رئیس هیئتعامل ایمیدرو در بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایرانمتافو):
فولاد مبارکه نماد صنعت کشور است؛ کمک کنیم تا به اهداف تعیینشده خود دست یابد
در بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایرانمتافو) که با حضور محمد آقاجانلو، معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایمیدرو، سیدمحمد موسوی معاون صنایع ماشینآلات و تجهیزات وزارت صمت و تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران آغاز به کار کرد، فولاد مبارکه به همراه ۱۱ شرکت زیرمجموعه شامل شرکتهای فولاد هرمزگان، آتیهفولاد نقشجهان، ایریسا، ورقخودرو چهارمحال و بختیاری، صنایع معدنی فولاد سنگان خراسان، صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر فولاد مبارکه، فنی مهندسی فولاد مبارکه، فولاد توانآور آسیا، سرمایهگذاری توکافولاد، فنی مهندسی فولاد مبارکه و تأمین و فراوری معدنی فولاد مبارکه در سالن ۳۸A دستاوردهای خود را به سمع و نظر بازدیدکنندگان رساند.
به گزارش خبرنگار فولاد در آیین افتتاحیه این نمایشگاه که از روز سوم تا ششم آذرماه سال جاری با محوریت فولاد، صنایعمعدنی، فلزات غیرآهنی، مس، آلومینیوم، روی، فروآلیاژها، ریختهگری، قالبسازی، ماشینکاری، آهنگری، نسوزها، کورههای صنعتی و عملیات حرارتی در محل دائمی نمایشگاههای تهران برپا بود، رئیس هیئت عامل ایمیدرو در گفتوگوی اختصاصی با اقتصاد ملت و در جمع سایر خبرنگاران عنوان کرد: فولاد مبارکه نماد صنعت فولاد کشور شده است و رشد این فولادسازی در واقع رشد صنعت فولاد کشور به شمار میرود؛ بنابراین همه باید کمک کنیم تا فولاد مبارکه به اهداف تعیینشده خود دست یابد.
محمد آقاجانلو در ادامه گفت: فولاد مبارکه امروز باید از توسعه کمّی خارج شود و به سمت توسعه کیفی پیش برود. در همین راستا باید گریدهای مختلف تولید کند، دانش خود را توسعه ببخشد و از ساخت داخل برای تجهیزات و تکنولوژی حمایت کند. این شرکت باید در این راستا گام بردارد و بیشازپیش به سمت هوشمندسازی حرکت کند. فولاد مبارکه با شرکتهای دانشبنیان تولید خود را از کمّی به سمت کیفی سوق میدهد تا ارزش بیشتری در حوزه صادرات محصول و فناوری پیش ببرد.
فولاد مبارکه با خرید سهام اپال زنجیره تولید خود را تکمیل کرده و کار ارزشمندی است
معاون وزیر صمت در خصوص اقدام اخیر فولاد مبارکه در خرید سهام شرکت اپال گفت: یکی از نگرانیهای فولادسازان همیشه تأمین خوراک بوده است. در همین زمینه مجموعه مبارکه با توجه به خریدی که اخیراً انجام داده، نگرانی خود را برای تأمین خوراک در بلندمدت تا حدود زیادی برطرف کرده و زنجیره تولید خود را تکمیل کرده که این کار بسیار ارزشمند است. امیدواریم که بعد از این در زنجیره ارزش شاهد توسعه بیشتر این مجموعه باشیم.
همکاری فولاد مبارکه با سیاستهای دولت در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر
رئیس هیئت عامل ایمیدرو تصریح کرد: شرکتهای معدنی و صنایع معدنی تمام تلاششان را میکنند تا با سیاستهای دولت همکاری داشته باشند. در حوزه برق تجدیدپذیر، فولاد مبارکه نزدیک به ۹۰۰ مگاوات، شرکت ملی مس نزدیک به ۹۰۰ مگاوات و دیگر شرکتهای این حوزه نیز نزدیک به ۳۰۰۰ مگاوات تولید برق را در برنامه تولیدی خود دارند. برای تحقق این امر ضروری است که دولت نسبت به ایجاد زیرساختهای مناسبی که برق تولیدی صنایع بتواند به شبکه متصل شود، اقدام کند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی در بازدید از غرفه گروه فولاد مبارکه:
ورود به حوزه انرژیهای تجدیدپذیر یکی از ارزشمندترین کارهای فولاد مبارکه است
زهرا سعیدی، نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه بازدید از سالن اختصاصی گروه فولاد مبارکه در بیستویکمین نمایشگاه ایرانمتافو گفت: ورود به حوزه انرژیهای تجدیدپذیر و انرژی خورشیدی یکی از ارزشمندترین کارهای فولاد مبارکه است.
وی گفت: پیش از هر چیز از زحمات همه فعالان حوزه صنعت که در این شرایط سخت با ناترازیها دستوپنجه نرم میکنند و از همراهی مردم تشکر و قدردانی میکنم. صنعت، معدن و تجارت این روزها با مشکلات عدیدهای مواجه است و بحث ناترازی گاز و برق، این روزها مردم و صنایع را ناراضی کرده است. موضوع مهمتر مباحث زیستمحیطی است. مردم میخواهند که اگر قرار است فعالیت اقتصادی و صنعتی انجام شود در راستای توسعه پایدار باشد. در این زمینه مدیریت هماهنگ است که این روزها میتواند با نگاه ویژه به فاکتورهای انسانی اول سلامت مردم و ارزش سرمایههای انسانی را موردتوجه قرار دهد و بعد به فعالیتهای اقتصادی بپردازد. خوشبختانه صنعت فولاد در حوزه مسئولیت اجتماعی اقدامات خوبی انجام داده است؛ اما نگاه من این است که مسئولیت اجتماعی باید رضایت و پذیرش مردم را به دنبال داشته باشد و در کنار آن بتواند شاخصهای توسعه همهجانبه را در عرصههای صنعتی، اقتصادی، زیستمحیطی، فرهنگی و اجتماعی محقق سازد.
سعیدی تصریح کرد: نگاه مجلس توسعه همهجانبه است. مجلس معتقد است که باید با استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی و سایر تکنولوژیهای روز دنیا، آیندهپژوهی کرد. بازدید از غرفههای گروه فولاد مبارکه و شرکت ایریسا در این نمایشگاه نوید آیندهپژوهی در صنایع بزرگ و کوچک را میدهد و امیدوارم در ادامه، به نقطهای برسیم که 10 سال آینده نیز نگوییم که در حال حل ناترازیهای سالهای قبل هستیم. بهطورقطع تصمیمگیریها باید بر مبنای شاخصهای علمی و عدد و رقم باشد.
وی در بخش پایانی سخنان خود اظهار کرد: بههرحال کارکنان فولاد مبارکه و مدیران این شرکت زحمت خود را میکشند و امیدواریم ازآنجاکه گفتوگو با مردم کار ارزشمندی است، در ادامه کار گزارش جامعتری از دستاوردهای فولاد مبارکه در حوزههای انرژیهای تجدیدپذیر و خروجی عملکرد شرکتهای دانشبنیان به مردم ارائه شود.
نماینده سمیرم در مجلس شورای اسلامی :
اقدامات خوب فولاد مبارکه در حوزه محیطزیست و بومیسازی در فولاد مبارکه قابلتقدیر است
رحیم کریمی، نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بازدید از بیستویکمین نمایشگاه ایران متافو گفت: شرکت فولاد مبارکه در کشور حرف اول را میزند. من از مدیرعامل و کارکنان این مجموعه تشکر میکنم. این شرکت اقدامات خوبی در حوزه محیطزیست انجام داده و امیدواریم چنین اقداماتی همواره ادامهدار باشد.
وی با بیان اینکه بسیاری از اقلام موردنیاز صنعت فولاد کشور پیش از این از محل واردات تأمین میشد گفت: خوشبختانه در حال حاضر بیشتر تجهیزات و قطعات بومیسازی شده که این امر گواه رشد و بالندگی فولاد مبارکه و سایر شرکتهای فعال در این عرصه است؛ بنابراین باید از این صنعت حمایت لازم انجام شود تا فعالان آن بتوانند همچنان به فعالیتهای خود در حوزه تولید و بومیسازی ادامه دهند.
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی در حاشیه بیستویکمین نمایشگاه ایرانمتافو:
فولاد مبارکه پس از تجربه سنگان با در اختیار گرفتن سهام اوپال گام بزرگی در حوزه معدن و تحول شرق کشور برداشت
نماینده مردم خواف و رشتخوار در حاشیه بیستویکمین نمایشگاه ایرانمتافو گفت: انصافاً فولاد مبارکه بهعنوان یکی از مجموعههای فولادی پیشرو در زنجیره تأمین بهصورت کاملاً علمی و با نگاه تخصصی اقدامات خوب و ارزشمندی انجام داده است.
امیر توکلی عنوان کرد: یقیناً نگاه کمیسیون صنعت و معدن مبنی بر حمایت از واحدهای موفقی ازجمله فولاد مبارکه است و امیدواریم همچنان که پیش از این در اقتصاد کشور نقشآفرینی کرده، در آینده نیز با حمایتهای بخش مجلس، شاهد موفقیتهای ویژهای در گروه فولاد مبارکه باشیم.
وی گفت: با توجه به نگاه ویژه برنامه هفتم توسعه به بخش معدن، امید است بتوانیم اقتصاد معدن را جایگزین صنعت نفت بکنیم. معدن و زنجیره تأمین فولاد بهعنوان پیشرو و پیشران نیاز به توجه ویژه دارد و یقیناً میتوانیم شاهد بلوغ و تحقق رشد ۱۳ درصدی در حوزه معدن و تعامل سازندهای بین دولت و مجلس و بخش خصوصی باشیم.
نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همه ما از مشکلات تولید مطلعیم امروز تولید زیر بار مشکل ناترازی انرژی و بیمهریها و تصمیمات خلقالساعه کمر خم کرده است. زمانی میتوانیم به خودمان ببالیم و شاهد شکوفایی اقتصاد کشور باشیم که با اعتماد به بخش خصوصی و مجموعههای پیشرانی ازجمله فولاد مبارکه، با نگاه حمایتی ویژه، به اقتصاد کشور کمک کنیم.
وی در ادامه سخنان خود گفت: فولاد مبارکه اولین تجربه خود را با پهنه صنعت و معدنی سنگان آغاز کرد. بهواقع شایسته است از سنگان بهعنوان پایتخت آهن ایران و بهعبارتدیگر عسلویه معدنی شرق کشور با مجموعه ۵ میلیون تن کنسانتره و گندله یاد شود. اخیراً هم شرکت فولاد مبارکه سهام شرکت اوپال را در اختیار گرفت و گام بزرگی در حوزه معدن و تحول شرق کشور برداشت.
توکلی ادامه داد: تمام تلاش و هموغم ما بر این است که انشاءالله بهصورت سازمانیافته و نظاممند بتوانیم در شرق کشور، این ظرفیت را با ایجاد یک هلدینگ صنایع معدنی هر روز بزرگتر سازیم؛ چراکه در حوزه شرق کشور از افغانستان گرفته که در حوزه معدن ظرفیت بسیار زیادی دارد، تا پهنه صنعتی معدنی سنگان، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان و همچنین مزیت دسترسی به آبهای آزاد در سواحل مکران، نیاز است ظرفیت ویژهای را در این مناطق سازماندهی کنیم و با نگاه هلدینگداری و ایجاد شرکتهای متعدد در بخشهای مختلف انرژی، حملونقل و لجستیک معدنی، استخراج و صنایع پاییندست فولاد، شاهد تحولاتی در شرق کشور باشیم.
رئیس هیئتمدیره شرکت فولاد مبارکه:
فولاد مبارکه بهعنوان گروه بالنده، توسعهگرا و پیشران در نمایشگاه متافو حضور یافته است
رئیس هیئتمدیره شرکت فولاد مبارکه در حاشیه بیستویکمین نمایشگاه بینالمللی ایرانمتافو گفت: متافو نمایشگاهی برای نمایش و عرضه آخرین دستاوردهای صنایع معدنی و فولادی است؛ چراکه این بخش از صنعت نقش زیادی در توسعه اقتصادی کشور دارد.
محسن صالحینیا در ادامه افزود: حضور فولاد مبارکه و سایر شرکتهای زیرمجموعه آن که شرکتهای تولیدی، مهندسی، تأمین قطعه، صنایع جانبی و تأمین انواع محصولات در زنجیره تأمین را شامل میشود، و به همین نسبت با توجه به ظرفیتهای مختلفی که در صنایع فولادی کشور ایجاد شده، بهمنظور رسیدن به تولید ۳۵ میلیون تن تا پایان زنجیره، و همچنین حضور دیگر شرکتهایی که در نمایشگاه شرکت کردهاند گواه این است که ظرفیتها و قابلیتهای زیادی در این زمینه وجود دارد و این شرکتها میتوانند برندهایی را که برای توسعه، جایگزینی و یا سرمایهگذاریهای آتی تعریف کردهاند به اشتراک گذارند.