طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه با گوشت

طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه با گوشت

خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است که در ادامه طرز تهیه این نوع خورشت را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه خورشت گل کلم
گوشت

500 گرم

گل کلم کوچک   1 عدد 
لپه یک سوم پیمانه
 رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
آبلیمو 4 قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوری
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

خورشت گل کلم (2)

طرز تهیه ی خورشت گل کلم

  1. برای تهیه خورشت گل کلم، ابتدا لپه را به مدت چند ساعت بخیسانید و 3 بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را بپزید.

  2.  پیاز را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید. و نیمی از آن را کنار بگذارید..

  3.  گوشت خرد شده را در پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

  4. فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی همراه گوشت تفت دهید.

  5. 3 لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.

  6.  گل کلم ها را پس از شستن به قطعات با اندازه دلخواه تقسیم کنید و روی آن کمی نمک بپاشید و در مقداری روغن سرخ کنید.

  7.  لپه های پخته شده را با نیمی از پیاز داغ هایی که کنار گذاشته بودید تفت دهید و درساعت آخر پخت گوشت به آن اضافه کنید.

  8.  رب گوجه را درمقداری روغن تفت دهید و به همراه نمک و آبلیمو به خورشت اضافه کنید.

  9.  گل کلم ها را به خورشت اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت جا بیفتد.

  10.  در انتها زعفران را به خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خورشت آماده سرو می باشد.

طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی 

نکاتی درباره ی تهیه ی خورشت گل کلم

  • در خورشت گل کلم می توان به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کرد؛ بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.

  • در صورت تمایل می توان از گوشت چرخ کرده به شکل کوفته استفاده کرد.

  • گل کلم خیلی سریع پخته می شود بنابراین، باید مراقب بود که له نشود و از به هم زدن آن خودداری شود زیرا، خورشت شکل خود را از دست می دهد.


سخن آخر

 

 
ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار