وی در تاریخ ششم مرداد سال ۱۳۹۷ حین خروج غیرقانونی ازكشور در مرز بازرگان توسط نیروهای گمرک شناسایی و بازداشت شد.
4. اسفندیار رحیممشایی
متولد 21 آبان ۱۳۳۹ در رامسر است که در دولت نهم، معاون رییسجمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری بود.
وی در ابتدای کار دولت دهم، در تیر ۱۳۸۸ معاون اول رییسجمهور شد كه بعداز یک هفته از سوی رهبر، توصیه به بركناری او شد كه وی از این سمت خود استعفا داد و ساعتی بعد از سوی محمود احمدینژاد به عنوان رییس دفتر ریاست جمهوری منصوب شد.
مشایی نیز حواشی فراوانی ایجاد كرده بود و دشمنان زیادی نیز داشت و در مسائل مختلف در كنار محمود احمدی نژاد میایستاد، میتوان گفت كه محرم رییس دولتهای نهم و دهم بود.
3. حسن روحانی
او با نام پیشین حسن فریدون؛ متولد ۲۱ آبان ۱۳۲۷ در سرخه، استان سمنان است.
هم اكنون رییس دولت جمهوری اسلامی ایران است كه سیاستها و رویكردهای وی برای همه مردم ایران بارز است و نیازی به توضیح درباره ساختار شخصیتی وی وجود ندارد.
2. محمدرضا پهلوی
متولد چهارم آبان ۱۲۹۸ در تهران است. او به محمدرضا شاه شهرت داشت و دومین پادشاه از خاندان و آخرین پادشاه ایران بود.
او درتاریخ ۲۵ شهریور ۱۳۲۰ تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ بر ایران حکومت کرد. محمدرضاشاه اولین بار در پی اشغال ایران در جنگ جهانی دوم و باکودتای ۲۸ مرداد به قدرت رسید و با انقلاب ۱۳۵۷ از حکومت برکنار شد.
1. سید ابوالقاسم کاشانی
متولد28 آبان سال ۱۲۶۴ در تهران است؛ او فعال سیاسی در دهه ۲۰ و سالهای آغازین دهه ۳۰ بود.
گفته می شود كه کاشانی به همراه مصدق در موفقیت و همگان شدن مردم درملی شدن صنعت كوشش های بسیاری كرد
منبع: روزنامه قانون - مریم چهاردولی