طرز تهیه رولت کباب با گوشت چرخ کرده و فیله به روش خوشمزه
در این مطلب زیر طرز تهیه رولت کباب با گوشت فیله و مرغ و گوشت چرخ کرده را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش میدهیم.

رولت کباب یک غذای خوشمزه و دوست داشتنی برای کسانی است که عاشق گوشت و کباب هستند.ما در این مطلب 2 مدل طرز تهیه رولت کباب را به شما آموزش خواهیم داد که شما میتوانید خیلی ساده و راحت در منزل تهیه کنید.
کباب رولت
کباب رولت یکی از کباب های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که شما می توانید با گوشت ورقه ای تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کباب رولت برای 4 نفر | |
گوشت راسته گوسفندی |
۵۰۰ گرم |
پیاز |
۳ عدد درشت |
روغن مایع | ۳ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو | ۱ قاشق سوپ خوری |
جعفری و تره خرد و ساطوری شده | ۲ قاشق سوپ خوری |
سیخ چوبی، نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه رولت کباب با گوشت فیله
-
برای تهیه رولت کباب، ابتدا گوشت را به ورقههای با ضخامت ۱ تا ۱/۵ سانتی متر از پهنا برش بزنید.
-
در ادامه، بیفتک کوب روی آنها بزنید اما تلاش کنید که گوشت پاره و بافت آن له نشود.
-
پیاز ها را رنده کنید و آب آنها را با دست یا داخل یک پارچه توری بگیرید. فقط به آب پیاز نیاز داریم.
-
در یک ظرف آب پیاز را با آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و جعفری و تره خرد و ساطوری شده مخلوط کنید.
-
ورقههای گوشت را کف ظرف بخوابانید و حداقل ۲ ساعت و حداکثر ۱۰ ساعت اجازه دهید گوشتها طعم مواد را به خودشان بگیرند و حسابی نرم شوند.
-
حتما روی ظرف را با سلفون بپوشانید یا از ظرف در دار یا پاکت پلاستیکی زیپ دار استفاده کنید. گوشت را در یخچال بگذارید.
-
نیم ساعت قبل از پخت رولت کباب سیخهای چوبی را در آب بخیسانید.
-
ورقههای گوشت مزه دار شده را از مایه خارج کنید. گوشتها را به پهنای ۳ تا ۴ سانتی متر برش کنید.
-
روی برشها را سبزی خرد شده بریزید و بپیچید.
-
بعد از اینکه رول کردن گوشتها تمام شد، آنها را به سیخ بزنید.
-
در یک تابه روغن بریزید و وقتی گرم شد و به دمای مناسب رسید، سیخها را در تابه بگذارید.
-
هر دو طرف کبابها را سرخ کنید. کباب رول یا رولت کباب را با انواع سس و سبزیجات تازه سرو کنید.
کباب رولی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه رولت کباب با گوشت چرخ کرده |
|
گوشت فیله گوساله چرخ کرده |
۴۰۰ گرم |
گوشت قلوه گاه گوسفند چرخ کرده |
۴۰۰ گرم |
سینه مرغ | ۴ عدد |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
زعفران دم کرده غلیظ | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | ۱ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه کباب رولی با گوشت چرخ کرده
-
برای تهیه کباب رولی با مرغ و گوشت چرخ کرده، ابتدا پیازها را رنده کنید و آب آنها را بگیرید.
-
فیلهها را از پهنا ببُرید. فیلهها را با بیفتک کوب بزنید تا بافت آنها نرمتر شود. فیلهها را در یک پاکت پلاستیکی زیپ دار، قرار دهید و روی آنها را، آب پیاز، روغن زیتون، آبلیمو، نمک، فلفل سیاه و نصف زعفران دم کرده بریزید، طوری که کل سطح فیلهها را بپوشاند.
-
فیلهها را حداقل به مدت ۲ تا ۳ ساعت یا از شب قبل در مواد مرینیت کنید تا استراحت کند و به خورد فیلهها برود.
-
گوشتهای چرخ شده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید و آب پیاز رنده شده را به گوشت اضافه کنید.
-
بقیه زعفران دم کرده را به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
-
یک تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه را به مواد بیفزایید و همه را ورز دهید تا ادویهها به خورد گوشت برود.
-
روی ظرف را با سلفون بپوشانید و مایه گوشت را به مدت حداقل ۲ تا ۳ ساعت در یخچال استراحت دهید.
-
در آخرین مرحله فیلهها روی سطح قرار دهید و به اندازه ۵ سانتی متر برش بزنید.
-
از گوشت چرخ کرده به اندازه یک گردو بردارید و وسط سینه مرغ قرار دهید.
-
سینه مرغ را رول کنید به طوری که گوشت چرخ کرده کاملا وسط فیله قرار بگیرد. برای همه مواد همین کار را انجام دهید تا تمام شود.
-
با خلال دندان فیلههای رول شده را فیکس و ثابت کنید تا باز نشود.
-
کباب رولت به دست آمده را در تابه و مقداری روغن سرخ کنید. هر دو طرف کبابها باید طلایی و سرخ شود.
سخن آخر
در این مطلب با طرز تهیه رولت کباب به 2 روش خوشمزه در خدمت شما همراهان عزیز و گرامی بودیم که امیدواریم از پخت این غذا در منزل نهایت لذت را برده باشید.